Satanizmus je veľmi pragmatické náboženstvo... aj keď je to trocha paradox, keďže náboženstvo nemôže byť pragmatické... ale v tomto prípade to celkom platí
zatial všetci satanisti čo som poznala boli strašne "vtipní" zfanatizovaní ľudia akožeee keď už vidí pri jeho posteli dotačný kozla na stoličke ako nejakého démona a on je vyvolený aby bol satanista tak to už je trošku moc
Ja som mal skusenost, ze tipek mi rozpraval o tom, ako raz do mesiaca odsekne kohutovi hlavu a pije jeho krv rovno z tela...som sa smal jak kkt, potom mi hovoril, ze ma v spanku dojebe nozom, ze prileti cez okno
Každý si môže vybrať, akým smerom sa bude uberať. Niekto si vyberie svetlo, niekto tmu. Osobne som si vybrala svetlo a hodlám postúpiť na vyššiu úroveň, nie sa ťahať dole.
@chmelovaslecna to čo si apisal asom ani ja nepoichopil, chyba bude asi vtom že je to maximalna sprostos prosím pekne. Podľa mňa ľudia vykonávajúci rituáli (niektorí aj krvavé) a vandali a podobný idioti vôbec nie su vtipný a to vravím ešte ako v neutrále lebo som veriaci a nemôžem pochopiť ako sa to môže niekomu páčiť (i keď v boha neverí ale to je jedno)
satanizmus je ludom najblizsie "nabozenstvo".. o com hovori satanizmus? o tom, ze clovek ma naplnat svoje potreby, ma uprednostnovat v prvom rade seba a tak dosiahne stastie.. ano, clovek je egoista, ci sa to niektorym moralizatorom paci, alebo nie.
a podla raelianov je satan ten, co nechcel aby nam nasi "otcovia" (mimozemstania, ktori nas vytvorili) dali slobodnu mysel, lebo vedel, ze budeme obycajne hovada a rozum budeme vyuzivat na kadeco, len nie na to na co by sme mali... v podstate satan v raelianskom ponimani ani nie je zly.. je len nedovercivy..
satanizmus má pekné "desatoro" s LaVeyovimi nazormi suhlasim (niektorymi)...a aj tak vacsina tych "satanistov" co tu su su 15 rocne deti ktore sa obliekaju do cierneho, maju na krku pentagram a hovoria o sebe jakí su temní
Satanizmus vobec nie je o zle, kym zahlasujete snazte sa o tom nieco aj vediet a nie len pozerat americke horory a potom si vytvorit mienku... ako ovce ...
Je mi zle z toho ze ludia su ovplyvneni mediami bez toho aby sa snazilui vytvorit si na vec vlastny nazor. Je to tak isto aj pri inych veciach. Je to smutne...
@tenario Dala som si tú námahu a klikla na tento tvoj múdry odkaz.A poviem ti len jedno väčšiu hovadinu som nikdy nečítala...Kto sa riadi tými "cnosťami" je len hlúpy materialista , ktorému rastie ego do neskutočných výšin..Skús si spraviť aj ty vlastný názor na túto vec..Tak ako má niekto svoj názor na satanizmus vďaka nejakému americkému hororu tak si ho môže niekto vytvoriť aj po prečítaný takých blbostí , ktoré si zrejme čítal ty.Vieš ľudia majú neskutočný talent na to aby aj z tých najhnusnejších a najhorších vecí urobili niečo v podstate krásne a potrebné..Áno máš pravdu ľudia sú ovplyvnení médiami a nevidia pravdu.V prvom rade je dôležité poznanie.Poznanie samého seba a potom skúmanie ďalších vecí a takto sa dá aj zistiť čo je v živote správne a čo nie.Ale rozhodne ti poviem , že to neni tých šesť satanských cností.
@domcikeee kde som napisal ze sa niecim takym riadim? Nedomyslaj si prosim .Chcel som tym len poukazat na to ze satanizmus neni o vrazdach a rezani hlav ako si niektori myslia. Tak sa ukludni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nemám názor, nech
Ale sak to ona len popisovala stretko.
Ja som mal skusenost, ze tipek mi rozpraval o tom, ako raz do mesiaca odsekne kohutovi hlavu a pije jeho krv rovno z tela...som sa smal jak kkt, potom mi hovoril, ze ma v spanku dojebe nozom, ze prileti cez okno
Neviem, co daval, ale mohol sa podelit
*napísala, som, nepochopil, sprostosť, rituály, podobní, vtipní, neveria
kto by sa už len klaňal amatérovi -.-
a podla raelianov je satan ten, co nechcel aby nam nasi "otcovia" (mimozemstania, ktori nas vytvorili) dali slobodnu mysel, lebo vedel, ze budeme obycajne hovada a rozum budeme vyuzivat na kadeco, len nie na to na co by sme mali... v podstate satan v raelianskom ponimani ani nie je zly.. je len nedovercivy..
Ale nepáčia sa mi niektoré komenty, ktoré ich odsudzujú, pričom zjavne netušia o čom je reč.
Najprv si prečítajte Satanskú bibliu, potom sa tvárte múdro (hej, mám ju prečítanú )
Je mi zle z toho ze ludia su ovplyvneni mediami bez toho aby sa snazilui vytvorit si na vec vlastny nazor. Je to tak isto aj pri inych veciach. Je to smutne...