Ja som ju nemala nejako velmi rada a to jej chovanie je totalny otras,...hlavne ten styl obliekania..nech sa oblieka ako chce ale uplne vidno ze to robi kvoli popularite ...ale ta pesnicka Paparazzi sa jej vazne podarila nemozem sa jej napocuvat ...Co s
nno chcela zaujat.. a vyuzila to ze bola stripterka.. cize odvaha riskovat...jej nechyba. tak ako je extrevagantna až až. pesničky su akurat dobre na tanec.. ale po čase omrzia.myslim ze tu nebude naveky taka slavna. ja ju veru nemusim. je divna
no ja vobec ale vobec taky styl nepocuvam amusim povedat ez ma zaujla,preot ma svoj styl a nehovorte ze nei,kto sa hentak oblieka nevim okrem nej,mozno ti co po nej opakuje,pretoze sitie kostymi navrhuje sama a uz predtym jak zacala spievat pisala pesnicky pre pussycatdolls,tak tie tiez nejako nemusim,nic proti nim ale nemam,ale len to cem ze to enni hviezda,ktorej napise pesnicky a oblecu ju a ze sama nevie nic,mna zauja jej styl obliekania aj huby a aj choreografie co ma v klipe a tak celkovo,no tak ano sprava sa vselijako lebo chce byt mozno zaujimava ,ale mozno s atak sprava leob taka je a che si robit co chce a sere na ppaparazzi a na ostatnych co si o nej myslia ,ako vazne takyto styl hudby nepocuvam,ale ona ma niecim zaujala ,je mi proste sympaticka a cokuknite sa na ostatne celebrity jak sa spravaju ,ej mlada nech si uziva zivot,slavu vsetko
@17 ja len milujem ze ked niekto niekoho "zere" tak nepotrebuje byt mudry ani vytvarat hudbu, aby sa tomu trosku rozumel. Ale ked je uz niekto proti, tak potrebuje byt mudry a hned vytvarat kvalitnu hudbu...akoze toto bol taky argument ze az moc...
Moj drahý kamaraat raz o nej povedal pri flaške piva a to citujem vážený " Jeto píča až to bolí vole" ja mam na nu ten isty nazor v zivote som ju nepocuval a ani sa nechystam uz len ten jej vyzor my nesedi ale nesudim nikoho do nikoho sa nejebem lebo to nemam v potrebe života...ale ked ma niekto ide presviedčat o tom že je to najlepšia speváčka an svete a ma ju v albumoch na pokeci a podobnych weboch a este v mobile..nepocuva nic ine len ju tka mi je na grc...ja niesom vyhradený len ja jeden štýl hudby ak tu niekto ide narážať na to že som "hip-hoper", áno počúvam aj hip-hop ale počúvam všetko čo sa mi páči...takže je mi jedno čo o mne hovorí ktosi čo ma v živote ani raz nevidel a hovori o mne že som chudák socka a trapko...mam ho v jednej velkej pitchi...nech si mysli každy o mne čo len chce...ale mam taky dojem ze zakladatel tejto diskusie si fakt serie do huby ked na nu nadáva a potom zajebe do toho že "ale ta pesnicka Paparazzi sa jej vazne podarila nemozem sa jej napocuvat" fakt sorry ale z tohoto je mi este viac zle ...myslím že keby som na toto skôr zareagoval tak by bolo viac ohlasov pretože je tu skôr aj viac ludi a nie ako takto neskoro v noci...tak prajem príjemný večer a niekomu sladke sny snáď
nemam ju moc rada celkovo tanto styl nemusim taky disco-pop no newim... ale respektujem ju je to umelkyna ma svo styl to jej neberem ale cele mi to pride strasne komercne a tie jej videoklipy su ako keby na svete nebolo nic ine len jej make up oblecenie tanec a v prvom rade mrdanie... ale niektore jej nazory ma prekvapuju skratka neni to typycka pipka... ale ja tento styl nemam rada newim nwpaci sa mi jej hudba
milujem tupé témy podobného typu, miesto toho aby ste sa tu medzi sebou hádali, by ste sa mohli zamyslieť nad tým prečo ONA tak perfektne ovládla európsky mainstream?
ako môžeš súdiť to ako sa oblieka čo si nejaká módna návrhárka či stylistka? ide o to že je iná,keby niekto tak pochopil že ide len o výrobňu na prachy, na nej zarábajú také neslušné sumy že až
pár ľudí ma dojako ktorí si mysleli že sú to jej vlasy parochne sa kedysi nosili tak prečo nie aj teraz
Ja ju milujem, zbožňujem, je dokonalá podľa mňa, tak ako sa oblieka, proste má všetkých v piči čo si z nej robia a hotov , mňa jej ani jedna pesnička ešte neomrzela . Ale tiež si rád kuknem na ňu paródie lebo sú fakt skvelé napr táto :
Nebudem tu nikoho presviedčať o jej kvalitách ale podla mňa je skvelá osobnosť aj speváčka Ak by Vás tak zaujímalo ako spieva určite by ste si ju pustili na youtube live a hned by ste zistili, že to že nevie spievať je len výplod vašej zarastenej fantázie!!!
