Kravina. Akokoľvek je to podľa mňa kravina. Nechápem načo. Keď chce byť niekto proti cirkvi či kresťanstvu, tak na to nemusí byť satanista, nech už akýkoľvek.
A i tak sa na to zväčša hrajú blbé „temné“ metalové deti (nech majú aj cez 20, o to trápnejšie to je). A neznášam tie trápne 666 v nickoch.
tych co to prehanaju nepochopim.....ale ja som satanisticku bibliu citala....a az na par detajlov nic zle nehovori....moj priatel je satanista ale zato nerobi obety ani nic podobne....ide o to ze clovek by si mal zivot uzit a mysliet pri tom na seba a nezaoberat sa tym co si pomyslia ostatny....
@11@12 A prečo kvôli tomu musí byť satanista? Však to si môže povedať hocaký človek, že si bude žiť podľa seba. Toto mi skôr pripadá tak, aby mohol povedať: „Aha, ja som satanista! To čumíte, čo?! Ja si budem žiť podľa seba a je mi jedno, čo si o tom myslíte, lebo ja som satanista!“
kazdy nieco vyznava. rovnako ako oni odcudzuju krestanov, lebo veria hovadinam, odcudzuju krestania ich. ale pritom satanisti veria v rovnaku kravinu ako krestania, pretoze vlastne davaju najavo, ze nieco medzi nebom/ peklom a zemou existuje, takze by sa velmi nemali ohradzovat tym, ze ludia veriaci v boha su idioti.
a neporovnavala by som tu zrovna metalistov so satanistami to je trošíííčku odlisne.
clovek, ktory pocuva metal, oblieka si cierne, nosi retaze, este stale nemusi byt satanista, tak si nemylte pojmy s dojmami
@krutafunebracka ale nemusi byt satanista....ale uz si to vybral..nemusel..ja som čítala satanskú bibliu...súhlasím s nou... a sama som si to napr. vybrala...a v Boha som verila...a stale verim...len...neviem..proste som si to napr ja vybrala...to už je o človeku
@feerinko keby si nenosil na krku vseliake krize ktore ani nevies co znamenaju alebo hviezdy... tak by nikto z teba nerobil satanista ty metlak...
7/8 "metlakov" nevie co znamena aky znak a nosi ho ani sam nevie preco.. .a ked mu clovek povie co znamena tak ho zrazu prestane nosit lebo to vecer pozre na wiki ze to fakt znamena nieco co nechce mat na sebe....
takze skor porozmyslajte nad tym co nosite na sebe a potom rozmyslajte preco vas ludia maju za to co nieste
@0 neviem o tom veľa, a nie som ani žiadna metalistka ani nič, v každom prípade chcela by som si skúsiť prečítať "satanskú bibliu", vraj po tom ľuďom švihne a možno by som vyskúšala aj satanizmus, nie pre to, že verím v satana alebo niečo podobné, len by som to vyskúšala ako skúsenosť a skúsila porozumieť tým ľuďom...
Satanisti su proti cirkvi, ale tomu nechapem, ved aj v satanistickej biblii sa pise ze Satan je najlepsi priatel cirkvi. Lebo si ho vytvorila cirkev na zastrasovanie ludi. A ked ho niekto vyznava tak tiez patri k tej cirkvi len k inej casti. Ved aj Satan je vlastne padly anjel. Ci vyznava pravu alebo lavu cast cirkve je to jedno. Len satanisti maju krajsie pravidla A keď satanisti popieraju existenciu Boha/Jahveho alebo ako ho este volaju. Tak popieraju aj svoju cirkev. Su divni. Ako vacsina modernych nabozenstiev.
@charlottkkaa Prečo by malo švihnúť? Však si to prečítaj, na nete to nájdeš. Ja si to raz tiež chcem prečítať, ale len tak, aby som mala prehľad, čo to tam je vlastne potárané.
ja napr. viem ale co na sebe nosím....raz si sa domna navazal kvôli klbaku...ale ten klbak ma na sebe znak jednej kapely...a ja ho nosim ako doplnok...ako nieco, co pre mna znamena vela, ale nie preto, ze to nieco oznacuju, ale ze som to od niekoho, na kom mi zalezi dostala....
keby si nenosil na krku vseliake krize ktore ani nevies co znamenaju alebo hviezdy... tak by nikto z teba nerobil satanista ty metlak...
