Vdaka tomu ze ista Mell Phillips z Atlanty si sla kupit tento pripravok. Cestou vystrasila mravca co sa rozbehol do bezpecia, cim rozkmital vzduch a zhodou nekonecnej nepravdepodobnosti koli tomu som si dnes kupil burger a som tlsty. A tuk sa uklada aj tam
Uvedomil si tu niekto, ze ja som sa nepytala, ci to funguje? jasne, ze to enfunguje, je to blbost...same Bvitaminy len, funguje to akurat tak na to dobre, ze nebudeme chudokrvni...alebo nam vypadaju tie vlasy...
podľa toho aké prípravky sú myslené.. taká antikoncepcia má nato nejaký vplyv. u seba som však žiadnu zmenu nezaregistrovala. a môj problém nie je o veľkosti, ale skôr o tvare. chcelo by to trocha iný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A zasa naopak poriadne uhorky zväčšujú penis
pretoze....
Vdaka tomu ze ista Mell Phillips z Atlanty si sla kupit tento pripravok. Cestou vystrasila mravca co sa rozbehol do bezpecia, cim rozkmital vzduch a zhodou nekonecnej nepravdepodobnosti koli tomu som si dnes kupil burger a som tlsty. A tuk sa uklada aj tam
btw zaujimalo by ma, ci (ak) sa zvacsia natrvalo alebo to po vysadeni splasne...kto mate odpoved cakaaaam
ale vhodne cvicenie a vhodne nosenie podprsenky, sice mozno nezvacsi prsia, ale aspon spevni..