keby bol moj kamos gay , asi by som to nedal najavo ale stratil by som zaujem sa s nim nejak casto stykat no a lezbycka co ja viem to mi nevadi ale tiez by to nebolo tak ako predtym
Kesičky???..wtf??..-lezbičky??? fuuj ,grrrc.....SOM PROTI TOMU...FUUJ HNED SA MI ZHNUSIA TAKE DIVEKY..ale zato gay..to je inee...keby mi kamoš povedal ze je gay..(určite by nasledovalo plno otazok ako sa poznam...) ..tak nič poho..nič by sA nezmenilo...skvor by to bolo veeelmi zaujimave..hehehe..chcela by som mat kamoša gaya(geja... .....)nahodou zaujimavy ludia....
Preco by mi to malo vadit? Ked je kamos aj nim je z nejakeho dvovodu a to ci je gej je jedno. Jedine mi vadi zenstile spravanie u muzov. To mam potom chut dotycnemu jednu vrazit.
Nevadilo ... Ja sa raz spoznám s nejakým gejom a nejak ho zvediem a on už nebude gej ale hetero a budeme do smrtíííí spoluuuuuuuuu ... som sa rozhodla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
to sa mám prestať teraz kamarátiť s polovicou ľudí len kvôli tomu že nie sú hetero
ani náhodou......