Ano chcela by som tam žiť,páči sa mi ta krajina,mám viac rada barcelonu, španielčina je strašne sexi jazyk a aj niektory chlapi zo španielska sú sexi (napr.Enrique Iglesias)
raz som počul ako sa v autobuse rozpravali dve španielky(aspon myslím že boli španielky)a huba sa im nezastavila ani na sekundu Španielsko ako krajina sa mi páči,majú dobrú gastronómiu a hlavne skvele brandy
7 mesiacov som žila v Madride je to skvelé mesto
I keď viac ma to láka na juh Španielska
A španielčina je ten najkrajší jazyk aký môže byť, milujem ju A dá sa rýchlo naučiť, za pol roka som sa vedela bez problémov dohovorit.
Chcela by som niekedy do Spanielska minimalne na dovolenku, idealne aj zit nejaku tu dobu.. takze ano paci sa mi.
Madrid a Barcelonu neviem porovnat, kedze som tam nebola.. ale urcite ich pojdem pozriet
osobne milujem spanielky ktore maju anglictinu so silnym spanielskym akcentom ale Spanielsko je fajn, mam vela znamych ci uz v Madride alebo v Barcelone a krajina je to pekna...ludia pohodovi...osobne preferujem Madrid, ale Madrid nie je velmi oblubeny medzi spanielmi, kedze kazdy vravi ze madridcania su viac namysleni lebo su kralovske mesto, na rodiel od priemyselneho mesta ako je Barcelona...toto leto tam planujem stravit aspon 2 mesiace, tak uvidim ci by som tam vedel zit...
@4lex tak to sa k tebe rád pridám ale nie na zápas s nejakým slabším tímom,čo bojuje o udržanie sa v lige,to je vždy nakladačka a už po prvom polčase to nie je vôbec napínavé. Radšej na el clásico,alebo aspoň niečo ako Atletico Madrid či Sevilla
Páči sa mi madridský prízvuk ale Madrid ako mesto ma nijak nechytilo.
No a keďže žijem pol roka so španielmi na jednej chodbe, tak tam už asi ani nikdy nepôjdem, lebo prijebanejších, nechutnejších a netolerantnejších ľudí som nikdy nestretla.
spanieli maju nieco spolocne s nasimi spoluobcanmi. Flamenco, kaktusy, bycie zapasy ,vino, fiesta, tanec , hluk, futbal. Toto su veci co ma napadli v suvislosti so spanielskom.
Mentalitou resp. temperamentom tam velmi nezapadam , vedel by som si tam predstavit nejaky kratky zivot, lebo verim ,ze to nie je iba o tychto stereotypoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
spanieli su balici-k zenam su pozorni,ale ku chlapom su to hovada
nie
nie
Barcelona, lebo o nej je pekná pesnička
I keď viac ma to láka na juh Španielska
A španielčina je ten najkrajší jazyk aký môže byť, milujem ju A dá sa rýchlo naučiť, za pol roka som sa vedela bez problémov dohovorit.
Madrid a Barcelonu neviem porovnat, kedze som tam nebola.. ale urcite ich pojdem pozriet
No a keďže žijem pol roka so španielmi na jednej chodbe, tak tam už asi ani nikdy nepôjdem, lebo prijebanejších, nechutnejších a netolerantnejších ľudí som nikdy nestretla.
Mentalitou resp. temperamentom tam velmi nezapadam , vedel by som si tam predstavit nejaky kratky zivot, lebo verim ,ze to nie je iba o tychto stereotypoch
nie
áno
Barcelona