Inak poradil by som ti - v prípade, že si dostatočne solventná - Zakúpiť si nejaký reklamný priestor - napríklad billboard, na ktorý dáš svoju fotku v nadživotnej veľkosti a tvoje neskutočne originálne motto - punk je môj život ...
Mne sa zdá punková hudba na jedno kopyto a punkáčov... no, v podstate nemám nič proti, ale som dosť zarmútená, keď mi vycapia na lavicu tie ich hlúpe kresbičky
no zas život mam ľudský ...ale tiež je riadne postihnutý punkom... to je jasne blink atd. ...milujem tiež punk wuw ....mňam...ach konečne normalna diskusia
Niektoré skupiny majú songy dosť podobné, na jedno kopyto, ale rozhodne by som nepovedal, že to v punku tak je, nakoľko zahŕňa veľké množstvo kapiel hrajúcich diametrálne odlišné veci, to po prvé a po druhé, punk je často "búchačka na pár akordov" založená čisto na texte
V poriadku, ja to beriem Možno keby som silou mocou pátrala, natrafila by som na nejakú skupinu, vďaka ktorej by som svoju teóriu poupravila, resp. zmenila, ale no... bohužiaľ. U mňa je punk je také nejaké... proste punk je punk a bodka
jaj vtipne veci tu pisete blink je vraj punk, 16rocna, co bola punkackou..slovne spojenie pop punk, z ktoreho mi je nielen zle, ale tie dve slova sa k sebe ani nehodia..
tot vse, je to diskusia na neviem co zle, deticky zas budu pisat o hnusnych americkych kapelach ze su punk a tak podobne, proste podme sa kolektivne vysrat do priekopy u cesty a mozno tak vyriesime vsetky svetove problemy..
¨ja milujem punk ocuvam ho uz strasne dlho a vela ludi ma koli tomu odsudozvalo a vseci mi hovora ze som fetacka a podobne ale ja sa tym nedam odradit...a co sa tyka picovin jako neo-punk a popunk tak s toho je mi zle!to nie je punk to je uz uplne nieco ine debilne...
@50 ale podobá sa to na punk. Neviem čo je to "skutočný punk", ale faktom je že mnohí v tom majú bordel (aj ja) a tie kapely čo som spomenul sú len komerčná nafúknuta bublina formácie im podobné maximálne neznášam. Ale keď sa to niekomu páči, nemám námietky. Stále lepšie jak hip hop
ja som od chvile ked som sa s punkom stretla po prvy krat mala pocit, ze som nasla nieco co mi stale chybalo ... punk oblecenie pokladam za prostriedok vyjadrenie zivotnej fylozofie . a teraz po nasom, je to uplne uzasne, len ludia by sa mali naucit nas aj trochu chapat a nie len odsudzovat podla oblecenia .. ked vidia tazke boty ci kus zeleza v tvary tak hned idu prec aby nahodou neboli problemy ...
Či človek nemôže akceptovať punkové názory ak nemá číro, vybíjaný opasok a steely?
Naozaj si nemyslím, že to k tomu naozaj patrí, len si myslím, že niektorí ľudia sa radi nechajú zaradiť do nejakého štýlu a využívajú na to oblečenie ...
Punk je fajn.. zastavam hlavne punk ako styl, ale co sa tyka hudby, neodmietam ani metal, gothic-rock, .. pre naladu aj ska a reggae .. ale hlavne ten punk.. co je na tom, ked je niekto ANTIFA ? ... nepochopila som... noa co, ked ti dakto nakresli na lavicu preciarknuty hak. kriz? .. naco sa nad tym zamyslas? tebe sa nikto nestara do stylu....
punk ze je pre male deti? to skor techno, disko a napriklad aj nejake tie ´´hip-hop´´ sracky ako napriklad dajaky trapny kontrafakt?? co dokazali, hruby velky .. na smiech!
jop ssuhlasim .. hip hop je ocom? nic nevyjadruje, ziadne pocity mylienky len same nadavkky a kto koho pretiahol, akoze doteraz nechapem zmysel hip hopu :!
No aj teraz to tým, ktorých kritizuješ často symbolizuje radikálny výzor, dobrú hudbu a to, že idú proti prúdu ... Až na to, že to vyznieva dosť komicky, lebo vlastne je to tak, že kto vraví, že ide proti mase, ide naopak práve s ňou ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
A tvoj spoločenský kredit hneď začne stúpať ...
to by ma zaujimalo
nackovia sem!!
Niektoré skupiny majú songy dosť podobné, na jedno kopyto, ale rozhodne by som nepovedal, že to v punku tak je, nakoľko zahŕňa veľké množstvo kapiel hrajúcich diametrálne odlišné veci, to po prvé a po druhé, punk je často "búchačka na pár akordov" založená čisto na texte
Alebo ako malo dievčatko v jednom kreslenom filme krásne napísané "Punks not DED"
Ja som sa ani tak nevyjadroval všeobecne k štýlom ako skôr k tejto diskusii
V poriadku, ja to beriem Možno keby som silou mocou pátrala, natrafila by som na nejakú skupinu, vďaka ktorej by som svoju teóriu poupravila, resp. zmenila, ale no... bohužiaľ. U mňa je punk je také nejaké... proste punk je punk a bodka
Keby som videla taký nápis, dojal by ma k slzám
aa nemyslite si ze ja punk nepocuvam..punk je jednym z nosnych pilerov mojej hdobnej zbierky , ale zakladat taketo diskusie je imho trosku hlupe ...
Pokiaľ nemáš na lavici nakresleného psa s búdou, kuriatkou, hrad z piesku a formičky, tak ne
Nooo nemám proti tomu nič ... Ale že by som to nejak žrala nedá sa povedať
Kto skvelý jest? Prezraď nám
mozno este jedna dve pesnicky od exploited
Si mal napísať hneď, lebo Zuzanke dlhšie trvá, kým jej bliknú isté súvislosti
@7 blink je pop, uz si to raz a navzdy zapamatajte.
pop je troski ine nieco...
uz len to ze blink je daco neo pop punkove hovori pre mna o tom ze z punkom to ma velku pichu
@28 predpokladam, ze viacej skupin ani nepoznas
tot vse, je to diskusia na neviem co zle, deticky zas budu pisat o hnusnych americkych kapelach ze su punk a tak podobne, proste podme sa kolektivne vysrat do priekopy u cesty a mozno tak vyriesime vsetky svetove problemy..
ved to patri k tomu
Či človek nemôže akceptovať punkové názory ak nemá číro, vybíjaný opasok a steely?
Naozaj si nemyslím, že to k tomu naozaj patrí, len si myslím, že niektorí ľudia sa radi nechajú zaradiť do nejakého štýlu a využívajú na to oblečenie ...
jop ssuhlasim .. hip hop je ocom? nic nevyjadruje, ziadne pocity mylienky len same nadavkky a kto koho pretiahol, akoze doteraz nechapem zmysel hip hopu :!
Kedisi mi to slovo vravelo ovela viac. Slobodu, vyclenenie sa zdavu, ist proti prudu, radikalny vyzor, skvelu hudbu.
To bude asi tým, že aj ty si mal kedysi 15