nebola by som však schopná niekomu rozbiť vzťah, aj keby som toho človeka veľmi milovala. Ked niečo chcem tak bojujem, ale bojovať o chalana ktorý má priateľku, nedokázala by som byť tak hnusná. Niekedy by sa to všetko mohlo obrátiť proti mne.
mne sa to stalo, len doteraz lutujem, ze dotycneho som nikdy nevidel a anii som nemal sancu zistit kto to je(ine mesto) aspon by som si napravil hrdost. Zistil som, ze 3 mesiace postupne, ked ja som chodil do zahranicia a tak...
@flussica sklamem ta, pretoze ked ma clovek krasny vztah , ktory je obojstrane pevny a plnohodnostny ta mi povedz na jaku picu by ta podviedol, z nudy? ked hej tak to znamena ze vo vztahu nastva stagnacia a partneri nejavia zaujem sa posuvat vo svojom vztahu a rozvijat ho
z experimentu, alebo spoznavania niecoho noveho? tak zjavne partner nenachadza uspokojenie svojich tuzob , alebo vnutornych pohnutok tam kde ma, zena sa prestava snazit a prestava byt objektom jeho zaujmu
atd... proste clovek bezdovodne nieco neurobi, vzdy je to vedomu alebo minimalne podvedome
@muf sa tvaris ako vsevediaci boh lebo toho cloveka poznam, on pozna mna a vie o com to je. kapisto? napis adminovi a vyplac sa mu na ramene nech to zmaze ze ta to privadza do rozpakov lebo niekto chape v tom viac ako ty
@majuri To je idealisticka teoria. Za prve na znicenie vztahu kludne nemusi nikto zo zasady druheho podviadzat. Niekto dokaze byt tak otravny, neprijemny a neodbytny, ze robi vsetko preto, aby podlomil vzajomnu doveru oboch partnerov a ak to je presvedcive, preco by to muselo vydrzat? Aj vztah je len retaz, ktora sa moze kedykolvek narusit vplyvmi z okolia.
Za dalsie si zabudla medzi fakty zapocitat pudy, ale to tu riesit nechcem .
Zakusok4455, napíš koment! ale načo ničiť vstahi čo nemaj na vlastni tak nech neničia lebo laska nieje len na jeden den laska je smutni začiatok ale krasni koniec
mám s tým kopu skúseností za posledné mesiace... a zakladateľka ty si jednu dobu tuším ešte podporovala kokota v tom... Takže dúfam, že ti teraz niekto robí to isté... aj keď v podstate ste nuly oproti iným spôsobom, ktorým sa snaží niekto náš vzťah rozvrátiť... pekný deň...
@husky Mimochodom myslím, že v tomto prípade si viac než dosť vzťahovačný A ozaj nabudúce si vyprosím aby si o mne vyprával, že som nejaká troska, čo ani nepracuje, musí iným o svojom živote klamať a o mojej priateľke, že robí kurvu v nemecku... ak zas nevieš o čom rozprávam... tak nech sa vyjadrí @velkapohroma...
@husky co mam mat v pamati, pamatam si iba ako mi o tebe julia a tereza rozpravali ako si sa ich snazil obtazovat obchytkavat, ako si terezu aj obchytkaval a uspokojoval sa na nej a ked chcela vztah poslal si ju do pici a ty ides sudit niekoho na zaklade veci z tvojej vlastnej hlavy a rozpravania ludi ktory ma ani nepoznaju a este mi to tu aj vykrikovat. Take hovno ako ty mi nemalo stat ani za rec skurveny moralista co hajluje na pochodoch a tu sa tvari ako dobra dusa pre kazdu suknu... choj laskavo do pici a daj nam pokoj aj s tvojimi recami... Ja som troska? Ty si tu dvihas ego na ludoch tvaris sa ako macher co zjedol vsetko vedenie sveta... toto su moje posledne slova k tebe problemy ktore s priatelkou mam su vacsie ako tvoje ego aj ked je tomu tazko uverit... a pre teba je nemozne si uvedomit ze veci v nasom zivote sa netocia okolo teba
@husky zas si psik nedava nahubok? jedina troska sa tu prezentuje tym ze tvrdi veci ktore nevie ani zargumentovat, vymysli si hluposti o druhych ludoch pod vplyvom hlupej zavisti ...alebo niejakym mne neznamochorym vplyvom ... tlacis tu svoje nazory do hlavy neplnoletym dievcatam ktore sa nechaju tvojim privitivizmom oplyvnit...je to smutne mala som o tebe vacsiu mienku...necakala som ze sa znizis na takuto uroven...
prave si tu svoju "uroven" dokazal ty. lebo tvrdis veci ktore vobec nie su pravda a nejako si si ich odvodil. si videl fotky z nejakeho pochopu a uz hajlujem som v udive aky si detektiv ocko snazil obtazovat Juliu? ani vo sne toto su zase raz vyplody tvojej chorej mysle a ty to uz fakt nefajci, pre tvoje dobro (zle ti nechcem ale vidim co to s tebou urobilo)
@husky ale vsak na teba neutocim len ma mrzi ze o mne a mojom priatelovi rozpravas bezdovodne taketo hluposti sa zabavas na ukor ludi co ti nikdy nic nespravili t.j. vse odo mna
ved ani ja. akurat ze ked sa s niekym neda bavit (a boli momenty ked som si myslel ze to pojde ver mi) tak co ine ostava? a teraz si tu kompiluje moj "zivot" a ani netusi ako to cele nakoniec vlastne bolo nenecham si skakat po hlave a to je jediny dovod preco odpisujem. lebo inak to uz cele stratilo zmysel lebo ked raz niekto nechape, tak nepochopi proste...
