čo si myslíte o illuminátoch??? pretože ja tomu verím a mali by ste aj vy.....
illumináti existujú to už je všeobecne známe, len hlúpy a naivny ludia tomu neveria, ved ked vidím tie koncerty ako ludia odpadávajú a robia z nich bohov……illuminati existuju už 600 rokov je to sekta alebo organizácia ktorá riadi svet, ameriku aj EÚ, a u
Ked zacnes hlasit taketo vyroky, tak to aspon skus poriadne obhajit a nie nejakou prijebanou Beyonce. Hadam si nemyslis, ze teraz vsetci pocuvaju Beyonce....a vsetci sme nou uneseni...
@ink ja som nikdy nepovedala že TnUni je výborná univerzita to máš odkial??? neprekrúcaj to..... a môžte si kuknut toto teda ak viete po anglicky môžte si zapnut titulky:
ty musíš byť riadne jebnutá ale poriadne... môžeš to brať ako pubertálnu vetu, ale pre tvoje dobro zober si s toho niečo. Zaoberáš sa najväčšou kokotinou akou by si sa mohla zaoberať. Nemáš doma čo robiť? Vek 26 rokov? nikdy. Ak to tu zahráš že sa snažíš o niečo vážne tak to aj tak padne takže hádžeš hrach o stenu...
@estersvk = ja si prídem zo školy a prečítam tú najtotálnejšiu kokotinu na svete čo niekto môže napísať. Povedz ako ovplyvníš illuminatov týmto? Kanye Westa, Jay-Z, Rihannu, 2paca a ostatných si zabudla spomenúť moja zlatá a nie hulka Beyonce, ktorá má čoskoro koncert...
@gukol ale ja ich nechcem ovplyvnit, tí su už davno strateny ja len chcem na to upozornit ludí aby zo svetovych celebrit nerobili bohov lebo sú to len babky iluminátov ktorý riadia svet.....verte či neverte....
ale ved to nehovorím iba ja pozrite si videa mnoho ludí to priznáva aj sestra Michaela Jacksona.........a práve o to ide aby tomu ludia neverili a potom ani nebudú nič vediet čo sa deje vo svete ved illuminati dávno existuju to vam povie každy sú to vlastne slobodomurári, » www.matrix-2012.cz/index.php?optio...
vy ste tak zadubeny že keby vam priamo nejaký svetová celebrita zaklopala na dvere a povedala že je to pravda tak by ste neverili ale čo svami....... kuknite aj toto: » www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta...
pochopia to až vtedy, keď ích tatkovia a matere nebudú mať čo do hrnca a oni budu skapínať od hladu!!!! alebo ich vykopnú z práce a fico sa na nich vyserie zvysoka
maju sa dobre, nič ich nezaujíma a veď aj načo......filip
no ako vidím tak iluminatsku osvetu na birdzi urobim tazko treba oboznamit ludi, ktori maju open mind…nie kazdy je schopny to spracovat a vyhodnotit spravne.....takže sa majte pekne.....a lahšie sa verí nepravde ako pravde, dobre sa hovorí že Pravde neverí nikto, ale klamstvám verí každí
ďalší človek čo zistil čo sú to ilumináti ... ach už ma to nudí....ako, je dobré že sa zaujímaš ale zas .... myslím, že v dnešnom svete sa dejú aj horšie veci ... a ako nás ovplyvnia ? myslím že je to už na tebe či sa necháš ovplyvniť alebo nie ... je to len o texte atď. a taktiež v živote ťa obklopujú veci, ktoré sú oveľa závažnejšie ... tiež ťa ovplyvňujú ... a robíš s tým niečo ... radšej budeš riešiť iluminátov ... lebo teraz niekto niečo povie, napíše aaa všade to je tak śa zbláznite z toho ...
@estersvk Ja si skôr myslím, že si tu všetci robia srandu hlavne preto,že tu podobné fórum bolo už 156579932486 krát. A tým, že sa o 5om vkuse zakladajú fóra nikoho nepresvedčíš, ak nechce veriť, tak nebude. To je to isté jak viera v Boha, môžeš aj deň o ňom písať aj tak v neho veriť nebudem.
