Pokiaľ sa len páči, tak je to v poriadku, nie? Podľa mňa by bolo choré, keby ho začala nejako... baliť
A aj mne sa páčil... vlastne nie páčil ako chlap, ale povedzme, že som mala slabosť na pána učiteľa zemepisu No a čo? Nerobila som nič zlé, neobťažovala som ho (jedine tak hlúpymi otázkami pri vysvetľovaní látky, ale to sa za také to "pravé" obťažovanie snáď nepočíta), neprenasledovala som ho domov, nepísala maily ani lístočky, tak myslím, že všetko bolo ok
tato otazka mi pripada ako keby si sa pytala: Pacia sa vam v obchode predavky? mojmu kamaratovi sa pacia stale predavacky .... smiesna otazka mi prisla no ale budis. myslim si, ze je to normalne ked sa len paci. ked to uz zacne prerastat do citovej oblasti je to na zvazenie ... (mne sa zatial nepacila ani jedna profesorka iba praktikantky neiktore
ešte som taký pocit aby sa mi páčili nezažila kedže sme či už na základke alebo aj teraz na strednej mali keď tak starých 50-60 ročných zopár...pod 40 rokov nikdy čiže sympatie sú dosť nereálne
tak my mame mladych, jeden ma asi 26? a je podareny (zenaty , ale taky ze vtipny no.....ked sme na angline -kruzku, kazdych 5 minut mam ine meno Najcastejsie som ale vraj Henrietta
a aj profky mame mlade z toho jedna vyzera brutalne ako studentka, bo je nizka a oblieka sa tak....nie ziadne opatky, elegantne bluzky a take ale mikiny, arafatka, rifle :
No ja si pametám na jednu takú učiteľku fakt že woooooooow možno nejakých 20 mala. Ale to som bol vtedy ešte len siedmak a tá učiteľka tam bola asi len pol roka Okrem nej som asi ešte nemal učiteľku pod 40...
Moja spoôuzicacka sa s tym profak velmi dobre bavi a si aj tak imponuju navzajom.Dokonca si semtam hovoria neslusne vtipy a tak stale jej robi komplimenti mne to dojde dost cudne ked jej povie ze griliasku.Podla mna je to dost asobne aj ekd medzi nimi nic nieje..Podla mna to prestane ale moja kamoska stale o nom rozprava
Ved aj my mame mladych profakoch nehovorim ze sexy su to profaci ale su hrozne dobry a zlaty a ori ich spravani sa neda nic inachsie robit len ze sa ti zacnu pacit.Teda mne kebyze sa semnu rozprava tak ako z moju kamosku tiez by sa mi pacil
noo poznam par bab ktore by o tom vedeli hovorit.. ale ja mam k profakom na nasej skole taky iny vztah, bo moj otec je jeden z nich... ale s jednym si celkom rozumiem, no by sa mi v zivote nemohol pacit zda sa mi to dost divne, VELMI divne...predsa len je to pan profesor...
Neznel názov témy: Čo si MYSLÍTE O TOM, keď...atď.?
Podľa mňa je to úplne v pohode, ak baba profáka nejakým spôsobom neobťažuje alebo sa trápne nepredvádza.
My máme strašne zlatého dejepisára.Je hooodne starý, páčiť sa mi nepáči, ale je milý, má fajn názory, pútavo vysvetľuje a vie strašne veľa informácií, ktoré sa netýkajú dejepisu, alebo perličky z histórie a iné zaujímavosti.Občas si z neho uťahujeme, akože odpadávame, keď sa usmieva a podobne, ale to samozrejme nikto neberie vážne.
Pre mňa to má ešte jedno pozitívum; mám hrozne rada dejepis, ako jediný predmet sa ho doma učím, a neskromne tvrdím, že som v ňom veľmi dobrá, takže tak Mám výborné známky, hodiny ma bavia, teším sa do školy.Nič zlé an tom nevidím.
Keby išlo o nejakého mladšieho a sakramentsky atraktívneho učiteľa, tak by som asi sedávala v prednej lavici a mala nechápavé otázky ku všetkému, čo povie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A aj mne sa páčil... vlastne nie páčil ako chlap, ale povedzme, že som mala slabosť na pána učiteľa zemepisu No a čo? Nerobila som nič zlé, neobťažovala som ho (jedine tak hlúpymi otázkami pri vysvetľovaní látky, ale to sa za také to "pravé" obťažovanie snáď nepočíta), neprenasledovala som ho domov, nepísala maily ani lístočky, tak myslím, že všetko bolo ok
a aj profky mame mlade z toho jedna vyzera brutalne ako studentka, bo je nizka a oblieka sa tak....nie ziadne opatky, elegantne bluzky a take ale mikiny, arafatka, rifle :
Podľa mňa je to úplne v pohode, ak baba profáka nejakým spôsobom neobťažuje alebo sa trápne nepredvádza.
My máme strašne zlatého dejepisára.Je hooodne starý, páčiť sa mi nepáči, ale je milý, má fajn názory, pútavo vysvetľuje a vie strašne veľa informácií, ktoré sa netýkajú dejepisu, alebo perličky z histórie a iné zaujímavosti.Občas si z neho uťahujeme, akože odpadávame, keď sa usmieva a podobne, ale to samozrejme nikto neberie vážne.
Pre mňa to má ešte jedno pozitívum; mám hrozne rada dejepis, ako jediný predmet sa ho doma učím, a neskromne tvrdím, že som v ňom veľmi dobrá, takže tak Mám výborné známky, hodiny ma bavia, teším sa do školy.Nič zlé an tom nevidím.
Keby išlo o nejakého mladšieho a sakramentsky atraktívneho učiteľa, tak by som asi sedávala v prednej lavici a mala nechápavé otázky ku všetkému, čo povie