@husky ale ozaj si to prehnal. porozmýšľaj aj ty nad sebou a možno sa uvedomíš. ty si rovnaký pokrytec akým bol možno pre mňa istú dobu Matúš, ale toto nemá obdobu.
@kawanabe neviem, kedy som ti rozprávala, že sa ma @husky pokúšal obchytkávať... A nevolaj ma tereza....
Obaja si dajte preboha vyšetriť hlavy. NESKUTOČNE STE MA NASRALI A NEBERTE SI MA UŽ DO HUBY!
podarilo sa vám rozhádzať ma tak, ako za posledné dni už nikomu nie. Uvedomte sa. Svoje rozpory si riešte v súkromí a nezraňujte zbytočne človeka, ktorý má svojich problémov viac než dosť. A vôbec nepotrebuje riešiť takýchto kokotov!
ja vazne nechapem, co tym chcel tunak chlapec povedat, ked vas sem nalinkoval. ja uz nebudem nikoho linkovat, zvlast nie v takychto veciach! zatahovat dalsich do sporov je podla mna viac nez ubohe. len tolko k tomu. to ze som to prehnal uznavam, sice je to odveci ale chcem sa ospravedlnit verejne. asi to nepomoze ale aj tak je to pre mna dolezite. nic viac uz riesit nebudem.
@otvoreneokno ospravelňujem, že som ťa do toho zatiahol a pokúsil sa o to aj s yui... To je jediné čo vám ešte možem povedať po tomto všetkom... Čudné, že práve husky mi nakoniec dal týmto všetkým viac, ako ľudia, ktorých som nazýval priateľmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
viac menej suhlasim s @5
Niekto to mal v profile na iboyse.
problem hladam najprv v sebe a potom v druhych, vas mama neucila?
@flussica sklamem ta, pretoze ked ma clovek krasny vztah , ktory je obojstrane pevny a plnohodnostny ta mi povedz na jaku picu by ta podviedol, z nudy? ked hej tak to znamena ze vo vztahu nastva stagnacia a partneri nejavia zaujem sa posuvat vo svojom vztahu a rozvijat ho
z experimentu, alebo spoznavania niecoho noveho? tak zjavne partner nenachadza uspokojenie svojich tuzob , alebo vnutornych pohnutok tam kde ma, zena sa prestava snazit a prestava byt objektom jeho zaujmu
atd... proste clovek bezdovodne nieco neurobi, vzdy je to vedomu alebo minimalne podvedome
Za dalsie si zabudla medzi fakty zapocitat pudy, ale to tu riesit nechcem .
ty o com zase tocis? nevyslo na zelene tak prisli depresie?
prave si ukazal ze pravda boli hajlovat pod mohylu
nejde o to ci pracujes nepracujes ale sfajcena hlava mozes byt tak ci tak pekny zvysok dna prajem!
mimochodom ja si nemylim nemecko a rakusko, neviem ako ty
vidim ze pamat uz nesluzi akosi len tak dalej! si na dobrej ceste zo seba urobit este vacsiu trosku, nech sa paci
prave si tu svoju "uroven" dokazal ty. lebo tvrdis veci ktore vobec nie su pravda a nejako si si ich odvodil. si videl fotky z nejakeho pochopu a uz hajlujem som v udive aky si detektiv ocko snazil obtazovat Juliu? ani vo sne toto su zase raz vyplody tvojej chorej mysle a ty to uz fakt nefajci, pre tvoje dobro (zle ti nechcem ale vidim co to s tebou urobilo)
@alroune
ano presne tak podte do mna dvaja ked dochadzaju argumenty chces to video poslat do mailu?
skus porozmyslat kvoli komu tu uz asi ani nechodia
ved ani ja. akurat ze ked sa s niekym neda bavit (a boli momenty ked som si myslel ze to pojde ver mi) tak co ine ostava? a teraz si tu kompiluje moj "zivot" a ani netusi ako to cele nakoniec vlastne bolo nenecham si skakat po hlave a to je jediny dovod preco odpisujem. lebo inak to uz cele stratilo zmysel lebo ked raz niekto nechape, tak nepochopi proste...
@kawanabe len si daj bongo aj za mňa a jeb na pocity pri tom.
Práve pre takú jednu ženu, ktorá ukradla otca šiestim deťom som v blázninci. Ale ojebávať aj tak treba...
@kawanabe neviem, kedy som ti rozprávala, že sa ma @husky pokúšal obchytkávať... A nevolaj ma tereza....
Obaja si dajte preboha vyšetriť hlavy. NESKUTOČNE STE MA NASRALI A NEBERTE SI MA UŽ DO HUBY!
podarilo sa vám rozhádzať ma tak, ako za posledné dni už nikomu nie. Uvedomte sa. Svoje rozpory si riešte v súkromí a nezraňujte zbytočne človeka, ktorý má svojich problémov viac než dosť. A vôbec nepotrebuje riešiť takýchto kokotov!