------------------
Wau , na krku mam prevrateny prentagram , znamena vela veci zalezi ku ktorej sa priklonis , neni to iba znamka "satanizmu" , btw na krku nenosim nijake krize ani ankh-i ani nic podobne neviem kedy si co zas videl , aha prepac zase sa hras na mudreho ako vzdy na moju adresu
@33 vies niektory ludia si daju do googlu satanisticka biblia a najdu tam nieco ako terajsie navody "ako byt emo"
inak povedane veria uplnym kravinam ktore niekto popisal , lebo si mysli ze wau teraz sa dorezem a budem emo , alebo odkusnem hlavu skreckovi a som "temny"
Inak povedane primitivne decke zmyslanie
@freedomko inak viackrat som ta prosil nech sa na moju adresu nevyjadrujes , ale aspon vidim ze bezomna nemozes vydrzat
@feerinko na tvoju adresu bol prvy odsek prepac ze si zas namyslas ze pisem tebe...a na teda to znamena ze sa nevyjadrujem na tvoju adresu ale na komentar cize... chod cikat proti vetru...
ten satanizmus ktory tvrdi "oko za oko" sa mi paci (uz tu bola spominana satanska biblia tak to je ono, » en.wikipedia.org/wiki/LaVeyan_Sa... ) ak uz clovek silou mocou potrebuje nejaku vieru tak toto alebo budhizmus... mna to ale dako nelaka
ten satanizmus kde chodia v ciernom nosia pentagramy a celkovo su riadne black&death a obetuju ovce a take pi*oviny to su chory ludia rovnako ako krestania, islamisti, a dalsi co veria vo vyssiu mocnost
@26 a ty tieze nemusis hadzad vsetkych metlakov do jedneho vreca za to ze ta nejaky z nich precural alebo co... vzivote som na sebe nenosil ziadne znaky, nosim len loga kapiel a malu osminkovu notu na retiazke, sem tam mam kriz ale nie koli jeho vseobecne znamemu vyznamu, preto lebo patri priatelke a chcem mat cast z nej stale pri srdci
a ludia ma aj tak maju za to co niesom, ludia si radsej sadnu na druhu lavicku aj ked je zasrata a 200 metrov dalej ako ku mne, bo mam dlhe vlasy a cierne triko, prstene a retaz
Satanisti nie su vobec nasilnici ani vrahovia, to by ste ale o tom museli aspon nieco vediet.. To, ze niekto niekoho obetuje z neho este nerobi satanistu. To su kokoti a nie satanisti.
tak ako to tu tak čítam tak málo z vás skutočne vie o čom satanizmus je, mimochodom aj @krutafunebracka je satanista ak verí v Perúna pretože satanizmus je uctievanie prírodných síl viera v samého seba. Satanizmus sa to volá preto lebo to tak nazvali všeliaké organizácie čo potláčali pôvodné pohanské božstvá európy. A je rozdiel či je človek satanista alebo kkt ktorý si myslí že aký bude hustý keď niekoho obetuje. Pre satanistu je život najvyššia hodnota, tolko na vysvetlenie......
@50 vidim, ze zachvilu zistim, ze este aj ja som satanista, pretoze satanista bude kazdy, kto neveri v boha, alebo nieco podobne. dakujem pekne, daj sa vypchat.
satanisti su opak krestanov....krastania oslavuju Boha, satanisti Diabla. A obidve vierovyznanie vsak uznavaju obidvoch(aspon aj tak viem). A satanistom vacsinou ide o materializmus(uzit si kolko s alen da) a krestanom by malo ist skor o duchovne hodnoty.