Každý jej song je pecka, kritici aj ludia jej piesne hodnotia viac ako dobre, možno preto je už niekoľko mesiacov pomaly to bude rok čo sa drží na najvyšších priečkach americkej,nemeckej,austrálskej, či britskej hitparády! Ono skôr ide o to, že tu na slovensku sú buď ludia , ktorí ju majú radi alebo sú tu ludia, ktorí počúvajú hophop, rock alebo niečo pod. a kedže ona spieva pop a disco tak je to pre vás pixx s hroznými piesnami!!! O opaku ma nikto nepresvedčí!!!
@schizofrenik ja nejsom modna navrharka ci jake dristy si to tam pisal...ja len hovorim ze je vidno ze ten jej styl obliekania je len kvoli popularite...napriklad ked este nebola tak znama chodila oblecena normalne(teda tak v ramci normalu) a teraz zrazu nosi veci ktore by si nikto iny predpokladam nedal na seba...je to proste trapne...tak tu laskavo nevyryvaj...ak ti lezu tieto temy na nervy tak do nich nepis..a nekaz to tu...Vdaka
niektore pesnicky ma celkomm pocuvatelne..ale ako osobu ju neznasam..je uplne otrasna..oblieka sa ako do bordelu..nema na to aby si dala podstrihnut ofinu..no proste nechapem ludi ktorym sa paci..a uplnou ceresnickou je ten jej vyraz tvare akoze:chces ma?tak si ma vezmi..a taketo ja fakt nemusim a preto nepocuvam ani tie celkom pocuvatelne pesnicky..
@34 samaroo1 - no vidíš, áno oblieka sa možno kvôli sláve ... a ono sa jej to naozaj darí ... aj ty sa presláv niečím keď si taká múdra ... ona je svojská, jedni ju buď nenávidia a druhí milujú ...
diskofilka..nevem ako te jej pesnicky keby stale nehravaju v radiach ma este celkom bavia ale celkovo taketo styly nemusim..je to kurva co si budeme vypravat
raz som ju musela trpet v aute! A zacula som jakysi song v ktorom refren spocival z "boys boys boys" par nepodstatnych stupidnych slvicok a a koniec refrenu tam hystericky detinsky zablacali nejake devi "we love them" ....akoze inteligencia vysoko podpriemerná....tuto umelú trubku moc nemám rada...ôobdivujem na nej akut to sebavedomie...takto extravagantne sa prejavovat a mat viacej neprajníkov ako milovníkov....fú...ale ona sa podla mna nad tym nezamýšla tie jej okuliare posobia lepsie ako konské klapky
fuu myslis GAGA-ňu noo ako to slusne povedat... prirovnala by som ju asi k zenskemu ohanbiu...a ta jej sexi piesen ako to je ..? pokrč fejs..? co dodat...je to bohyna... PPPPPPP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
milujem tupé témy podobného typu, miesto toho aby ste sa tu medzi sebou hádali, by ste sa mohli zamyslieť nad tým prečo ONA tak perfektne ovládla európsky mainstream?
ako môžeš súdiť to ako sa oblieka čo si nejaká módna návrhárka či stylistka? ide o to že je iná,keby niekto tak pochopil že ide len o výrobňu na prachy, na nej zarábajú také neslušné sumy že až
pár ľudí ma dojako ktorí si mysleli že sú to jej vlasy parochne sa kedysi nosili tak prečo nie aj teraz
Každý jej song je pecka, kritici aj ludia jej piesne hodnotia viac ako dobre, možno preto je už niekoľko mesiacov pomaly to bude rok čo sa drží na najvyšších priečkach americkej,nemeckej,austrálskej, či britskej hitparády! Ono skôr ide o to, že tu na slovensku sú buď ludia , ktorí ju majú radi alebo sú tu ludia, ktorí počúvajú hophop, rock alebo niečo pod. a kedže ona spieva pop a disco tak je to pre vás pixx s hroznými piesnami!!! O opaku ma nikto nepresvedčí!!!
asi tolko