no ja si myslím, že je to pekny humus, chcú len otraviť ludí, všetko čo je z ameriky je na houby, moj stryko robí pilota a sám mi povedal že všetci piloti krajín, ktoré sú v NATO majú zakazané konzumovať tuto latku, hlavne obyčajny ludia ju môžu.........
ved preto ja to nekonzumujem lebo to poškodzuje mozog, nedivím sa že mnohí ludia začinajú blbnúť, aj samé virúsy a choroby umelo vytvorené amerikou a ludia sa automaticky potom idú očkovať.......no ale prečo ho piloti nemôžu konzumovať a my môže???
ja som už taký paranoik že ked niekd vidím napísane aspartam, acesulfám, tak to už ani nekupujem. Je to nezdravé a zaujímalo by ma ako by dopadli plošné výskumi týchto látok ako vplývajú na organizmus. Lebo sú dosť silné podozrenia o tom ako spôsobujú rakovinu a čo ja viem čo
@semhamforas no aspartam ma oficialne zaregistrovanych asi 80 vedlajsich ucinkov aj ako skleroza multiplex atd.
Medzi sladidlami je aspartam asi vrchol. Osobne fakt pokym neni nejaka nutnost, tak sa vyhybam umelym sladidlam, co je hlavne tazke v doplnkoch vyzivi ale daju sa najist aj bez
Pritom existuje stevia, co je prirodne sladidlo asi 200x sladsie ako cukor, len kvoli umelym sladidlam a ich propagande takmer nikto to nepozna
jasné že je to škodlive samozrejme oficialne napíšu že male množstvo neškodi ale to sú podla mna keci........proste farmaceuti a dalši chcú len zarobiť na ukor ludí, prečo by inak to predavali ked existujú aj prírodné sladidla ako aj tu spominana stevia.........
Americký úrad síce povolil sladenie aspartamom, zároveň ale zdokumentoval 92 škodlivých príznakov pri jeho častej konzumácii. Medzi inými uvádza otupelosť, bolesti hlavy, únavu, závrate, bolesti žalúdka, búšenie srdca, zvyšovanie hmotnosti, podráždenosť, úzkosť, stratu pamäti, halucinácie, vyrážky, záchvaty, slepotu, hučanie v ušiach, depresie, stratu sluchu, kŕče, stratu chuti, nespavosť, slabosť.
proste amerika je hnus už to vidieť aj na tych ludí čo tam žiju aký su obezny.....nemyslím že sú to hamburgery a hranolky z čoho priberajú ale skor z tych hnusnych ečok.....
@mm47 tak v tych co ja si kupujem aspon umele sladidla urcite nie su, to proste citit uz podla chuti. Ale suhlasim s tym ,ze su evil, bo aj ked zrobia nieco dobre, musia do toho pridat milion sraciek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Medzi sladidlami je aspartam asi vrchol. Osobne fakt pokym neni nejaka nutnost, tak sa vyhybam umelym sladidlam, co je hlavne tazke v doplnkoch vyzivi ale daju sa najist aj bez
Pritom existuje stevia, co je prirodne sladidlo asi 200x sladsie ako cukor, len kvoli umelym sladidlam a ich propagande takmer nikto to nepozna