Nic, pretoze sa tym pochopitelne nikto nechvali, aspon nie pred zenami. Ale keby som to o niekom vedela, tak by som si asi myslela, ze bol zvedavy a/alebo zufaly.
aj Charlie Sheen o to tak prišiel a ako daleko to dotiahol ked má niekto problém nadviazať sexuálny vztah lebo je možno špatný alebo príliš hanblivý alebo kombinácia obidvoch tak to musí riesiť takto a nevidím na tom nič zlé
Že sú málo zdržanliví, a nevedia to cez tie chvíľkové "blbé" pocity potlačiť ...že majú slabé sebazaprenie ... inak prekvapuje ma, že sa tu na toto nerozprúdila ešte širšia debata
@nespiacakraska nepostrehol som, ze uprednostnujes zajickov sak tu uz nikto pod 20 nie je aspon mi nikto nenapada
Wisto, tak ludia (chlapi skor) chapu, ze zbalit zenu len na sex je v dnesnej dobe obtiaznejsie, zeny nechcu sex len tak s hocikym, sak vieme po com zeny idu ale drzim ti palce aby si to svoje poprve zazil s tou spravnou osobou. A navyse, nikde nie je napisane, ze sa musis pochvalit, ze uz si mal sex a uz vobec, ze s kym.naozaj to nikomu nemusis vysvetlovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Wisto, tak ludia (chlapi skor) chapu, ze zbalit zenu len na sex je v dnesnej dobe obtiaznejsie, zeny nechcu sex len tak s hocikym, sak vieme po com zeny idu ale drzim ti palce aby si to svoje poprve zazil s tou spravnou osobou. A navyse, nikde nie je napisane, ze sa musis pochvalit, ze uz si mal sex a uz vobec, ze s kym.naozaj to nikomu nemusis vysvetlovat.