To sú tie, čo teraz na vás vyskakujú z každého billboardu, električkových zástavok, televíznych reklám - a ešte aj tu na birdzi - tzv. "IDEÁLNE PAUŠÁLY" od Orange-u.
Ja osobne nie som nejako pro-Orange, ale zaujímalo by ma, či ich niekto máte
no tak nemám nejaké špecifické požiadavky alebo čo, mobil som si kúpila v plnej cene a nie od operátora, čiže ostávam verná kredit powá (navyše je to užitočné, ako revencia proti dlhom, ak človek nemá stabilný prísun peňazí )
a Orange už nie je čo býval... keby už mám dať niečo paušálovité tak O2
ja mám dobrý paušál od orange a som spokojná... a tieto čo teraz reklamujú tak nejako som to neštudovala, takže sa neviem vyjadriť... ale ani sa o to nezaujimám lebo tak zatiaľ meniť nejdem.
som archaicky ukaz v tomto, mam pausal od O2 Filip, ten ich uplne prvy pausal na trhu a som absolutne spokojna, cize 35907 roznych inych najsuper pausalov ide uplne mimo mna.
Za cenu 25€ mesacne ti daju 10MB,takze Orange je jeden velky odpad.
V telekome mam za 10€ mesacne -- 2GB dat,50 min.do vsetkych sieti,SMS zadarmo do vsestkych sieti,a nekonecne volania do Telekomu kazdy vecer a cele vikendy
@fleur1301 sak ale nemozem ti povedat moj nazor na pausal, ked neviem o nom nic, ibaze su tym oblepene zastavky (jj na nivach ci kde som to videla je fakt pekna
proste ja vobec nepozeram ponuky na ine pausaly, lebo ten moj mi vyhovuje tak, ze este aj slecna v 02 ma pochvalila a pohrozila ze nech ani len nerozmyslam nad zmenou, lebo by sa mi to veelmi predrazilo.
akože mňa stále udivuje, ako može na trhu existovať spoločnosť ktorá po 20 rokoch poobenia na trhu si uvedomi (myslim aže necháoem ako možu mať naijvnu predstavu v očiach zákaznika ) že každý by mal platiť len za t oskutočne prevolá, či doknca že každý by si mal vybrať to čo potrebuje ako mu je lepšie.....a samozrejme ďalej ľui viazať, odrbavať na poplatkoch, na paušaloch, nutiť ich platiť pravidelne mesčane - tie pre neho "vyhovujúce" vopred nastavené nemenne poplatky.....a pritom ako ľudia to žeru, stači ž je na obrazku nafuknúty delfín.....ja ich obivujem naozaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a Orange už nie je čo býval... keby už mám dať niečo paušálovité tak O2
Naďalej zostávam verná O2
V telekome mam za 10€ mesacne -- 2GB dat,50 min.do vsetkych sieti,SMS zadarmo do vsestkych sieti,a nekonecne volania do Telekomu kazdy vecer a cele vikendy
@natalyaaa
@lowinqa
Tiež som O2 Len ma zaujíma váš názor na ne, lebo po Bratislave sú teraz ale úúúúúúúplne všade tie reklamy na tie zvieracie paušály...
proste ja vobec nepozeram ponuky na ine pausaly, lebo ten moj mi vyhovuje tak, ze este aj slecna v 02 ma pochvalila a pohrozila ze nech ani len nerozmyslam nad zmenou, lebo by sa mi to veelmi predrazilo.
podla mna nic, co ti nukaju ako idealne nie je dobre