keď počujem the gazette tak si spomeniem na chudáka Reitu čo som kreslila a učitelka si myslela že je to dievča ". ale inak počúvala som tak 1-2 pesničky.
to nerieste socky... The gazette je trieda hlavne pre to lebo su sikmaci Milujem Reitu, Rukiho, Kaiho, Aoiho Uruhu by mali zakazat, gaya jedneho Kokos francuzaky ze seckymi.. strasne hovado On je fest vadny.. sak naco tam je.. kebyze odide maju tam ich stale dost... aj ked jeden je bassgitarista a druhy gitarista.. bohato staci
Mnóóó ...sú super hlavne Ruki a Reita...potom lubkám aj Uruhu a Kaia..Aoia moc nemusím ale no no dá sa XD a inak keď som ich ja kreslila tiež si väčšina myslela že sú to baby...mamu skoro infarkt chytil ked som jej ukazovala obrazky..najprv ze ake pekne dievčiny..a potom že sú to chlapy.. hihi.. ten jej vyraz.. celkom pozna reitu..kto by si ho nepamätal XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ze inak o nich nic neviem a nic nepoznam
ale ne, nepoznám ten ,,že rock´či čo to hrajú ta a to aj po anglicky spievajú?
a ta keby že dajaká dobrá pesnička ta davaj héét, rada objavujem nové aj keď na moju klasiku nedám dopustiť
lebo poznam dve velmi podobne kapely a mam pocit ze toto je jedna z nich..daky Strikky tam je ci co