Bývam v KE, je to krásne mesto ale som tu veľmi dlho.. a zvykla som si naňho priveľmi, tak ma uz nebaví stále íst do mesta, alebo optimy, ale do parku... ty ktorý bývajú v KE alebo s KE majú nejakú skúsenost tak píšte
no ja tam nebývam, ale som na Košiciach závislá , vždy som využila príležitosť ísť tam, aspoň raz za týždeň, mám tam priateľa, kamošov a teraz tam chodím aj na vysokú ... no uvidím či ma to prejde, keď tam budem po-pi , ale zatiaľ je to super
A kto ti hovorí, aby si chodila na tie isté miesta stále? Prejdi si Košice, ale pešo. Napríklad oblasť ako sa ide na Jazero. KVP atď. Skúmaj krásy, lebo z MHD toho veľa nespoznáš a ani chodením stále na tie isté miesta.
len som sa snazil naznacit, ze nebude problem v meste ale v tebe a po prichode do ineho by sa ti zunovalo aj to, tak, mozno to musis stale menit, aj to sa da
najkrajsie mesto na Slovensku, som rad ze tu byvam, zaroven aj na najkrajsiom sidlisku a pochybujem ze ma Kosice omrzia...navstivil som uz par Slovenskych miest ale na KE sa nechytaju
Košice sú jedna dedina v ktorej vie každý o každom.. keby som odišla do austrálie aj tak sa tu budú šíriť reči od závistlivých husičiek a kokotov s pošliapaným egom. Holky sa hrajú na luxusné a najviac ma dojalo keď na mňa v električke zdvíhala obočie čaja s fake Vuittonkou v ruke. O kurvách tu hovoria najväčšie panny, ktoré mali decko v 16tich a najviac žien tu paradoxne pretiahli impotenti. 90% populácie nemá vyššie ich než 110.
Keď ideš večer niekam zatancovať, musíš si zvyknúť na 13ročné pičky v mamkiných lodičkách, ktoré o 12 ako správne slečny utekajú na nočák. Vo "vychytených" baroch typu retro/jazz nájdeš väčšinou len slečny, ktoré sa chcú zoznámiť s niekým na úrovni a chlapov, ktorí rozbili prasiatko (s vidinou že si konečne s jednou z tých hlupaní vrznú), poprípade "nenápadne" telefonujú: "áno áno preveď mi tie 3 miliony na ten druhý účet" a večer ich len vidíš ako spolu s 13 ročnými slečnami odchádzajú nočákom. Každý sa tu hrá na niečo čo nie je. Ohováranie a intrigy sú na dennom poriadku. úprimne mi je z košičanov zle a preto tieto deti ktoré asi v detsve klátil vlastný otec už vôbec neriešim a som rada za tých pár ľudí, ktorých poznám a nespustili sa na úroveň tej spodiny, ktorá si hovorí "smotánka".
Keďže nemáme žiaden dobrý disko bar, na silvestra máš na výber ísť do riti sveta- do čane, kde ťa lákajú pozvnánkami na fb, že tam príde celebrita Martinka z Turca a tu už končí každá sranda si myslím.
čo tu teraz som tak je to zmena. Oproti BA sa mi tu rozodne zdá krajšie historické centrum. Ale tých rómov čo tuje, to je hrozné, tým si to celé košice u mňa pokazili. Inak to tu ešte nejako dobre nepoznám.
ale to čo píše @klaudiqaaa je rovnaké asi úplne všade
Krásne mesto, historiské, kultúrne, sympaticky urbanisticky vybudované, ale najfalošnejší ľudia, takí trošku niekedy až postihnutí, proste tam žijú prepatí kokoti
@semhamforas tak na slovensku, tomu verím.. ale stále žijem v predstave, že niekde, kde je iná mentalita a mestá sú väčšie, to takto nechodí...
ale to s tým historickým centrom je pravda, to je tu nádherné... veľká škoda všetkých tých asociálov, ktorých nechávajú polehávať na hlavnej, v parku a vpodstate po celom meste... navyše keď sa človek vyberie sadnúť si niekam večer cez pracovný týždeň, po desiatej nemá kam. každý normálny podnik je už zatvorený a okrem vianočných trhov čo tu budú, tu skapal pes.
