Ahojte, ide o to ze mam jedneho kamarata ktory tuto skupinu spolocne s horkyze slize velmi oblubuje. Nevravim ze su najhorsi, ale vzdy ked mu ukazem nejaku dobru pesnicku od hocikoho ineho (je jedno ci z 80s alebo novu) povie ze ju uz pozna. A tak nechape
volá sa to "vkus"...každému sa páči niečo iné, takže darmo budeš kamarátovi nútiť pesničky, ktoré sa páčia tebe neboj, on svoj názor pravdepodobne ešte niekoľkokrát zmení ( a ty pravdepodobne tiež )...daj tomu čas
ako ludia su mozno fajn,maju radi Bad Religion ale nemam rad ten cukrikovy punk co hraju,este tak prve dva albumy boli relativne pocuvatelne ale potom odpad
Ešte pred rokom som ich uplne zbožňovala ,ale po prvom koncerte mám akýsi odpor k Vratkovy . A ani ich už nepočúvam lebo tie nové pesničky su uplne sračky .
Inekafe su pre mna akysi vzor slovenskej kvalitnej hudby.. vsetky ich albumy su skvele od Vitaj! po Pravo na stastie... maju velmi dobre pesnicky ktore zdvihnu naladu...
Inekafe počúvam, jedna z mojich najobľúbenejších kapiel. Myslím, že sú dobrí a majú podľa mňa taktiež aj super hudbu. Každému sa však páči niečo iné. To, že ty poznáš aj lepšie kapely neznamená, že jemu sa to nemôže páčiť
Flysser ja viem že ide o mňa ale Inekafe a Horkýže slíže síce počúvam od detstva a začal som ich mať rád len nedávno podla mňa sú to naj skupiny možno nie na svete ale pre mňa určite je omnoho lepšia ako napr Gladiátor alebo Elán a mnoho iných zahraničných skupín.
Sem tam ich pocuvam, bol som pred dvoma dnami na koncerte, ale uz na nich neficim tak ako kedysi. Ano su pre mna najlepsia slovenska kapela, ale to skor hovori o tom, aka je slovenska hudobna scena podla mna nekvalitna. Ale starsie albumy su super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ešte pred rokom som ich uplne zbožňovala ,ale po prvom koncerte mám akýsi odpor k Vratkovy . A ani ich už nepočúvam lebo tie nové pesničky su uplne sračky .
Ale na Elán tiež.
ale, preboha, všetko lepšie ako elán!!!!
Ja som ich počúval od 8 rokov asi do 14 rokov. Potom keď sa púšťali na chatách, tak som si potrundžený aj ja zanôtil. Ináč je to sračka.
nikdy som ich nepočúvala a ani nebudem.
stále totiž počúvam len kvalitnú hudbu
v minulosti nie, teraz nie ani v buducnu nie
neviem, co je na nich take uzasne a hlavne na tom zVratkovi
teraz je to komerčná sračka, bohužiaľ skončili ako väčšina dobrých kapiel