no ak taketo dievca chce chodit s nejakym chalanom, tak by mala hovorit aspon par suvislych viet. za inych okolnosti to moze byt fajn, najma ked dochádza k akemusi okamihu uvedomenia si, aky je ten druhy uzasny.
mno newiem w ziwote som nespoznal tiche dievca aj tie naplachsie sa prejavili ked bolo okolo menej ludi mam spluziacku, ktora na 2 dnovom vylete zacala z nicihi nic rozpravat, dokonca s nou bola sranda ale prisaham ze tam povedala viac viet ako v skole slov za 2 roky, teraz patri do kategorie co ked daco povedia tha to stoji zato ale stale budi dojem tej starej tichej baby proste ju treba spoznat. Nic si z toho nerob weed kazdy wnima krasu inak niekto xce kilo tapety na ksixte a iny ticho ktore lieci
Ja nie som moc tichá,ale ani nie velmi ukecaná jak moje kamošky... a preto nemám ani vela kamošov medzi chalanmi lebo sa snimi nedokážem baviť uvolnene...mne ked niekto sedne tak mi sedne a som ukecaná a ked nie tak som strááášne tichá...
lepšie je byť asi ukecaná, ako tichá. Lebo vies tak zabavit ludí a tým ich aj zaujmes, hlavne chalanov. Ale zas chalani nemajú radi baby, čo trepú úplne do vetra a nevedia, kedy prestat, musís sa vedieť aj uvolniť, ale zas aj vedieť, kedy už stačilo.
No ja tiez suhlasim, mam rad ukecanejsie baby. Ci viac tym lepsie. Ale ukecane nie o hovadinach (respektive o veciach ktore na nebavia, tj o kadernickach m, handrach, mejakapoch atd atd), tj ked vie byt holka ukecana na nejaku v poho temu je to super. Chalan ovela lahsie a radsej nadvezuje kontakt s ukecanou babou. Nikdy tusim nezabudnem na to ked som maval prve rande. Maval som ajs tychimi babami aj s ukecanimi. S tichymi to bolo viacmenej trapne, a potom so uz take vobec nevyhladaval. Kdezto s ukecanymi som nevedel ani ako rychlo cas bezi. A to je ono, potom ked spolu chodite mate sa stale o com rozpravat, a nemrzne to medzi vami. Tj ukecane holky rulz
ja mam taku kamaratku ktora ked je s babami ta keca keca ale ked sa objavy daky chalan co sa jej paci tak zrazu nic nehovory....ona ma taky problem ze sa hamby a potom ju chalani nechce aj ked je strasnepekna mila.a ked ju daky chce a ona jeho tak im to ej tak dlho nevidrzi
poznám to, ja som tiez dakedy ukecaná v spoločnosti, ale potom zas ked chce byt nejaký chalan so mnou osamote, tak sa straasne hanbím Som si istá, len ked som pri komsi, koho dobre poznám Ale hlavné je, že sa vieš baviť aspon pri komsi, na ostatných kaslať
No aj si myslím že je dobre byť apson trošku ukecanejšia, ked som bola na zakladke bola som šalena no prišiel jeden ročník ked som stíchla bola som jak "dieťa ticha" no a nemali ma radi...vtedy som si povedala ja taka nie som ved som vzdy vedela okolo seba spraviť srandu... Prišla som na strednú a rozhodla som sa zmeniť sa! Bola som výrečná vtedy ked to bolo vhodné, síce mi to trvalo, spočiatku to bolo plné premáhania, ale neskôr som si to už ani neuvedomovala že vykrikujem samé hlúposti ktoré sú celkom vtipné, sem tam aj nie... Ale to mi nevadilo... Získala som si na strednej hrozne super partiu holiek s ktorými som každý deň a máme sa vždy o čom baviť.. Kedže sme dosť hlučná partia, tak ked veľkú prestávku trávime na chodbe celá škola o nás vie... Takto som spoznala aj mojho bývaleho chalana, ktorého som zaujala práve cez