Podľa môjho názoru to nie je správne, ale neodsudzujem to. Prvoradé je, či sa na to skutočne dotyčný cíti zrelý, či si je vedomí následkov, a s kým to je. Som si vedomá toho, že väčšina dievčat v tomto veku fyzicky je na to možno pripravená, ale psychicky nie. No nájdu sa aj výnimky a ja nerada hádžem všetkých do jedného vreca. Myslím, že ľudí by sme mali brať individuálne.. Hovorí sa, že 14ročné dievča nemôže ľúbiť, či milovať. Nie som zástanca tohto názoru.. Toť asi všetko. Čus
26.No hej vynimky existuju,ale zeby to prave tieto dve devy boli,o tom dost pochybujem...
A dievcence,za taketo sa treba hanbit,nie to este roztrubovat na birdzi...V 14 by ste sex mali poznat len a len v teoretickej rovine...A to sa nesnazim poucovat,ci vyvysovat sa,ja to len jednoducho nedokazem pochopit...
Kittynka - no ved vas dvoch, co to tu o sebe roztrubujete, ako keby to bol ja neviem aky hrdinsky cin, za to by som sa hanbil a nie sa s tym chvalil, vies?
Akoze jeho nezavreli ??? Ved ty by si mala problem, nie ? Zo sexualneho zneuzivania maloletych .....ja byt na jeho mieste a bol by pruser tak to zinscenujem takto
heh no tak mam 20 rokov, ako neodsudzujem tieto dievcatka lebo sam by som chcel prefiknut taku uzku 14 rocnu kundicku, ved ked su take nadrzane nech nam daju vsetkym a na ich lasku im serem
sa budete o pár rokov po hlave trieskať, že aké ste boli Jebnuté! Neviete si ani mladosť vážiť, ja byť váš rodič, tak vás vyjebem na ulicu, keď ste také veľké úžasné ženy. Si zarábajte.
vy to nechapete...ona akoze spava od 14 s plnoletymi ved tam napisala aj ked mi ho mohli zavriet...14 rocneho nemozu este predsa zavriet...ale keby 17 rocne spava so 14 rocnymi detmi je fakt...hm to sa inak neda vyjadrit len nadavkou
pride mi to dost nelogicke ked ma chalan decko je to ''normalne'' a ked je to naopak je to pedofilia ? to je niaky dvojaky meter na spravodlivost kazdopadne ja som zastanca vstahu rovesnika s rovesnikom
Ako podla mna je to ich vec nech sa jebu aj s korytnackami 12 rocne deti..ale takto sa s tym chvalit sa mlada ci cosi asi neciti..mne to pride trosku od veci ze pretahuje clovek dakoho pod zakonom ale ked sa druha osoba necha tak co uz..poznam aj vysie rocniky co prefikli 14ky.Ale lepsie by bolo najst si aspon taku 15ku..to uz je znie trsku lepsie nez pretiahol som 14ku..
14 a menej?? K tomu nemám normálnych slov. Veď 13-14 ročné decko ešte ani poriadne nie je vyvinuté z fiziologického a nie to ešte s psychologického hľadiska.
decko pod 14 je psychicky a fyzicky nezrelé na sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a to akoze ked sa v 14 vyspite s chalanom sa citite ze ste zeny? podla mna na zakladnu skolu sex nepatri este...pockajte aspon rok do tych 15...potom je to povolene aj zakonom a jebte si kolko chcete
Och veď je to ich vec.Pripravujú sa o to najkrajšie o tie roky kedy na nete baby zisťujú všetko okolo toho a potom sú "skúsené"ale pri vyslovení slova sex sčervenajú ako rajčina Niet nad tento vek A nad dobré rady kamarátiek
prečo by som sa cítila ako žena keď som sa v štrnástke vyspala s mojím chalanom čo ho mám do teras..proste sme to chceli lebo sa milujeme a čo? každý spozná lásku inokedy a ja za to nemôžem že ma to stretlo tak skoro a že som vždy bola fyzicky vyspelejšia od svojich rovesníkov.a neni to až taký rozdiel 3 roky a 8 mesiacov!!nechápem tieto názory ..všetci sa tu len hádať viete
PREBOHA!!!!! keby sa chlapec s niekým vyspal v štrnástich tak by ho považovali za boha .. ale diavčatá sú hneď pre každého štetky???
