Stale piju? To je ako stale piju? Ked niekto stale pijde nerobi to z frajeriny ale pretoze je na tom zavisly...teraz myslis male 14 rocne decka alebo dospelych ludi?
divna anketa a mne sa smykla odpoved chcela som dat tu poslednu,ale nakoniec som si povedala,ze ked myslis mladych ludi ktori "stale" ala "kazdy piatok" piju..taaak su superr aj tak lebo su to moji kamosi
je dost ubohe ak sa niekto opija z frajeriny, alebo preto aby bol zaujimavy , hlavne nemam rada frazu : " je piatok ideme pit", nechapem ako moze niekoho bavit opijat sa
no tak aj ja som chcela zahlasovať ale taká možnosť tam ani nebola................čo ak si riešia nejaký problém tým alebo nejakú traumu depku ............a čo ak ich to baví nemusí byť všetko len o imidži a nikto by nemal posudzovať alkoholikov si myslím veď nech si všetci žijeme ako vieme ........hlavne nech neobmedzujeme ostatných no nie??aj keď je pravda že alkoholici dosť často škodia iným ale tu ide zase o osobnosť tak asi tak
co znamena stale? kazdy den? alebo raz za cas na akcii?
Alkohol je droga ktoru si ludia zlegalizovali,pomaha odputat sa od problemov,zabavit sa ,uvolnit sa...
Alkoolom vacsinou ludia skusaju zabudnut,vyplavit z hlavy problemy a zle myslienky...
Ak mas na mysli alkoholikov,ktorí piju kazdí den od rana potrebuju pivo a pol deci,tak takí ludia potrebuju pomoc,nie odsudenie. Vsetko ma svoj dovod,aj títo ludia boli kedysi normalny a len situacia v zivote a ich slabost ich donutili podlahnut a ziskat tento navyk.
pod pojmom stále si predstavujem nie každý deň, ale každý piatok, sobotu... neuznávam, nerešpetktujem, neznášam, mali by si nájsť iný zmysel zábavy na víkendové večery
Aj ja sa obcas rada opijem... ale asi taq 3 krat do roka Newiiim mno netreba ich hadzat setkych do jedneho wreca ale ja osobne tee prepite socky moc nemusiim ale nech piju ked chcu, oni budu mat s tolkeho chlastu prepity mozog, nee ja... myslim si ze je to ich vec aleee... cudujem sa ze ich to bavi ked to robia furt ze ich to neomrzelo... a okrem toho da sa zabavat aj inak ako slopanim... napriklad spagatovat ulice, sprejovat, hadzat po ludoch ohryzky, vozit sa na smetiakoch, provokovat sbskarou, proste baars co... aj tieto veci su zakazane a nenicis sa tym myslimze je to ovela vecsia haluz ako sedet niegde v bare a slopat... ale to je len moj nazor... ale obcas si vypit je podla mna w poriadku a wtedy je to aj HALUZ!!!!
Mnoo ale ak mas na mysli tych alkoholikov co s tym maju problem taq to je ine... ty na to maju dvovod a tu to uz neni o zabave.. to je uz dost smmutne... a verte mi ze viem o com hovorim moj oco kedysi chlastal a bolo to strasne... mala som asi 5 rokow ale strasne som to prezivala... ked 3 dni nedosiel domow a mama bola uplne na nerwy... setky peniaze monal na chlast a pametam si ako sme museli nakupovat vo vyredajoch a na trznici... ako som sa niekedy rano zobudila vedla smradlaveho ozrana a ked som mu povedala "ahoj oci" nadaval mi do vselicoho... a ftedy som nechapala ze on je v inom stave a plakala som za to... mnoo skratka s vaznych alkoholikov sa netreba smiat lebo to smiesne neni... alebo pozrite na Amy Winehouse... ked som zistila ze fetuje a videla som tie fotky tiez som sa rozplakala... skratka je strasne ked je niekto mlady alkoholik alebo fetak a je este horsie ked je to niegdo taky vinimocny... skratka... Neodsudzujte alkoholikov kazdy ma svoje chyby a problemy a aj oni su len ludia ako seci... sorry...male decko mudruje
....tak mne osobne tu chyba odpoved nie som alkoholik, ja som len vysokoskolsky student....neviem aky tu je vekovy priemer, ale ked clovek dojde na vysku tak sa promile v krvi cez tyzden urcite nevyhne, lebo ved vzdy je co oslavovat, stale ma niekto narodeniny alebo meniny, alebo niekto spravil zapocet skusku, alebo si len tak po cviku poviete, decka nedame jeden na ukludnenie, konverzacia vsak dalej pokracuje ideme neska do mlynskej co budeme na intraku (popripade doma) robit??? a takto sa to zvrhava ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@7 presne to isté som chcel napísať aj ja...
hned tlak 300 na 200
Alkohol je droga ktoru si ludia zlegalizovali,pomaha odputat sa od problemov,zabavit sa ,uvolnit sa...
Alkoolom vacsinou ludia skusaju zabudnut,vyplavit z hlavy problemy a zle myslienky...
Ak mas na mysli alkoholikov,ktorí piju kazdí den od rana potrebuju pivo a pol deci,tak takí ludia potrebuju pomoc,nie odsudenie. Vsetko ma svoj dovod,aj títo ludia boli kedysi normalny a len situacia v zivote a ich slabost ich donutili podlahnut a ziskat tento navyk.
neda sa na to dat jednoznacna odpoved
Nikomu nevadia ludia,ktori su veselí,ale agresivni hlupaci,ktori nevedia co maju robit.
alebo aspoň prejsť na hulenie aby to nebolo že všetci len slopú