@shoesmaniac neviem ti povedať, už strašne dlho som nebola nikde zatancovať, lebo mi to proste nechýba..ale pochybujem, že by sa niekde úroveň zlepšila...
@klaudiqaaa ty si dobrá asi nemáš pocit o úzkom profile svojho pohybu medzi tínedžerskou smotánkou a nevštevovaní nevhodných miest keď je toto charakteristika
bola som tam raz takze to tu nejdem riesit.. len po 43 hodinach co sme nespali sa nam strasne vtipne prislo riesit a smiat sa 3 hodiny na kurvach a ich pasakoch pred stanicou
nikdy som tam nebol, ale myslím si že to je pekné mesto a chcel by som tam dakedy ísť. zaujíma ma ako tam je. len je to strašne ďaleko tak neviem kedy sa tam dostanem
@klaudiqaaa veru, to by si musela odísť zo slovenska
Lebo aj s tými podnikmi to je tak že keď som si v bratislave chcel ísť večer niekoam sadnúť, tak jediné čo bolo otvorené a bolo nás tam vzájomne počuť bol gay klub
KE su krasne mesto... V porovnaní so svetovými velkomestami malé ale krásne.... Podla mna krajsie ako BA teraz nechcem nikoho urazit ale bola som v Bratislave a akoze nic moc.... KE su jednoznacne krajsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A kto ti hovorí, aby si chodila na tie isté miesta stále? Prejdi si Košice, ale pešo. Napríklad oblasť ako sa ide na Jazero. KVP atď. Skúmaj krásy, lebo z MHD toho veľa nespoznáš a ani chodením stále na tie isté miesta.
Keď ideš večer niekam zatancovať, musíš si zvyknúť na 13ročné pičky v mamkiných lodičkách, ktoré o 12 ako správne slečny utekajú na nočák. Vo "vychytených" baroch typu retro/jazz nájdeš väčšinou len slečny, ktoré sa chcú zoznámiť s niekým na úrovni a chlapov, ktorí rozbili prasiatko (s vidinou že si konečne s jednou z tých hlupaní vrznú), poprípade "nenápadne" telefonujú: "áno áno preveď mi tie 3 miliony na ten druhý účet" a večer ich len vidíš ako spolu s 13 ročnými slečnami odchádzajú nočákom. Každý sa tu hrá na niečo čo nie je. Ohováranie a intrigy sú na dennom poriadku. úprimne mi je z košičanov zle a preto tieto deti ktoré asi v detsve klátil vlastný otec už vôbec neriešim a som rada za tých pár ľudí, ktorých poznám a nespustili sa na úroveň tej spodiny, ktorá si hovorí "smotánka".
Keďže nemáme žiaden dobrý disko bar, na silvestra máš na výber ísť do riti sveta- do čane, kde ťa lákajú pozvnánkami na fb, že tam príde celebrita Martinka z Turca a tu už končí každá sranda si myslím.
to si píš, že bude!
a Košice sú najviac super.
ale to čo píše @klaudiqaaa je rovnaké asi úplne všade
ale to s tým historickým centrom je pravda, to je tu nádherné... veľká škoda všetkých tých asociálov, ktorých nechávajú polehávať na hlavnej, v parku a vpodstate po celom meste... navyše keď sa človek vyberie sadnúť si niekam večer cez pracovný týždeň, po desiatej nemá kam. každý normálny podnik je už zatvorený a okrem vianočných trhov čo tu budú, tu skapal pes.
Lebo aj s tými podnikmi to je tak že keď som si v bratislave chcel ísť večer niekoam sadnúť, tak jediné čo bolo otvorené a bolo nás tam vzájomne počuť bol gay klub