Ja mám túto stranu rád z týchto dôvodov:
1. majú málo škandálov a slušnú politickú kultúru
2. majú šancu byť v parlamente
3. majú štandardný demokratický stredopravý program
4. v tom, že väčšina členov je Maďarov problém nevidím, som tolerantný a chápem, že menšiny musia mať určité práva. Sami Slováci v minulosti nemohli používať svoj rodný jazyk, tak prečo by sme to my teraz niekomu upierali? V modernej európe bez hraníc nemá neznášanlivosť národov miesto
5. tolerancia, čestnosť, minimum populizmu - to by ale mala mať v programe každa strana...
Vadí mi, že Bugárko je ako kliešť, celý čas s ničím nepríde a stále je v parlamente aj s kumpánmi svojimi, nikto o nich nič a stále sú tam. Sorry nie, Most nie. Niečo podobné ako KDH.
@dumbledore no pripusta m ze je tam istý druh pasivity pri najexponovanejsich temach (napr. utecenci), ale myslim ze to robi kazda strana - vyhyba sa nepopularnym temam... Ja vnimam aj ich chyby, ale vychadzaju mi proste najlepsie z tych co su zvolitelny
Pri minulych volbach som bola ich velka zastankyna pre mnohe z dovodov, ktore su uviedol, obzvlast pre KULTURU v parlamente, ktora by bez nich isla o 20% dole povedala by som.
Ale odvtedy som tak malo pocula o ich aktivitach a postojoch, ze netusim, a to uz konecne mam vek na volenie.
@riddler mna to tiez taha dolava, ale tam fakt nic nie je ziadna osobnost, nic seriozne.... som zvedavy co urobi chmelar, ale bojim sa ze tomu nedokaze dat koncepciu a zaujat
Chmelár je podľa mňa prezliekač kabátov,navyše sa bratríčkuje s takými ľuďmi ako je Beňová,tak to ďakujem,neprosím. KSS a Vzdor sú dosť boľševickí,ale aspoň držia ľavicové postoje. A Smer akoby ľavicový ani nebol,možno len Ľuboš Blaha,ale o zvyšku je i zbytočné debatovať. Nemáme žiadnu eurokomunistickú stranu,bohužiaľ.
@Pravnik si sa s koňom zrazil? Hentým kočovníkom proamerickým fandíš?
1. majú málo škandálov a slušnú politickú kultúru- Odkedy mal nejaký nájazdník od Stepov nejakú kultúru mi prezraď je to tvoja predstava kultúry aká k nám prúdi tiež zo Sýrie a Líbie? Šebej je toho jasným dôkazom ako málo škandálov má za sebou Híd.. Veď najväčší škandál bol ten že Šebejov tatko nepoužil gumu..
2. majú šancu byť v parlamente- To rozhodne majú ak im US Ambasáda zasponzoruje nejaký Hunsko-tatarsko-avarsko-maďarský majdan...
3. majú štandardný demokratický stredopravý program- No chcel by som ten program vidieť..
4. v tom, že väčšina členov je Maďarov problém nevidím, som tolerantný a chápem, že menšiny musia mať určité práva. Sami Slováci v minulosti nemohli používať svoj rodný jazyk, tak prečo by sme to my teraz niekomu upierali? V modernej európe bez hraníc nemá neznášanlivosť národov miesto- Kde ty žiješ?!!! Od kedy je tu maďarom upieraný rodný jazyk veď majú tu ešte na úradoch aj dvojjazyčnosť... Menšiny majú mať práva ale ROVNAKÉ ako my a tu sa hovorí o tom aby mali stále väčšie a väčšie ako tvoji imigranti!
5. tolerancia, čestnosť, minimum populizmu - to by ale mala mať v programe každa strana- Ale híd to nieje!
@pravnik To sú tak blbé argumenty ako keď cigánofilsi slniečkáry útočia na poctivích pracovných ľudí že tiež môžu požiadať o sociálné dávky. Najprv chcem vidieť ich ako im tie dávky dajú.. Jedine farboslepý úradník lebo ten ťažko rozozná farbu pleti... Lenže to je SR tu má byť Slovenskjý úradný jazyk a nie maďarský a keď sa v maďarčine mám na niekoho obrátiť to by som sa v občianke tiež musel legitimovať pod tvoju národnosť ty maďar...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
1. majú málo škandálov a slušnú politickú kultúru
2. majú šancu byť v parlamente
3. majú štandardný demokratický stredopravý program
4. v tom, že väčšina členov je Maďarov problém nevidím, som tolerantný a chápem, že menšiny musia mať určité práva. Sami Slováci v minulosti nemohli používať svoj rodný jazyk, tak prečo by sme to my teraz niekomu upierali? V modernej európe bez hraníc nemá neznášanlivosť národov miesto
5. tolerancia, čestnosť, minimum populizmu - to by ale mala mať v programe každa strana...
Ale odvtedy som tak malo pocula o ich aktivitach a postojoch, ze netusim, a to uz konecne mam vek na volenie.
1. majú málo škandálov a slušnú politickú kultúru- Odkedy mal nejaký nájazdník od Stepov nejakú kultúru mi prezraď je to tvoja predstava kultúry aká k nám prúdi tiež zo Sýrie a Líbie? Šebej je toho jasným dôkazom ako málo škandálov má za sebou Híd.. Veď najväčší škandál bol ten že Šebejov tatko nepoužil gumu..
2. majú šancu byť v parlamente- To rozhodne majú ak im US Ambasáda zasponzoruje nejaký Hunsko-tatarsko-avarsko-maďarský majdan...
3. majú štandardný demokratický stredopravý program- No chcel by som ten program vidieť..
4. v tom, že väčšina členov je Maďarov problém nevidím, som tolerantný a chápem, že menšiny musia mať určité práva. Sami Slováci v minulosti nemohli používať svoj rodný jazyk, tak prečo by sme to my teraz niekomu upierali? V modernej európe bez hraníc nemá neznášanlivosť národov miesto- Kde ty žiješ?!!! Od kedy je tu maďarom upieraný rodný jazyk veď majú tu ešte na úradoch aj dvojjazyčnosť... Menšiny majú mať práva ale ROVNAKÉ ako my a tu sa hovorí o tom aby mali stále väčšie a väčšie ako tvoji imigranti!
5. tolerancia, čestnosť, minimum populizmu - to by ale mala mať v programe každa strana- Ale híd to nieje!