Vieš čo? Satanizmus je jedna veľká PI*OVINA, ja netvrdím, že by som bola pohanka, či pohánka alebo čo, ale jednoznačne je mi to najsympatickejšie, ale nežijem v rannom stredoveku, takže netvrdím, že sú to nejakí ujovia a tety, čo to všetko spôsobujú, ale satanizmus... Satanizmus, to je jedna VEĽKÁ KRAVINA! Kašľať teraz na kresťanov, nechcem ich uraziť, ak toto nejakí budú čítať, ale neznášam aj kresťanstvo, aj islam, ale aj satanizmus! Akýkoľvek, je mi to jedno, je to obyčajná blbá trapošina! Pre mňa žiadne kresťanstvo a ani jeho opak proste NIE JE (okrem výnimiek, keď sa mi niekto snaží tvrdiť, že je alebo niečo podobné, vtedy sa samozrejme bránim).
Keď niekto uctieva prírodné sily, tak je skôr pohan, ale pliesť tam satanizmus, to je už naozaj len silou-mocou, aby sa to mohlo nasrať VŠADE, ty kokso, však ako tak vidím, tak je to rovnaké ako kresťanstvo! Aj oni pokradli všetko možné, len aby sa mohlo povedať: „Však to je kresťanské!“
- Satanismus je učení, které obsahuje složku filosofickou i rituální a přiznává potřebu obou těchto složek pro přirozený život a zdravý rozvoj člověka.
- Chápe SATANA jako hybný faktor v přírodě, ducha pokroku, inspirátora všech velkých počinů, které přispívají k rozvoji civilizace, ducha revolty, která vede ke svobodě jednotlivce.
- Je založen na pochopení lidských instinktů.
- Představuje opozici vůči všem náboženstvím, které odsuzují člověka za jeho přirozené touhy a oslabují jeho ego.
- Nepodporuje násilí ani užívání drog.
- Podporuje nekonformní myšlení a jednání.
- Tvrdí, že nikoli slepé přesvědčení, ale pochybování je to, co přináší duševní svobodu.
- Tvrdí, že jak láska, tak nenávist jsou přirozené, a že je nesmyslné jeden z těchto citů vyvyšovat na úkor druhého.
- Uznává jakékoli formy sexuálních prožitků, pokud nikoho nezraňují, ale ani v této oblasti nikoho k ničemu nenutí.
- Podporuje své stoupence ve vzrušení a v přirozených touhách (vzrušení namísto odříkání).
- Učí využívat a rozvíjet sílu okouzlení, tzv. MALÉ MAGIE.
- Uznává sílu dávných rituálů, tzv. VELKÉ MAGIE a předkládá vlastní propracovaný přístup k jejich efektivnímu používání.
- Vychází z podstaty prvotních náboženských mýtů a současných nároků, které jsou kladeny na začínající adepty magie, přičemž se opírá o platnost zákonů přírody.
- Do této podoby ho shrnul Anton Szandor LaVey, autor knihy Satanská Bible, Satanské rituály, zakladatele First Church of Satan.
mimochodom tie rituály sú podobné ako pohanské........a tak nejdem nikoho presviedčať
Ťažko sa mi na to hovorí názor, lebo presne neviem ich filozofie a smer akým sa uberajú. Viem len približne z rečí a z tých sa ťažko vytvára názor.
Ale ako všetky filozofie majú svoje klady a zápory. Nevravím, že by ich mali zakázať, ale mali by byť dovolené len s triezvym rozumom. Niektoré myšlienky by som dokonca vedela dodržať aj ja, ale sebatýranie a obetovanie iných nie je normálne a to určite odsudzujem.
zasa aká horúca diskusia jak vzdy ked je to o nejakom style ci jak to nazvat..je jedno ci je to hip hop alebo satanizmus alebo emo alebo bar čo ine vzdy bude kopa ludi na to pičovat aka to je sračka, akí su kokoti tí co to uznávaju alebo co uznávaju aspon daco z toho.
a btw su tusim tri odnože satanistov tak odmietam hadzat setkych do jedneho vreca..a co sa tyka tych symbolov?Pentagram je vlastne obratená wicca..co je symbol bielej magie. Ma znamenat hlavu capka,symbol boha Baphometa.
Nech si nosí každý co chce, ake symboly chce lebo vzdy to nemusi znamenat ze je nejaky
-ista, -istka.Moze to mat pre toho cloveka hlbší vyznam ako nejake povrchne keci o sektách a styloch.