Z tvojho opisu mi príde veriť v iluminátov rovnako nepodložené ako veriť v Boha. Úprimne mi to môže byť jedno, Beyonce nepočúvam a tí tvoji ilumináti mi nezasahujú do života o nič viac ako nejaká vymyslená bytosť. Ak necháš ak by ti myšlienky zamestnávali takéto konšpiračné teórie, to je tvoja vec, ale nenazývaj ľudí, ktorí sa nerozhodnú myslieť podľa tvojich predstáv hlúpimi a naivnými.
@kofolavsrdci ked mi tu ludia hovoria že som pica, jebnuta atd.....pritom ja takto hnusne nikdy nenadávam ale to už svedčí o primitívnosti niektorých ludí tak ja môžem hovorit že ste hlúpy a naivny.....a nespomínajte mi tu furt beyonce ja som ju spomenula iba ako príklad nič viac......a ja vás nenútim tomu verit len som vas chcela o tom oboznamiť a či tomu už uveríte alebo nie, je vaša vec.....pekny večer prajem
@estersvk a ešte akosi predstavuješ aby som ti podložila dokazy o tom že illuminatí existujú - lebo ak čakáš že teraz to niekto v mediach prizna že ano my sme illuminati riadime svet tak toho sa nikdy nedočkáš a o tom im práve ide.....vedia že vačšina nebude tomu verit......papa
@estersvk V pohode, veď si vyjadri názor, na to je tu Birdz. Lenže keď dáš už do nadpisu fóra príkaz "mali by ste aj vy" vo väčšine ľudí sa automaticky spustí odpor. Potom si ešte prečítajú, že ich považuješ za primitívov, tak nečakaj, že niekto s tebou bude súhlasiť.
Lenže čo je zlé na tom, že niekomu sa páči hudba nejakej celebrity? Príde mi to úplne neškodné a nepodstatné, ako to môže podporovať iluminátov? Neútočné otázky, vyzeráš, že máš tému naštudovanú, tak sa pýtam.
@barky tak jako to je dobra sila ked chlap anonymne nadava babe do pič ty musiš byt riadny chudak zobud sa si na smiech stavim sa že maš 5 il aj z topankami lebo neverim že žije normalny muž čo by toto dokazal len anonymne sračky bravooo šetci ta tu uznavaju zato
môže to tak podporovat že su opantaný tymito celebritmi lebo ako som už tu písala tak ked som videla koncerty spevakov ako tam ludia odpadavajú a velebia ich ako keby boli bohovia potom takýto ludia nevnímajú čo sa okolo nich deje..... a odporúčam si pozriet aj toto:
@finopb tysi dáky jej fake ? btw jej profil je 5 krát viac anonymny ako ten moj teraz si myslíš že si ma rozjebal či čo? ked som fejk účtu čo píše o illuminátoch vynadal do píč? psoral som sa s teba a váhu mám napísanú v profile takže tebe na zaáver poviem že si kokot a môžes spokojný ísť rovno za nou
@barky ty chudak jebnuty vlasaty drž tam piču kokotko 5 kilovy aj s topankami piče chudak čo ma oblubeny napoj borovičku cho jsa spit do krčmy isto si ožraty a nevieš čo pišeš tak nadavaš babam ty chudak 5kilovy
@finopb kámo takéto odjeby dávajú 14 ročné deti čo sa naučili práve nadávky.... a tie smajle nwm či tým chceš povedať že si faggot alebo čo je to za skrytú správu..... no dobre už ťa nechám.. ete napíš dýáky megaodjeb nech sa idem skryť
kamo 14 ročne deti napišu toto čo si ty napisal lebo nevedia čo ine napisať je mi ťa ľuto ale nevedel som ako inač ti povedat na taku chudackosť čo si urobil a moj život je pekny nato aby som sa obesil dokonca ani takej spodine ako ty to neprajem
@finopb ešte sranda že práve ty hovoríš o anynimite.. dobre ester je aj tak piča a ty ako jej fake tiež alebo čo za výplod kokotnosti si ..týmto to ukončujem z mojej strany
och keď už chceš veriť tomu a vnucovať ostatným svoju vieru v to .... tak by si to mala mať aspoň mať poriadne naštudované a nielen z nejakých videí .... to aj ja mám ešte viac naštudované .... nie napísala som že nemôžeš veriť všetkému .... a informácie by si si mala overiť než budeš niečo také rozhlasovať a nie hneď tomu veriť
dobre ale ako my vysvetliš ten rozhovor so sestrou michaela jacksona podla mna tie videa si pozriete len 10 sekund a potom napíšete že je to blbost......a tak mi to vysvetli ked to máš tak naštudované a môžeš začat tým ako mi vysvetliš to video so sestrou jacksona
vy mi tu furt len píšete že je to blbost, kravina, a nemôže všetkému verit ale žiaden adekvátny argument som tu ešte nevidela.....ja vam nechcem nič vnucovat ale ked si myslíte že je to kravina tak si to aj normálne obhajte........
