@rischo@hluzar@sisel a viete kam? ja by som chcela zospodu na ruku, ako sú žili.. niečo malé, ako napríklad znak Pink Floydov (taky ten trojuholníček cez ktorý pustíš svetlo a rozloží sa na dúhu)
u nás jeden chlap má po celej hrudi veľkého orla s rozprestretými krídlami. v lete keď chodí len tak bez trička na to čumím lebo je to krásne, ale ja by som si to nikdy nedala.
je to krasne, ale kedze vzdy odpadnem ked mi beru krv, pri ockovani to dopadne vacsinou podobne a ked mi prestrelovali usi, bolo mi zle este pomerne dlho, nesla by som do toho ...
mne sa to páči, keď si predstavím tetovanie na sebe, tak by som dala niečo nad zadok, ale pri predstave, že to čierne tetovanie, bude časom také zvláštne zelené a časom, keď budem stará, tak by to asi vyzeralo divne
možno by som si dala,ale zasa mať niečo na tele ako 60ročná babka ... keby som si mala dať tak nad zadok iba nejaké ornamenty... sexy ...ale ihiel sa bojím,a je to dosť drahé,nehovoriac o možnosti dostať rakovinu kože...lepšia alternatíva je henna
Páčia sa mi len poriadne tetovanie, žiadne malé blbosti. Ale mne sa pekné obrázky páčia vo všeobecnosti, nemusí to byť na nikom natetované : ) Nikdy by som si žiadne nedal.
@matheusko tetovanie nie je značkovanie dobytka, tetovanie je staré umenie. skôr boli tetovaní králi, ako dobytok
Tetovanie sa mi páči a chcel by som niečo.
Neviem sa ale rozhodnúť čo... Asi znak British Racing Motors Company, alebo podobný znak AMK na rameno a kto ho vie, či by som ostal pi jednom tetovaní, lebo keď už, tak by som sa dal zlanáriť ešte aj na krídla na lopatky
@hov ädo ... "krali" ale v inych exotickych krajinach. U nas to boli podstatne neskor namornici a este neskor vezni. K znackovaniu dobytka su viacere metody, starsia dodnes pouzivana napr. v Amrike je vypalovanie znaku do koze. Novsia, ktoru mozno vidiet napr. u nas je stitkovanie ucha plastovymi a kovovymi usnymi znackami. Dalej tu mame tetovanie su na to take klieste. A najnovsie znackovanie je pomocou cipovych znaciek.
Viac ...
Vyhláška 17/2001 Z.z. (ktorou sa upravujú podrobnosti o označovaní hovädzieho dobytka, o evidencii hovädzieho dobytka a o vedení centrálneho registra hovädzieho dobytka)
podľa toho aké tetovanie ale ja by som si nedala žiadne, možno nejaké malé no nie na viditeľnom mieste, čiže v podstate by to bolo nanič skôr na pár týždňov, mesiacov..ale nie na dlhšie.
Mladé potetované baby zabúdajú že raz budú stareny a u doktora sa budú hanbiť vyzliecť,pretože budú vyzerať ako kurvy vo výslužbe.A nie je nič hnusnejšie ako žena v drahej plesovej róbe s potetovanými rukami,plecami atď.
@ubosko nie je tetovanie ako tetovanie. ja mam na chrbate krasne hviezdicky a myslim si ze v dakych plesovych satach s odhalenym chrbtom by to vyzeralo nadherne.
mam a podla mna kazdeh osobna vec ci ma, alebo nema tetovanie. idem na dalsie o mesiac a pol. mam rada vacsie tetovania a ked sa niekomu nepaci nech si nasere. pozerat sa nemusi a na komenty si nepotrpim kedze sa snazim o diskretne miesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
ale myslím si, že niektoré tetovania sú už len čisto kópie iných..čiže začína to byť dosť neoriginálne! :/
toto je proste najsamvác super ! :
ale ja osobne som na niečo také mäkkýš
Vyslovuje sa to ťažko, ale asi som dostala rozum
@cabicabi koľko ľudí, toľko chutí.
..kvak..
...znackuje sa len dobytok, hospodarske zvierata a diva zver v reviroch :p
Tetovanie sa mi páči a chcel by som niečo.
Neviem sa ale rozhodnúť čo... Asi znak British Racing Motors Company, alebo podobný znak AMK na rameno a kto ho vie, či by som ostal pi jednom tetovaní, lebo keď už, tak by som sa dal zlanáriť ešte aj na krídla na lopatky
@uspavanocka presneeee, segra
Viac ...
Vyhláška 17/2001 Z.z. (ktorou sa upravujú podrobnosti o označovaní hovädzieho dobytka, o evidencii hovädzieho dobytka a o vedení centrálneho registra hovädzieho dobytka)
Autor: Ministerstvo pôdohospodárstva SR
Platnosť od: 27.1.2001/Účinnosť od: 1.2.2001
Uverejnené v Zbierke zákonov č. 9/2001 strana 454
NA ZÁKLADE: 194/1998 Z.z., §33 ods. 1;
OBLASŤ: Správne právo
a farebne tetovania su humus podla mna
a pozerat sa na to na stareckej kozi, nic moc
a konec koncov, vzdy si poviem ze cista koza je aj tak najkrajsia