Existuje, je takmer nemožné o ňom niečo viac vypátrať, je asi len jedna alebo dve fotky no vystihuje ho asi najvyšší intelekt v histórii. Keďže sa s tým zaoberám už veľmi dlho, hľadám spôsob, ako toho človeka kontaktovať.
normálne mám pocit, že je to nejaká vymyslená postava z romantizmu.
akože všetko by bolo ako tak fajn, ale 6 týždňové dieťa podľa mňa proste nevie hovoriť. nevie sa ešte ani poriadne smiať v takom veku pre boha.
akoze, nehovorim ze je to nemozne, what the fuck i know, ale uz len z toho titulu.... ze dieta tym ze muzi prejst cez panvu zeny tak sa rodi kvazi predcasne s este nevyvinutym mozgom a po cca roku zivota sa az plne vyvinie... uz len toto samotne je potom dost take diskutabilne
ale besides
existuju predsa oficialne zaznamy kto kedy ziskal nobelovku za co, nie?
@sveter Nie, nie je to vymyslená postava z romantizmu. Je to človek, ktorý žije niekde v úzadí. Bol dotláčaný otcom nasilu, do týchto výsledkov. Ako dvoročný poznal komplet abecedu a čísla a ako 3 ročný už čítal a písal. Je potvrdené, že za dva roky absolvoval s vyznamenaním Fyziku a Matematiku toto skončil ako 10 ročný, o rok neskôr skončil výpočtovú matematiku a tak ďalej. V Guinnesovej knihe je ako najmladší absolvent univerzity do roku 1992. A tak ďalej...
No zaujíma ma, ako sa k takému človeku dostať aspoň elektronicky.
@ssnehulienka neviem prečo nie je keby som to vedel, tak sa tu nepýtam, ako sa k tomu človeku dopátrať... volá sa Adragon De Mello... 90% správ ku ktorým som sa dostal sú kraviny typu, ako zomrel jeho otec a ako to znášal.. no nijaký kontakt
@matwejo Kde si našiel že je mŕtvy? Smrť je len v spojitosti s jeho otcom. Agustin Eastwood De Mello (1929–2003) ale Adragon De Mello (born October 5, 1976)
@soreljulien aale som sa sekol, ... su vsade clanky o obvineni a tak, ale potom co dalej, to nic ...
ale niekde tvrdil, ze chce byt v uzadi, ze bude pouzivat fake meno a pod., takze takeho cloveka, ktory nechce na seba putat pozornost tazko najdes len tak cez net,
minimalne by si musel ist do Santa Cruz ho hladat in person
@matwejo Už dlho sa ho snažím nájsť, lenže sa mi zdá, ako keby všetky stopy boli po ňom zmazané. Nečudoval by som sa, ak tá hlava robí na tých najsupertajnejších projektoch a práve preto bude nemožné si s ním len tak pokecať. No fascinuje ma, že niekto dokáže až tak neuveriteľne rýchlo premýšľať a napredovať. Zdá sa mi, že je to taká utajená obdoba Teslu... No k pravde sa asi nedopátram, ke´dže počítačoví experti ho nepoznali (ani jeden, s ktorým som komunikoval), pritom bol z fachu. :/
400 mohol mať ako decko, ale dospelý s takým IQ, o tom silno pochybujem. Einstein s Teslom boli medzi 200-300 (asi skôr k 200), o Einsteinových objavoch všetci vieme a Teslove sú dodnes v archívoch s označením "TOP SECRET", resp. slúžia ako podklady pre tvorbu boh vie akých zbraní niekde na utajenom mieste. Ak by nejaký človek také IQ mal, prichádzali by do úvahy dva scenáre... Prvý si neviem predstaviť a druhý je, že by si bol sám vedomý toho, čo dokáže a aké je to nebezpečné, a preto by sa rozhodol žiť v takom utajení, že by sme o ňom asi ťažko debatovali na fóre.
ak je to cele pravda a v skutocnosti existuje niekto ako on, tak suhlasim s komentarmi co tu uz boli spominane, ze bud je niekde vazne v uzadi, fake meno, aby nebol otrokom nejakej vladnej alebo nadnarodnej, proste tajnej organizacie, druha moznost je ze robi pre nejaku tajnu organizaciu (asi nema na vyber) alebo je to cele fake a myslim si ze bohuzial toto je jedna z tych veci ktore sa normalni ludia nedozvedia, a to ma neskutocne stve, lebo je tolko veci ktore normalni ludia nevedia, lebo su utajovane atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
akože všetko by bolo ako tak fajn, ale 6 týždňové dieťa podľa mňa proste nevie hovoriť. nevie sa ešte ani poriadne smiať v takom veku pre boha.
ale besides
existuju predsa oficialne zaznamy kto kedy ziskal nobelovku za co, nie?
aj keď stále mi to príde nereálne
No zaujíma ma, ako sa k takému človeku dostať aspoň elektronicky.
ale niekde tvrdil, ze chce byt v uzadi, ze bude pouzivat fake meno a pod., takze takeho cloveka, ktory nechce na seba putat pozornost tazko najdes len tak cez net,
minimalne by si musel ist do Santa Cruz ho hladat in person