ja som to pozerala celé ale asi ešte pred troma rokmi napísala som že to aj ja mám ešte viac naštudované ako ty lebo je to skutočne tak robila som o tom dajme tomu projekt do školy a aj niečo čítala .... veď teba to zaujíma mňa nie aj tak takú hudbu nepočúvam... a nechceš nám nič vnucovať a čo si tým myslela potom citujem ....pretože ja tomu verím a mali by ste aj vy.....
to som myslela že vam odporúčam aby ste tomu verili ja vás nenútim možno som sa zle vyjadrila tak sorry, ale stále mi nikto nevystvelil tie videa, ako je možné že jacksonova sestra verejne hovorí o tom čo mu spravili......a aj eminem........a tu nejde len o hudbu ale proste celkovo v illuminátoch su aj herci, politici.......atd.......ale nechajme to....verte alebo neverte....... dobrú noc
....určite si sa zle vyjadrila ok neva stane sa ....ty čo chceš aby my sme ti povedali že či máš tomu veriť alebo nie ? ... ty musíš na to sama prísť ja by som tak nemohla že len pár videí pozriem a budem tomu veriť ... hoci to môže byť lož a celý čas veriť klamstvu ... a takéto fóra už tu boli miliónkrát tak čo tak sa skúsiť pozrieť tam
?? ... ach už neriešim ... ako vidím na otázky ktoré si nemala asi odpoveď si sa nevyjadrila ok ...maj si svoju pravdu a prajem veľa šťastia aby si ju aj našla
Po více než století se ideologičtí extrémisté na obou stranách politického spektra snažili na základě často publikovaných incidentech útočit na rodinu Rockefellerů kvůli výjimečnému vlivu, který má na americké politické a ekonomické instituce. Někteří dokonce věří, že jsme součástí tajného spolku, který pracuje proti zájmům Spojených států a charakterizují moji rodinu jako “internacionalisty”, kteří konspirují s jinými po světě, aby vytvořily více integrovanou globální politickou a ekonomickou strukturu – jeden svět, chcete-li- Jestli mne obviňují z tohoto, přiznávám vinu, a jsem na to pyšný.
David Rockefeller (vlastní memoáry)
“Brzy nastane globální transformace. Vše co potřebujeme je velká krize a národy uznají nový světový řád.”