školské prestávky.. páčilo sa mu na mne hlavne to aká som uvoľnená s dobrou náladou..Vtedy som získala fakt dobrého kamaráta aj ked polovica školy ho nemala rada, lebo je tzv. Rapper.. no od kedy sa pozná somnou prestal si davať na hlavu tu trpanu šiltovku a oblieka sa normálne ba až veľmi pekne.. teraz ho všetky baby obkolesujú, a ja som rada že aj jemu sa tak darí Aj ked boli časi že ho veľmi celá škola nemala rada a ohovárala jeho aj mna že spolu chodíme mne to vadilo... prestala som s ním chodiť.. ale kamaráti sme ostali až doteraz a som tomu rada... Získala som si tým aj jeho spolužiakov, ktorý sa mi stále zdravia a moje spolužiačky len ticho závidia, že im sa pozdravia len naše žiačky s triedy... Je dobré mať okolo seba ľudí s ktorými si rozumieš a môžeš sa s nimi porozprávať o veľa veciach ktoré ťa trápia alebo ťa zaujímajú! Tak proste bud sama sebou, hlavne nebud ticho, ked som to zvládla, zvládne to každý!!! Len treba veľmi chcieť! A mať istý cieľ.... Síce na zakladke by som to ešte nezvládla,a le som rada že sa mi to stalo v 9 ročníku a na strednej som to už mohla napraviť!!Veľa štastia
No ja práve teraz na strednej som úplne najtichšia teda iba v triede na intráku nie,ale proste naša trieda je úplne sprostá bavia sa spolu iba tí z rovnakého mesta a s nami s intráku sa bavia iba ked neco potrebujú a aj ked mám v doma vela kamošov a som aj ukecaná tak proste u nás v triede sa vo mne spraví nejaký blok a nedokážem hovoriť...
tak ani sa ti teda necudujem, sak ked sa bavia iba tí z rovnakého mesta, to ako prečo???? sak nech sa trosku uvedomia, keby ta blizsie spoznajú, určite by nelutovali, ved čo čítam tvoje príspevky, tak sa mi zdás ozaj super
Adiliatkodca: Dakujem... No ja neviem prečo sú taký,ale oni sú jednoducho trápní čest výnimkám,aby sa zas niektorí neurazili že myslím celú triedu,ale teraz na strednej je naša trieda úplne na ho... Teraz si až uvedomujem,že zlatá základka...
no naša trieda neni tiez vôbce super kolektív, ale zas nestazujem sa. Tak prosto na tých namyslených z rovnakého mesta kasli, nech sa bavia len oni samy. Nestojí ti zato trápit sa, ved v zivote spoznás este mnohých suuuper ludí základka, no aj ja na nu spomínam rada, ale zas roky sa zastavit nedajú, je to proste čas a má aj svoje výhody. Sak uvidís ako bude na výske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nakoniec aj ja som ukecany, asi sami vidite
poznám to, ja som tiez dakedy ukecaná v spoločnosti, ale potom zas ked chce byt nejaký chalan so mnou osamote, tak sa straasne hanbím Som si istá, len ked som pri komsi, koho dobre poznám Ale hlavné je, že sa vieš baviť aspon pri komsi, na ostatných kaslať
tak ani sa ti teda necudujem, sak ked sa bavia iba tí z rovnakého mesta, to ako prečo???? sak nech sa trosku uvedomia, keby ta blizsie spoznajú, určite by nelutovali, ved čo čítam tvoje príspevky, tak sa mi zdás ozaj super
no naša trieda neni tiez vôbce super kolektív, ale zas nestazujem sa. Tak prosto na tých namyslených z rovnakého mesta kasli, nech sa bavia len oni samy. Nestojí ti zato trápit sa, ved v zivote spoznás este mnohých suuuper ludí základka, no aj ja na nu spomínam rada, ale zas roky sa zastavit nedajú, je to proste čas a má aj svoje výhody. Sak uvidís ako bude na výske