Myslíte si, že kauza Gorila tej kauze pridá na dôveryhodnosti, hoci s tým nesúvisí ?
Pretože už aj ľudia zaslepení pravicou musia priznať, že ich miláčikovia nie sú takí svätí a keď boli schopní takej trestnej činnosti ako už vieme, prečo by nejaký
@puco90 co ja viem, nechce sa mi velmi verit, ze by Miklos (resp, ktorykolvek slovensky politik) vlastnil diamantovu banu v JAR urcite sa na proviziach a uplatkoch neskutocne nabalil, ale diamantova bana je uz poriadne scifi.
@tommyhot tu nejde o to, že to vlastní Mikloš, ide o to, že je do toho zapletený. On ju určite nevlastní. Môže ísť o provízie ako si spomínal.
A myslím si, že je to veľmi dôveryhodné, je na to kopec dokumentov a nahrávok.
A navyše aj ľudia, ktorí si mysleli, že Mikloš je čistý (poznám takých minimálne 5) po kauze Gorila už musia vedieť, že neviniatko nie je a takého niečoho by bol schopný.
@puco90 myslim si, ze to doveryhodne nie je, pretoze ako tak pozeram, asi bude viacero verzii. Ja som pocul, ze Miklos tie bane vlastni. Ty si zjavne pocul nieco ine. A pravda moze byt niekde uprostred, alebo nikde. Tie provizie som skor myslel v suvislosti s inymi kauzami (privatizacie). Nerobim si uz o nom iluzie (vyvrcholilo to spojenim hlasovania) a radim ho do jedneho vreca so sudruhom ficom.
@tommyhot ok, ja len toľko, že je len jedna verzia a tá je na nete. Druhá verzia neexistuje.
Napísal som, že môže ísť o provízie, ale je rovnako možné, že ju vlastní (aj s kumpánmi). Totiž na tej stránke ak si dobre pamätám sa píše, že je do toho zapletený Mikloš. Ako priamo do podvodu. Ale ja osobne pochybujem že je tá baňa písaná aj na neho.
Ja si myslím že táto kauza je založená na pravde, ale kedy sa to konečne začne riešiť je v nedohľadne... a áno, Mikloš by bol schopný ujebať SR aj niečo také, ako diamantová baňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
chodte už fakt do piče s týmto.
A myslím si, že je to veľmi dôveryhodné, je na to kopec dokumentov a nahrávok.
A navyše aj ľudia, ktorí si mysleli, že Mikloš je čistý (poznám takých minimálne 5) po kauze Gorila už musia vedieť, že neviniatko nie je a takého niečoho by bol schopný.
Napísal som, že môže ísť o provízie, ale je rovnako možné, že ju vlastní (aj s kumpánmi). Totiž na tej stránke ak si dobre pamätám sa píše, že je do toho zapletený Mikloš. Ako priamo do podvodu. Ale ja osobne pochybujem že je tá baňa písaná aj na neho.