@estersvk jj je to tak bohuzial ale co narobime ? vsetkych ktori sa snazia nieco proti tomu robit zlikviduju takze sa kazdy boji a 99% ludi nevie o co ide alebo tomu neveri takze sme v riti a musime len cakat na 3. sv. vojnu v ktorej 2 tretiny ludstva zomrie a mozno medzi nimi budeme aj my
ešte som tu nevidela jeden normalny adekvátny argument, len mi tu stále nadávate, ale čo čakat od vás ked sa neviete normalne vyjadrovat, vulgarizmy hovoria iba tí čo sú tupý jak delo.......sa nedivim že tento národ je tak tupý a primitívny........ludkovia odpúštam vám a budem sa za vás modliť aby sa vám osvietilo......raz si spomeniete na moje slová, Zbohom
myslím že ty nemáš čo hovoriť sama ako reaguješ jedno hovoríš a druhé robíš ... a ty ideš tu niekoho súdiť ...nechápem prečo by ti malí dávať nejaké argumenty ... ty čo chceš aby ti vysvetľovali ako to je skutočne či čo ... čítaj poriadne ... a ako som už písala takéto fóra už tu boli miliónkrát tak čo sa pozrieť tam ... možno tam nájdeš tie svoje argumenty a odpovede na svoje otázky ... keď sa zmeníš a budeš mať to poriadne naštudované tak potom sa ozvi... a modli sa budem aj ja ...už som svoje napísala
tak si poriadne prečítaj čo si písala neprekrúcam ... napr. posledne sa nedivim že tento národ je tak tupý a primitívny .... presne to hovorím prv si to naštuduj a nie podľa videí len a zmeň aj správanie a ptm sa ozvi a ako vidím zas si nereagovala na všetko čo som napísala iba na to čo ti vyhovuje ....niekto nakreslí nejaký trojuholníček a už och ....myslím že pre každého znamená nejaký znak niečo iné záleží od toho ako to berie ten určitý človek a nie napr. peace znak tiež znamená mier a potom satanistický znak že zlomený kríž a veľa ďalších znakov ta kebyže takto mám konšpirovať tak skončím teda....
to že poviem že tento národ je tupy a primitívny nie je súdenie to že mne tu hovoria že som pica a jebnuta atd je v poriadku ale ked ja niečo napíšem tak to už je zle a súdenie a načo som mala reagovat tak sa ma opytaj lebo fakt neviem...........však mne je to jedno verte si čomu chcete......potom sa ukáže pravda tak ako povedal George Washington citujem: „Není mým úmyslem pochybovat o tom, že doktrína Illumináti a jakobínské principy nejsou ve Spojených státech rozšířeny. Naopak, nikdo není více potěšen nežli já… Myšlenka, kterou jsem chtěl formulovat, je to, že nevěřím, že zednářské lóže by v zemi měli, jako spolky, propagovat diabolické myšlenky prvních, či škodlivé principy druhých (jestli je lze takto rozlišovat). Jednotlivci to mohli učinit, nebo zakladatel, či nástroje vytvořené za účelem vytvoření demokratických společností ve Spojených státech, mohl mít tento účel a skutečně chtěli oddělit lid od jejich vlády, to je naprosto evidentní.“
a tiež Benjamin Disraeli, premiér Spojeného království: “Je zbytečné to zapírat, protože je nemožné skrýt fakt, že velká část Evropy – celá Itálie a Francie a velká část Německa, a to nemluvím o dalších zemích – jsou pokryty sítí tajných společností, tak jako zemský povrch je nyní pokrýván železnicí.”
ved my žijeme ale treba z mierou a mat open minds, a nie velebiť celebrity ako keby boli bohovia keby neboli tak svet ide dalej.........a treba mysliet aj na život po smrti ale to vam predpokladam nič nehovorí len si neobmedzene úživat život........ „Vládnoucí třída má školy a tisk pod palcem. To umožňuje hýbat pocity davů.“ - Albert Einstein
“Jedna Amerika představuje pro zemi zátěž jako dvacet Bangladešů. Je strašlivé říct, že kvůli stabilizaci populace planety musíme odstranit 350000 lidí denně. Je to strašné prohlášení, ale je lepší než to neříct.”
Tak myslím že každému je jasné, že skutočné rozhodnutia sa neodohrávajú v parlamentoch ale v "zákulisí", ktoré je ovládané NIEKÝM. Svet isto dakto potajme riadi a ťahá za neviditeľné nitky.
Kto to je by sa skorej malo riešiť keď už, a nie ako si hovoria
@96 no konkrétne plánom na násilnú stabilizáciu zemskej populácie som ochotný veriť, keďže sa míňajú prírodné zdroje a ľudia pribúdajú geometrickým radom.
