nie vzdy, uz boli aj pripady ze ich ludia vytvorili, ale zevraj tierastliny su stocene do spiraly , ale toto uz ludia nedokazu: » c2.api.ning.com/files/4KaVVEvzq... *C7MG-/cropb.jpg
No minimalne si myslim, ze niektore su skutocne velkolepe, nadherne, uchvacujuce..
A pravdupovediac vobec nevylucujem, ze v nich je nejaka sifra, ktoru zatial nevieme rozlustit, ale pozrite sa - co vsetko sme do vesmiru uz zo Zeme vyslali my? Tak preco by nemohol niekto alebo skor NIECO z vesmiru zanechavat "stopy" zase u nas?
Niekde sa pisalo o makovych poliach a klokanoch, ktore po konzumacii makovych hlaviciek na poli, dostali do svojho organismu opium a potom po tych poliach vytvarali kruhy. Pod vplyvom opia.
Tak unas mozno polnohospodari z drzstva robia to iste po niekolkych flaskach piva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nie vzdy, uz boli aj pripady ze ich ludia vytvorili, ale zevraj tierastliny su stocene do spiraly , ale toto uz ludia nedokazu: » c2.api.ning.com/files/4KaVVEvzq... *C7MG-/cropb.jpg
A pravdupovediac vobec nevylucujem, ze v nich je nejaka sifra, ktoru zatial nevieme rozlustit, ale pozrite sa - co vsetko sme do vesmiru uz zo Zeme vyslali my? Tak preco by nemohol niekto alebo skor NIECO z vesmiru zanechavat "stopy" zase u nas?
a mozte mi verit ze sifram z nich sa nic nevyrovna.
Tak unas mozno polnohospodari z drzstva robia to iste po niekolkych flaskach piva
"Nemohol som zaspať, tak som si keslil v obilí a zrazu..."
Ale nie neviem nerozmýšlam nad tým....