Diabol: Ja, Lucifer, stal som sa satanom a ja Riadim všetko Zlo
Z udalosti, ktorá sa stala na jednom kongrese okultistov. Diabol hovorí:
"Ja pokrývam svet rozvalinami, zaplavujem ho krvou, slzami, deformujem to, čo je krásne, znečisťujem to, čo je čisté, borím, čo je veľké, konám zlo, ktoré môžem a chcel by som, aby som ho mohol nesmierne zväčšiť.
Ja som samá nenávisť, nič iného, než nenávisť. A čím viac nenávidím, tým viac trpím, a moje utrpenie je nesmrteľné, ako som aj ja. A nemôžem prestať nenávidieť, ako nemôžem nežiť večne. A to, čo zväčšuje u mňa to utrpenie, tú nenávisť, je myšlienka, že som bol porazený, že nenávidím zbytočne všetko zlo, ktoré konám, že ho robím márne. Ale, čo hovorím „márne“? Nie. Jednu radosť predsa, ak ju tak môžem nazvať, mám.
Jednú útechu, ktorú mám, je to, že ničím duše, za ktoré On prelial svoju Krv, pre ktoré zomrel, vstal z mŕtvych, vstúpil do neba. Áno – veci zbytočné pre tých, ktoré ja ubíjam. Rozumiete? Zničiť jednu dušu. On ju stvoril k svojmu obrazu, miloval ju nesmiernou láskou a pre ňu bol ukrižovaný, a ja Mu tú dušu trhám, kradnem, zabíjam. Ja ich sebou robím nešťastnými.
Ja, Lucifer, stal som sa satanom, nepriateľom a som taký nešťastný, nešťastný navždy.
A v tejto dobe riadim vo svojej myšlienke celú zem, všetky vlády, všetky zákony. Teda práve ja riadim všetko zlo, ktoré sa pripravuje…"
jááj neverím v Boha a tým pádom ani v Satana, kresťanstvo je pre mňa debilina a teda aj satanizmus..takže škoda reči..najviac tu súhlasím s krutoufunebrackou
a že si chce niekto vyskúšať satanizmus a že keď niekto verí v Perúna, tak je satanista z toho budem asi šikať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ak tých jebnutých, čo robia obety... na psychiatriu
anyway, s ich filozofiou celkem suhlasim..
A i tak sa na to zväčša hrajú blbé „temné“ metalové deti (nech majú aj cez 20, o to trápnejšie to je). A neznášam tie trápne 666 v nickoch.
satanizmus nie je o krvi...obetovani zivota kvôli nejakej hovadiny co si vymyslia ani niceniu cintorinov a pod.
Satanizmus je v podstate humanizmus...neuznava nasilie na bezbranne osoby...ani samovrazdu...nic take
Proste...Satanista je sam pre seba "Boh"....on si riadi svoj zivot...
a neporovnavala by som tu zrovna metalistov so satanistami to je trošíííčku odlisne.
clovek, ktory pocuva metal, oblieka si cierne, nosi retaze, este stale nemusi byt satanista, tak si nemylte pojmy s dojmami
Tak, kto chce byť humanista a žiť podľa seba tak má byť satanista? No, choré a vytrhnuté z kontextu.
To ste museli veľmi dlho hľadať, aby ste na tom satanizme našli niečo ako - tak normálne.
A pred ostatnými praktikami satanizmu ste zatvorili oči?
a 3/4 ludi robi z metlakov satanistov , a satanistov nenavidia? preco? lebo uveria vsetkemu co pocuju -.- a ani polka z nich nevie o com je rec
Satanizmus v štýle "nemám rád kresťanov a dávam to najavo" akceptujem u každého, kto nenosí na verejnosti corpsepaint.