Teda, prírastky k populácii za isté časové obdobie možno môžu byť aproximované ako členy geometrického radu, ktorého kvocient by ale bol menší ako 1 ... Ale to sem asi nemusím písať
@tunidlo možno veľmi mierne, ale to je pri súčasnej populácii dosť irelevantné, a rád by som vedel odkiaľ to, že nárast populácie sa znižuje, máš. Pretože už len zdravotná pomoc a lieky v krajinách tretieho sveta spôsobili obrovský nárast ich obyvateľstva. A tým myslím obrovský.
Lepšie finančné zabezpečenie, zdravotná starostlivosť atď. spôsobuje miesto zvýšenia rastu populácie pokles rastu populácie. Tu v Európe napríklad, s dobrou zdravotnou starostlivosťou akosi nerastieme, ako v minulosti. (a ako je ukázané v priloženom videu, je to tak všade, okrem najchudobnejších oblastí sveta, kde priemerný počet detí na rodinu klesol menej markantne ako v civilizovanejších krajinách)
Ešte aby som dodal, nechcel som povedať, že v Afrike určite rast populácie nestúpol, možnože stúpol, ale ak to tak je , je to len krátkodobý efekt akejsi zotrvačnosti v počte detí v rodinách.
@tunidlo iné zdroje niesú ? to že jeden ujo povedal a povedal že to má z tade a tade ...
Čo sa týka toho geometrického rastu, to je už chytanie za slovíčka. Plus v škole sme mali predmet zameraný presne na toto a čisto nová učebnica vydaná pred pol trištvrterokom hovorí o geometrickom raste a poklesu pôrodnosti iba v rozvinutejších krajinách. Teda neviem či si to neodporuje, ale geometrický-negeometrický, počet obyvateľov rozvojových zemí rýchlo rastie.
Neviem, či ti štatistiky OSN nestačia, iné zdroje samozrejme sú, ale zasa až tak sa nenudím.
Ospravedlňujem sa teda za opravu, mal som si uvedomiť, že niektoré veci sa nemajú čo opravovať, aj keď sú nesprávne.
Ja som nikdy nehovoril, že počet obyvateľov rozvojových zemí nerastie, ale aj tak ďakujem.
Rast obyvateľstva je aj v rozvojových krajinách na ceste k tomu istému, čo je teraz v Európe, kde sa priebehom času rast v podstate zastavil.
To vôbec nepopiera, že tam populácia rastie, rastie, ale, ako som vravel aj predtým, rast sa zastavuje, práve vďaka lepšej zdravotnej starostlivosti, čo je podľa teba príčina pre obrovský nárast obyvateľstva.
Ak by sa tam zdravotná starostlivosť nezlepšovala, obyvateľstvo by v chudobných krajinách narastalo ešte rýchlejšie, (presne takou rýchlosťou ako rástlo predtým, so zlou zdravotnou starostlivosťou) takže neviem, o aký obrovský nárast obyvateľstva vlastne ide.
@tunidlo aha takže v prípade lepšej zdravotnej starostlivosti, a teda i nižešej úmrtnosti v zaostalejších zemiach počet obyvateľstva, resp. ročný prírastok klesá?
To nič že si opravil, tentokrát to bolo aspoň k veci a keďže ty ako programátor máš k matematike blízko, tak je to akceptovateľné
tento sloh čo si napísala je skôr na blog ako fórum. skús sa tým zaoberať dlhšie, možno rok, a prines medzi ľudí nejaké informácie, ktoré sú vymazávané z internetu, utajované, niečo čo ešte nevieme. lebo toto je mrte staré....
druhá vec, áno, vieme asi všetci že existujú. iba moja babka nevie (napr.)
za tretie - je to úplne jedno, my sme aj tak len pešiaci na hracej šachovej ploche a útočia na nás figúrky vlastnej farby. nikdy na svete nebude 100% uvedomelosť a s tým sa treba zmieriť a nejak prežiť a dožiť.
Ak by sa ti nechcelo dohadovať o prírastku a úbytku obyvateľstva pri zvýšenej zdravotnej starostlivosti, prečítaj si tuto toto, miesto hysterických blogerov, ktorí od Gatesa miesto toho, čo hovorí, počujú to, čo chcú
@tunidlo inak zaujímavé, tento rok nás v škole učili o tých chudobných krajinách, že "veľa detí + lepšia starostlivosť = menej ich umrie"
V Európe je to presne tak, ako si povedal, konkrétne v tom máš pravdu. Ale v krajinách 3. sveta to rozhodne neplatí a takýto trend ak dakde je, tak to bude skôr výnimka.
