tranzistoroch? ze maju bazu, kolektor a emitor. a potom nejake sracky, ako ze dvojbrany su stvorpoly a ze doteraz neviem stabilizovat jeho pracovny bod. a aby sme nezabudli - NPN, sipka ven
Tiez som asi skazeny ked citam tranzistory
a co si o nich myslim?? Polovodicova suciastka ktora ma Bazu, kolektor a emitor, a daju sa zapojit so spolocnou bazou, spolocnym emitorom a spolocnym kolektorom
existuju aj vysokonapatove tranzistory a napr. existuju tranzistorove zosilnovace
Ja mam rad tiež tranzistory. Napriklad moj procesor ich má vyše 1 mld. A každý z nich má 22 nm.
Moj oblubený tranzistor je MosFet s vodivím kanálom N.
Na sočke som spravil tranzistorový zosilňovač v triede A.
@8 ten pocit, keď vie @hoperpohroma viac o tranzistoroch ako vyštudovaný elektrotechnik (no offense)
Aspoňže sa môžem vyhovoriť na to, že som silnoprúdarom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A ako by si sa tváril, keby ti zachráni život?
a co si o nich myslim?? Polovodicova suciastka ktora ma Bazu, kolektor a emitor, a daju sa zapojit so spolocnou bazou, spolocnym emitorom a spolocnym kolektorom
existuju aj vysokonapatove tranzistory a napr. existuju tranzistorove zosilnovace
Moj oblubený tranzistor je MosFet s vodivím kanálom N.
Na sočke som spravil tranzistorový zosilňovač v triede A.
Aspoňže sa môžem vyhovoriť na to, že som silnoprúdarom.