Ja s týmto tiež nesúhlasím, nevidím v sexe žiadne upevnenie nejakého vzťahu. Vidím v tom len uspokojenie chlapa. A ja v zásade nebudem uspokojvať nikoho, kým ho nebudem skutočne milovať. Možno že oni sa ľúbili, ale aj tak je 14 rokov skoro. Ale do tohto väčšinou dievčatá donútia chlapci. Lebo ony sú zaslepené a chlapci to chcú využiť. A potom ich vo väčšine prípadoch odkopnú. Lebo sa uspokojili.
Takí sú chlapi. A tu máte jasný dôkaz ten Juraj66655.
jaj tak.no tak má aj ona v niečom pravdu iste že sú aj taký chalani ale mňa sa to netýka a ona toho veľa ešte asi nezažila..netreba všetkých hádzať do jedného vreca každý sme iný
dobre tandy9 ty si vynimka...haha takze zase som ja ten zly sexualny maniak co odkopava baby...sak nevadi ze som to este ziadnej neurobil...aj ked nerad ale s 94 prispevkom suhlasim :
PREBOHA!!!!! keby sa chlapec s niekým vyspal v štrnástich tak by ho považovali za boha .. ale diavčatá sú hneď pre každého štetky???
Ja s týmto tiež nesúhlasím, nevidím v sexe žiadne upevnenie nejakého vzťahu. Vidím v tom len uspokojenie chlapa. A ja v zásade nebudem uspokojvať nikoho, kým ho nebudem skutočne milovať. Možno že oni sa ľúbili, ale aj tak je 14 rokov skoro. Ale do tohto väčšinou dievčatá donútia chlapci. Lebo ony sú zaslepené a chlapci to chcú využiť. A potom ich vo väčšine prípadoch odkopnú. Lebo sa uspokojili.
no hej sak ale vy mate mat trosku rozumu a nenechat sa zaslepit laskou do nejakeho typka ktory si chce len uzit a potom vas odkopne
Podla mna je to strasne skoro a tie baby ani nevedia co robia,nato treba trosku zodpovednosti zase ...ja som pockala do tych 16..tiez je to dost skoro ale co sa da robit .....
tieto jetusky rozhodne nie su pod zakonom..a mozu robit co chcu a kde chcu...a to plati aj pocas ich pracovnej doby: » www.mojevideo.sk/video/1017/sex_...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
6. - suhlasim
A dievcence,za taketo sa treba hanbit,nie to este roztrubovat na birdzi...V 14 by ste sex mali poznat len a len v teoretickej rovine...A to sa nesnazim poucovat,ci vyvysovat sa,ja to len jednoducho nedokazem pochopit...
Len teraz neviem, ci zakladatelka sukala uz v 14tich alebo suka so 14rocnymi.
Prvy pripad, by som sa tym zrovna nechvalil, ale budis.
Druhy pripad, to je dost zufale
Ivusik1525 - moj clovek
A ani náhodou nechápem toho chalana...ani vás...čo už. A to som dosť liberálna, v sexe určite, ale toto nie!
a človek je za uchyla potom. pričom ho to ešte decko namotalo a jebať chcelo... ach keby to vaše mamky videli...
suuhlasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
sa budete o pár rokov po hlave trieskať, že aké ste boli Jebnuté! Neviete si ani mladosť vážiť, ja byť váš rodič, tak vás vyjebem na ulicu, keď ste také veľké úžasné ženy. Si zarábajte.
1. písať nadávky, vulgarizmy alebo urážať iných ľudí
je zaujimave sledovat, ako sa vsetci drzia tejto zasady.
aj tak si urcite s nikym netrtkala, ale zacala si to pisat, len aby si nebola "OUT"
teraz vyzeras este trapnejsie
..
"ja som to zažila veľa krát ale nelutujem to..aj ked MI ho mohli zavreť a bolo na mále"
..
mna nahodou ucili ze klamat sa nema vies?!!
suhlasim so 6. prispevkom...
prečo by som sa cítila ako žena keď som sa v štrnástke vyspala s mojím chalanom čo ho mám do teras..proste sme to chceli lebo sa milujeme a čo? každý spozná lásku inokedy a ja za to nemôžem že ma to stretlo tak skoro a že som vždy bola fyzicky vyspelejšia od svojich rovesníkov.a neni to až taký rozdiel 3 roky a 8 mesiacov!!nechápem tieto názory ..všetci sa tu len hádať viete
Takí sú chlapi. A tu máte jasný dôkaz ten Juraj66655.
no hej sak ale vy mate mat trosku rozumu a nenechat sa zaslepit laskou do nejakeho typka ktory si chce len uzit a potom vas odkopne