boha ja že aké tunely... tie jeby v uchu? minule keď som bola nakúpiť ovocie na tržnici tak tam taká šťanda s nejakým klom v uchu postávala, prizerala som sa že či sa mi sníva, ale bohužiaľ, nie, nesnívalo sa mi, taká je realita, že ľudia budú mať zachvíľu hlavu prevŕtanú, lebo je to in.
nevadia mi, ak maju este rozumnu velkost a vyzera to vcelku prijatelne. na grc mi je ak vidim ucho vytahane pomaly az po kolena, alebo mega tunely dosahujuce velkost obovdu mojej ruky. respektujem to, ale ja by som si take neurobila
snáď len toľko že ak toto primitívne ľudstvo čo najsk§r nezahynie budeme sa diviť rôznym veciam. Napríklad mobil v ušku, telka v čele, mp10 v riti..dobrú noc
samozrejme nás chcú ešte začať čipovať. čo nepoviete
Ja mam tunnel 12tku v jednom a v druhom som tez mal 12 ale dal som si dole a zarasta bez problemov a je to pekne kim to neni velke na profilovke ho je videt
Jedna z mala veci v body modification, na ktoru by som sa nikdy nedala. Ale u inych je mi to jedno, aj sa mi pacia, ak je to pekne zdravo a rovnomerne roztiahnute.
Ja som s rozťahovaním ucha začala, keď som dostala moje prvé fimo (mama ľutuje že mi ho vtedy kúpila . potom to šlo šlo šlo, a teraz som pri 16 a 8 mm v jednom uchu Rešpektujem a CHCEM vedieť názory ostatných, zaujíma ma ich postoj. Ak sa to niekomu nepáči, neberiem mu to. Na mne sa mi to páči, a prakticky som nestretla s nejakými komentármi na mňa a moje ucho Prostě.. je to môj vkus, páči sa mi to, toť vše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
krásny zvyok večera.
@sprejerka01 má rada sponky
A áno mám rada sponky
a k téme mne sa to páči, ale nedala by som si.. kvôli budúcnosti
@amelia13 kazdy bude ako masa ^^
@sprejerka01 aleee vies ako som to myslel vsak som ked som ti volal som ti hovoril
Ja som si uši rozťahovala, ale to len tak z nudy, pri Houseovi. Narvala som tam 3 alebo 4mm rozťahovák a nechala zarásť.
Inak mi je z toho nagrc.
Ťahanovský mám rád a rád cez neho chodím
čoraz častejšie sa mi zdá, že my máme dosť spoločného
samozrejme nás chcú ešte začať čipovať. čo nepoviete
Vyše roka som mala 8 mm.
Teraz mám 1,5 cm.
Ale teraz to bol ošial , kazdý si ho dáva/l .. len preto , že ho majú ostatní .. ooh , nie.,, dik