Wooooooow tak tym vsetkym hornym prispevkom hovorim:cawte zatrpknuty ....co si myslim o laske??...v niecom maju pravdu laska je svina kym nenajdes tu pravu a vedsine ludi v mojom okoli a hlavne v dnesnej dobe sa to nedari s par dovodou...buc hladaju nieco na co nemaju a hladaju podla ich povrchneho uvazovania teda pekny tanier teba chcem....alebo zacnu vstahy moc skoro ked to est enema vyznam..alebo miliarda inych dovodou......ale existuju aj prave lasky s velkym L je ich malo a su....takze asi tolko laska je svina ale pokial najdes to co si hladal a zotrval si v tom hladani tak potom je laska nadherna vec ..krajsiu vec na svete nenajdes
laska je vraj nieco neopisatelne, samozrejme, ak je z oboch stran rovnaka a ovsem, opatovana...a dost casto sa meni na nenavist (obojstrannu)[nehanbim sa, ze som to napisala]
laska je cit jedneho cloveka k tomu druhemu, pricom su si oddany celym svojim srdcom... podla mna nie je mozne lubit a odlubit sa.. bud niekoho lubis uplne alebo vobec..
jeeejda zazila som to naozaj len raz, ale nikdy by som nechcela zabudnut na to ako sme kracali po meste ruka v ruke , v parciku sme sadli na lavku, rozpravali bozakli, hladili, krasne spomienky to boli...krasne..nezabudnem , hoci taka tínejdž laska ale krasne
presne tak, sachmer, centrum lásky nie je srdce, ako tvrdí Maria z Metropolisu, bola by sklamaná, o pár rokov neskôr a dnes vieme, že centrum všetkých pocitov je mozgová kôra, zložité prepojenia s limbickým systémom:/ chúďa María...naivnosť však bude vždy príťažlivejšia
@34 vies ze tym vyrokom si automaticky odsudil ludi ktory maju len viac skusenosti ako ty ? zeby zavist holyknight? Alebo len hlupa zaslepenost a narcisizmus?
Tiez sa pridavam k ludom,ktory este pravu lasku nezazili. Teda vzajomnu,vzdy to bolo jednostranne,ci uz z mojej strany alebo opacne.
Laska je komplikovana vec, a ejdnoduca definicia neexistuje. Kazdy ju mame inak,prezivame ju,citime po svojom.
Podla mna su 3 stupne vztahu..akehokolvek.. mam rad,lubim a milujem.
A ta laska ma viac podob,aj kamaratska laska je laskou....
Vsetko je v nasej hlave,keby sme veci niekedy prilis neriesili a hlupo sa nepustali do vopred prehrateho boja,stalo by nas to menej bolesti...ale zas skusenost je neprenosna.
A hlupak sa uci na vlastnych chybach,mudry na cudzich...
tak strucne... pokial je laska neopatovana, tak je to najhorsie a "najbolestivejsie" co moze byt, ale pokial je opatovana, tak je to krasny a neopakovatelny pocit... myslim si, ze krajsi ani neexistuje... a ti co pisu, ze laska neexistuje, tak si ho nevsimaj, pretoze on nechce, aby laska existovala.. ale myslim si, ze aj tak sa raz zamiluje a ani nebude vediet ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
K téme ako takej nemám veľa čo povedať. Tú skutočnú - nazvime to obojstrannú - som ešte nezažila...
mozno
@7 tu som
a ja som blázon
je to iba uvolnovanie, tusim, endorfnu - hormonu stastia...takze nic moc... ..asi si idem dat kusok cokolady...
Laska je komplikovana vec, a ejdnoduca definicia neexistuje. Kazdy ju mame inak,prezivame ju,citime po svojom.
Podla mna su 3 stupne vztahu..akehokolvek.. mam rad,lubim a milujem.
A ta laska ma viac podob,aj kamaratska laska je laskou....
Vsetko je v nasej hlave,keby sme veci niekedy prilis neriesili a hlupo sa nepustali do vopred prehrateho boja,stalo by nas to menej bolesti...ale zas skusenost je neprenosna.
A hlupak sa uci na vlastnych chybach,mudry na cudzich...
A ak mam v niecom malo skusenosti, tak aspon nekritizujem tych co ich maju dost. a netvarim sa ako Panboh