@semhamforas .. hej hej presne ! Všetci tí fašisti v telke chcú len pošpiniť tých tvrdopracujúcich romov čo na nás makajú chudáci. Aby sme sa my mali dobre.
romovi by som dal taky trest za vrazdu aky by som dal aj fialovemu, ruzovemu, zelenemu, bielemu aj neviem akemu...preco by mal byt trest iny....ach jaj...
Taký istý trest ako nerómovi...pravda však je, že naše zákony sú čo sa vrážd týka veľmi slabé... je bežné že sa lúpež dostane človek viac ako za vraždu a to je podľa mňa choré
Romovi za vraždu asi taký istý ako každému človeku a keďže za vraždu, kľudne doživotie. Prečo sa majú tresty za nejaký zločin deliť podľa toho či je niekto alebo neni Rom ? Sprostí ľudia sú aj medzi "bielymi" aj medzi Romami.
@craxxnox - že čo si myslím o rasizme? že je to hlúpy a pohodlný a nesprávny spôsob zjednodušovania komplexných problémov založený na poverách, xenofóbií, a/lebo zle interpretovaných štatistických údajoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
čo sú to za otázky?
a čo sa týka priamo vrážd, tak tam by mali byť tresty vyššie, v súčasnosti človek často dostane viac za nejaký podvod ako za úmyselnú vraždu.
ale tie vyššie tresty by mali platiť pre každého, bez ohľadu na rasu.
keby ti niekto zabil blízkeho tak by si mu to odpustil ak by bol biely a ak by bol róm, tak by si chcel popravu alebo ako to mám chápať?
Aby zobral 100 ďalších rómov a spoločne sa vysťahovali z krajiny s nemožným návratom späť.