poznam jedneho chalana co ma tiez takyto nazor a tak ho musi srat ze som na skole pre chalanov kde sa uci technika, zatial co by som mala byt v kuchyni a varit
@hoperpohroma Mňa skôr sralo že na našej škole neboli skoro žiadne dievčatá a bola tiež technického zamerania. Je to deprimujúce keď celý deň zízaš na chlapcov a nemá ťa kto rozptiľovať
@creeson tak co ti poviem, ja som ako chlap mozno este nechutnejsia ako ti ostatni fyzicky sice som trosku dievca, ale ti co so mnou ziju v triede ma tak urcite neberu
A tá žena tam navyše vyzerá, že jej prikázali nepresiahnuť vyjadrovaním IQ tak 80, čiže ešte vyvoláva dojem, že všetky ženy sú / majú byť také... (ach)
@hoperpohroma Mali sme takú v triede Vždy v maskáčoch, bomberi, kanadách a kudla za opaskom + nejaké to nádobíčko v kapse na opasku Chcela za vojačku ostala pri tom "chcela" proste na to nemala ale ja som to už dávno videl na telige že nemá ani takú kondičku jak ja a to som len polehovač/posedovač a obehol som ju v 12 miútovke o 4-5 kolá aj to potom už skončila lebo už nevládala
@creeson tak to ja zas neeeee ja len paprikovy sprej, ale v zime aj kanady a hlavne nejake zicherky aby som mala s cim tyranizovat spoluziakov ked ma seru
@creeson tak lebo niekedy to ide len nasilu proste treba si tych chalanov vytrenovat zozaciatku aby vedeli kam mozu zajst a kam uz nie a potom mam cele 4 roky pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
to znamená, že nebudem musieť upratovať iné miestnosti tak, ako by to bolo inak bežné?
a ani žehliť, lebo doska sa do kuchyne nezmestí?
beriem!
Takže sa nevyjadrujem.
Radšej.