Platiť to platí, dlhodobý trend je takýto všade, pozrel si si vôbec to video? Má to len 13 minút.
Ten príspevok som ti adresoval len preto, aby si si pozrel, aká krásna konšpirácia hovorí o poklese populácie s rastúcou vakcináciou a zdravotnou starostlivosťou.
A ak by si si prečítal ten link, ktorý som ester hodil, prečítal by si si o korelácii zdravotnej starostlivosti a menšieho počtu narodených detí
Resp. lepšie opísateľné je to ako korelácia zníženia úmrtnosti a zníženia pôrodnosti.
A ani štatistiky OSN si nemusíš pozerať, aj jednoduchý, za 10 sekúnd pozreteľný graf na wiki si myslí, že rast populácie sa zastavuje, neviem, čo ešte treba ...
Další človek čo zistil čo su to illuminati a myslí si že založí forum na birdzi,povie to všetkym kamaratom,dá si to ako status na fb tak zachráni polku zemegule -.-
ináč túto temu som zaradila do kategorie záhady a mýty, takže nechapem prečo tu reagujú tí, ktoré v takéto veci neveria a nemyslím len illuminátov ale aj veci spojene so záhadami a mytmi.........
@estersvk viem o tom a už pomerne dlhšiu, aj európsky vedci dokázali že korporacie su po svete už tak pospájané že dokážu ovplyvniť svetové dianie, je to celkom už dost stará vec.... no momentálne sa zaoberám sebapoznaním a evoluciou vedomia pretože ak chceš zmeniť svet: zmeníš seba zmeníš celý vesmír tak to je
počuvaj poviem ti jednu veci zídu sa ludia potom idu na kopec tam robia rituáli a čarovne veci a nikto iny okrem nich nevie čo je vo veci a illuminati idu do hotela dohodnuť sa otom ako zajtrajšok vyzera.vieš otom lebo ja som otom nevedel a určite nie ani ludi vela.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
135 komentov
ale Rihana - Diamonds je super piesonka
Ked zacnes hlasit taketo vyroky, tak to aspon skus poriadne obhajit a nie nejakou prijebanou Beyonce. Hadam si nemyslis, ze teraz vsetci pocuvaju Beyonce....a vsetci sme nou uneseni...
@nobile
Ako teda podla teba ovladaju iluminaty ludi skrz celebrity????
Takže ty simyslíš že je illminátka preto lebo si nezohnala jej parfém?
O͙͓̫͆͑ͮŕ̙͎̗̽͐̓͗d͚̿̍̈̈́̑ͧ̎̈́ő̗̂ ̰̤͇̩̭͋ͮ̏ͪͩͧ̐̏A̠̪̻̥͖̰͓͐̈͆̀ͨ̈́b̪͚̯̂ͬ ̝̥̭̙̜̂͐͆̌̓̃̔̇C̼̱̟̰̖̝ͬͬ̀h̪͉̙̳̣̦̮̜͋̐̇a͖̬̣̮̣̥ͭ͒ö̭̩͓̠̠̙̦̚
̩̟̤̩̉̎ͣ̐̈́
͎͍͈̬͇̈́͊͊̈́͐ͯͮ̄ͫE̖̬̥̘̰͂ͩ̌̀̚ ̻̬͉͔͓̞̂̀́̆ͤ͒͂̓P̠͚͑̒͑ͩ̄͐̓̆l̳̩͚̦ͬ̊͊̑ͤu̗̞̬̩̺̝̓͑r̞͚̻̭͔͈͙͉͎̃̒ͦͭ̈̔ͤ͂̚i̪̪̘̠̹̬̺ͣͪb͈̲̺̯͓̓ͮ̇u̟̲ͩ̏̏ṡ͕̻͚̟̟̯̒̄ͅ ̦͈̞̰̂̄̊ͪͅU̺̣̟͈̬̯̞̦̝ͨͣ̎ͦͯṇ̜̲͓̼̺͙̉͐ͪ̚u̠͕͓̬͖͇ͫͩ̓̓ͬm̖̲̘͍̬̳̣̽͆
Jediné čo ta jebe je svet....