7/8 "metlakov" nevie co znamena aky znak a nosi ho ani sam nevie preco.. .a ked mu clovek povie co znamena tak ho zrazu prestane nosit lebo to vecer pozre na wiki ze to fakt znamena nieco co nechce mat na sebe....
takze skor porozmyslajte nad tym co nosite na sebe a potom rozmyslajte preco vas ludia maju za to co nieste
@charlottkkaa Prečo by malo švihnúť? Však si to prečítaj, na nete to nájdeš. Ja si to raz tiež chcem prečítať, ale len tak, aby som mala prehľad, čo to tam je vlastne potárané.
ja napr. viem ale co na sebe nosím....raz si sa domna navazal kvôli klbaku...ale ten klbak ma na sebe znak jednej kapely...a ja ho nosim ako doplnok...ako nieco, co pre mna znamena vela, ale nie preto, ze to nieco oznacuju, ale ze som to od niekoho, na kom mi zalezi dostala....
a svihnut z tej knihy?..ehm...preco?...ja som ju citala a som normalna....proste som s nou uplne suhlasila...rovnake nazory som mala predtym aj potom
keby si nenosil na krku vseliake krize ktore ani nevies co znamenaju alebo hviezdy... tak by nikto z teba nerobil satanista ty metlak...
------------------
Wau , na krku mam prevrateny prentagram , znamena vela veci zalezi ku ktorej sa priklonis , neni to iba znamka "satanizmu" , btw na krku nenosim nijake krize ani ankh-i ani nic podobne neviem kedy si co zas videl , aha prepac zase sa hras na mudreho ako vzdy na moju adresu
inak povedane veria uplnym kravinam ktore niekto popisal , lebo si mysli ze wau teraz sa dorezem a budem emo , alebo odkusnem hlavu skreckovi a som "temny"
Inak povedane primitivne decke zmyslanie
@freedomko inak viackrat som ta prosil nech sa na moju adresu nevyjadrujes , ale aspon vidim ze bezomna nemozes vydrzat
Dobre, ja mám Paromovu sekeru na kľúčoch, ale okrem toho, že tam si ju málokto všimne, tak ešte menej ľudí bude vedieť, že je Perúnova.
ten satanizmus kde chodia v ciernom nosia pentagramy a celkovo su riadne black&death a obetuju ovce a take pi*oviny to su chory ludia rovnako ako krestania, islamisti, a dalsi co veria vo vyssiu mocnost
a ludia ma aj tak maju za to co niesom, ludia si radsej sadnu na druhu lavicku aj ked je zasrata a 200 metrov dalej ako ku mne, bo mam dlhe vlasy a cierne triko, prstene a retaz
A aj keď o tom nevedia, sú to neuveriteľní materialisti.
Našťastie väčšina z nich časom narazí na rozum a rozsvieti sa im v tej ich imaginárnej temnote.
sú to nevybúrené pózerské štence
OK. A prečo máš byť potrebu kadejaký -ista?
A nie su mi sympaticki.
Ale je pravda, že capka mali pôvodne ako symbol plodnosti v niektorých pôvodných polyteistických vierach a kresťania z neho urobili diabla.
Keď niekto uctieva prírodné sily, tak je skôr pohan, ale pliesť tam satanizmus, to je už naozaj len silou-mocou, aby sa to mohlo nasrať VŠADE, ty kokso, však ako tak vidím, tak je to rovnaké ako kresťanstvo! Aj oni pokradli všetko možné, len aby sa mohlo povedať: „Však to je kresťanské!“
Hento je nanajvýš tak kakanie si do papule.
- Satanismus je učení, které obsahuje složku filosofickou i rituální a přiznává potřebu obou těchto složek pro přirozený život a zdravý rozvoj člověka.
- Chápe SATANA jako hybný faktor v přírodě, ducha pokroku, inspirátora všech velkých počinů, které přispívají k rozvoji civilizace, ducha revolty, která vede ke svobodě jednotlivce.
- Je založen na pochopení lidských instinktů.
- Představuje opozici vůči všem náboženstvím, které odsuzují člověka za jeho přirozené touhy a oslabují jeho ego.
- Nepodporuje násilí ani užívání drog.
- Podporuje nekonformní myšlení a jednání.
- Tvrdí, že nikoli slepé přesvědčení, ale pochybování je to, co přináší duševní svobodu.
- Tvrdí, že jak láska, tak nenávist jsou přirozené, a že je nesmyslné jeden z těchto citů vyvyšovat na úkor druhého.
- Uznává jakékoli formy sexuálních prožitků, pokud nikoho nezraňují, ale ani v této oblasti nikoho k ničemu nenutí.
- Podporuje své stoupence ve vzrušení a v přirozených touhách (vzrušení namísto odříkání).
- Učí využívat a rozvíjet sílu okouzlení, tzv. MALÉ MAGIE.
- Uznává sílu dávných rituálů, tzv. VELKÉ MAGIE a předkládá vlastní propracovaný přístup k jejich efektivnímu používání.
- Vychází z podstaty prvotních náboženských mýtů a současných nároků, které jsou kladeny na začínající adepty magie, přičemž se opírá o platnost zákonů přírody.
- Do této podoby ho shrnul Anton Szandor LaVey, autor knihy Satanská Bible, Satanské rituály, zakladatele First Church of Satan.
mimochodom tie rituály sú podobné ako pohanské........a tak nejdem nikoho presviedčať
Pohanstvo je pohanstvo a satanizmus je satanizmus, neser to dokopy (nech ťa Parom šľahne ak hej)!
A navyše - najprv bolo pohanstvo, z toho množstvo vecí prebrali kresťania a kvôli kresťanstvu potom vznikli ešte aj takéto chujoviny ako satanizmus.
Hento je naozaj len pre také socky, čo silou mocou chcú byť nejakí -isti.
Ale ako všetky filozofie majú svoje klady a zápory. Nevravím, že by ich mali zakázať, ale mali by byť dovolené len s triezvym rozumom. Niektoré myšlienky by som dokonca vedela dodržať aj ja, ale sebatýranie a obetovanie iných nie je normálne a to určite odsudzujem.
a btw su tusim tri odnože satanistov tak odmietam hadzat setkych do jedneho vreca..a co sa tyka tych symbolov?Pentagram je vlastne obratená wicca..co je symbol bielej magie. Ma znamenat hlavu capka,symbol boha Baphometa.
Nech si nosí každý co chce, ake symboly chce lebo vzdy to nemusi znamenat ze je nejaky
-ista, -istka.Moze to mat pre toho cloveka hlbší vyznam ako nejake povrchne keci o sektách a styloch.
Z udalosti, ktorá sa stala na jednom kongrese okultistov. Diabol hovorí:
"Ja pokrývam svet rozvalinami, zaplavujem ho krvou, slzami, deformujem to, čo je krásne, znečisťujem to, čo je čisté, borím, čo je veľké, konám zlo, ktoré môžem a chcel by som, aby som ho mohol nesmierne zväčšiť.
Ja som samá nenávisť, nič iného, než nenávisť. A čím viac nenávidím, tým viac trpím, a moje utrpenie je nesmrteľné, ako som aj ja. A nemôžem prestať nenávidieť, ako nemôžem nežiť večne. A to, čo zväčšuje u mňa to utrpenie, tú nenávisť, je myšlienka, že som bol porazený, že nenávidím zbytočne všetko zlo, ktoré konám, že ho robím márne. Ale, čo hovorím „márne“? Nie. Jednu radosť predsa, ak ju tak môžem nazvať, mám.
Jednú útechu, ktorú mám, je to, že ničím duše, za ktoré On prelial svoju Krv, pre ktoré zomrel, vstal z mŕtvych, vstúpil do neba. Áno – veci zbytočné pre tých, ktoré ja ubíjam. Rozumiete? Zničiť jednu dušu. On ju stvoril k svojmu obrazu, miloval ju nesmiernou láskou a pre ňu bol ukrižovaný, a ja Mu tú dušu trhám, kradnem, zabíjam. Ja ich sebou robím nešťastnými.
Ja, Lucifer, stal som sa satanom, nepriateľom a som taký nešťastný, nešťastný navždy.
A v tejto dobe riadim vo svojej myšlienke celú zem, všetky vlády, všetky zákony. Teda práve ja riadim všetko zlo, ktoré sa pripravuje…"
ako napríklad pysta666?
a že si chce niekto vyskúšať satanizmus a že keď niekto verí v Perúna, tak je satanista z toho budem asi šikať