ked nevis fetovat s mierou tak nefetuj!
na birdzi to nikomu nevysvetlíš:- - disappointed:
pochopia to až vtedy, keď ích tatkovia a matere nebudú mať čo do hrnca a oni budu skapínať od hladu!!!! alebo ich vykopnú z práce a fico sa na nich vyserie zvysoka
maju sa dobre, nič ich nezaujíma a veď aj načo......filip
a dávam tri zelené hviezdy
ako pise zajac, vagon debilov
Z tvojho opisu mi príde veriť v iluminátov rovnako nepodložené ako veriť v Boha. Úprimne mi to môže byť jedno, Beyonce nepočúvam a tí tvoji ilumináti mi nezasahujú do života o nič viac ako nejaká vymyslená bytosť. Ak necháš ak by ti myšlienky zamestnávali takéto konšpiračné teórie, to je tvoja vec, ale nenazývaj ľudí, ktorí sa nerozhodnú myslieť podľa tvojich predstáv hlúpimi a naivnými.
Lenže čo je zlé na tom, že niekomu sa páči hudba nejakej celebrity? Príde mi to úplne neškodné a nepodstatné, ako to môže podporovať iluminátov? Neútočné otázky, vyzeráš, že máš tému naštudovanú, tak sa pýtam.
velmi dobre vedia co robia…..
v politice není nic nahodilé. Jestliže se něco děje, buďte si jistí, že je to tak naplánované.”
Franklin D. Roosevelt
David Rockefeller (vlastní memoáry)
“Brzy nastane globální transformace. Vše co potřebujeme je velká krize a národy uznají nový světový řád.”
David Rockefeller
a tiež Benjamin Disraeli, premiér Spojeného království: “Je zbytečné to zapírat, protože je nemožné skrýt fakt, že velká část Evropy – celá Itálie a Francie a velká část Německa, a to nemluvím o dalších zemích – jsou pokryty sítí tajných společností, tak jako zemský povrch je nyní pokrýván železnicí.”
“Jedna Amerika představuje pro zemi zátěž jako dvacet Bangladešů. Je strašlivé říct, že kvůli stabilizaci populace planety musíme odstranit 350000 lidí denně. Je to strašné prohlášení, ale je lepší než to neříct.”
Jacques Cousteau, ředitel UNESCO
Kto to je by sa skorej malo riešiť keď už, a nie ako si hovoria
Ľudia nepribúdajú geometrickým radom, rast populácie sa spomaľuje.
Lepšie finančné zabezpečenie, zdravotná starostlivosť atď. spôsobuje miesto zvýšenia rastu populácie pokles rastu populácie. Tu v Európe napríklad, s dobrou zdravotnou starostlivosťou akosi nerastieme, ako v minulosti. (a ako je ukázané v priloženom videu, je to tak všade, okrem najchudobnejších oblastí sveta, kde priemerný počet detí na rodinu klesol menej markantne ako v civilizovanejších krajinách)
Mám to napríklad odtiaľto - » www.ted.com/talks/hans_rosl...
Tuším, že ujo čerpá dáta zo štatistík OSN, ale však on to tam povie presne.
A vzhľadom k tvrdeniu o geometrickom narastaní populácie, je snáď tvrdenie, že to tak nie je, celkom relevantné.
Čo sa týka toho geometrického rastu, to je už chytanie za slovíčka. Plus v škole sme mali predmet zameraný presne na toto a čisto nová učebnica vydaná pred pol trištvrterokom hovorí o geometrickom raste a poklesu pôrodnosti iba v rozvinutejších krajinách. Teda neviem či si to neodporuje, ale geometrický-negeometrický, počet obyvateľov rozvojových zemí rýchlo rastie.
Your argument is invalid
a vieš my povedať o čo vlastne illuminátom ide...?
Neviem, či ti štatistiky OSN nestačia, iné zdroje samozrejme sú, ale zasa až tak sa nenudím.
Ospravedlňujem sa teda za opravu, mal som si uvedomiť, že niektoré veci sa nemajú čo opravovať, aj keď sú nesprávne.
Ja som nikdy nehovoril, že počet obyvateľov rozvojových zemí nerastie, ale aj tak ďakujem.
Rast obyvateľstva je aj v rozvojových krajinách na ceste k tomu istému, čo je teraz v Európe, kde sa priebehom času rast v podstate zastavil.
To vôbec nepopiera, že tam populácia rastie, rastie, ale, ako som vravel aj predtým, rast sa zastavuje, práve vďaka lepšej zdravotnej starostlivosti, čo je podľa teba príčina pre obrovský nárast obyvateľstva.
Ak by sa tam zdravotná starostlivosť nezlepšovala, obyvateľstvo by v chudobných krajinách narastalo ešte rýchlejšie, (presne takou rýchlosťou ako rástlo predtým, so zlou zdravotnou starostlivosťou) takže neviem, o aký obrovský nárast obyvateľstva vlastne ide.
» en.wikipedia.org/wiki/Population...
To nič že si opravil, tentokrát to bolo aspoň k veci a keďže ty ako programátor máš k matematike blízko, tak je to akceptovateľné
Presne tak funguje tento trend, ako som to načrtol aj s Európou, kde sa všetko toto stalo, rovnako ako v celom zbytku civilizovaného sveta
Ak k tomu až tak treba nejakú interpretáciu dát, tak:
Chudobný človek, veľa detí mu umrie, musí ich mať viac, aby mal akú takú istotu, že ho bude mať v starobe kto uživiť.
Človek, o ktorého je postarané - presný opak, vidíme to všade vo svete
tento sloh čo si napísala je skôr na blog ako fórum. skús sa tým zaoberať dlhšie, možno rok, a prines medzi ľudí nejaké informácie, ktoré sú vymazávané z internetu, utajované, niečo čo ešte nevieme. lebo toto je mrte staré....
druhá vec, áno, vieme asi všetci že existujú. iba moja babka nevie (napr.)
za tretie - je to úplne jedno, my sme aj tak len pešiaci na hracej šachovej ploche a útočia na nás figúrky vlastnej farby. nikdy na svete nebude 100% uvedomelosť a s tým sa treba zmieriť a nejak prežiť a dožiť.
koniec hlásenia
A ako si čítam toto zábavné fórum, tak @estersvk v @35 ponúkla krásne konšpiračné vysvetlenie toho zastavenia rastu populácie
@estersvk
Ak by sa ti nechcelo dohadovať o prírastku a úbytku obyvateľstva pri zvýšenej zdravotnej starostlivosti, prečítaj si tuto toto, miesto hysterických blogerov, ktorí od Gatesa miesto toho, čo hovorí, počujú to, čo chcú
» skeptimommy.hubpages.com/hub/The-Vaccine...
V Európe je to presne tak, ako si povedal, konkrétne v tom máš pravdu. Ale v krajinách 3. sveta to rozhodne neplatí a takýto trend ak dakde je, tak to bude skôr výnimka.
Absolutne nechápem prečo by som mala byt ja naivná keď neverím v niaky trojuholník
Menej ich umrie + menej sa ich narodí
Platiť to platí, dlhodobý trend je takýto všade, pozrel si si vôbec to video? Má to len 13 minút.
Ten príspevok som ti adresoval len preto, aby si si pozrel, aká krásna konšpirácia hovorí o poklese populácie s rastúcou vakcináciou a zdravotnou starostlivosťou.
A ak by si si prečítal ten link, ktorý som ester hodil, prečítal by si si o korelácii zdravotnej starostlivosti a menšieho počtu narodených detí
Resp. lepšie opísateľné je to ako korelácia zníženia úmrtnosti a zníženia pôrodnosti.
A ani štatistiky OSN si nemusíš pozerať, aj jednoduchý, za 10 sekúnd pozreteľný graf na wiki si myslí, že rast populácie sa zastavuje, neviem, čo ešte treba ...