@alpynus asi myslíš zineryt, vďaka tomu mám doteraz takú hnusnú tvár, akú mám, úplná hnusoba to pre mňa bola, ale doktorka mi na to len hovorila, že to mám používať ďalej, že "to mi len zídu vrchné vrstvy kože" a potom to bude okej.. akože nie, že by to bolo po dvoch rokoch užívania a zinkosmrdenia lepšie..
pomohla mi až kyselina .. ale nie savo ale špeci.. ale ja som mala otrasnú tvár, mne nič nepomáhalo. teraz je to už v pohodke, žiadne jazvy nič.. a asi aj preto, že nie som už v puberte. proste niekto má na tie jebáky predpoklady
Ale pravdepodobne to bude niečo podobné, keďže to má aj podobný slovný základ (existuje viacero druhov "liečiv" (alebo ako to nazvať), ktoré kožní predpisujú).
V každom prípade s nimi mám dobrú skúsenosť a aj známi, ktorí to používali, s tým boli spokojní.
najviac ma dojimaju tie picovinz proti ciernzm bodkam >| su tam babz y GENIALNOU pletou ani jeden fliacik a stazuju sa ze maju zlu plet.... a to mi ma pomoc ked v reklame su tma modelky< picovinz......
ale tak ked nechcem vzhodit mailant na kozmetiku postaci antibakterialne mzdlo, peeling, extra silna pletova voda a vyzijem >|
ja som použivala drahe pripravky a iba sa mi to zhoršovalo.... potom som na to davala obyčajne mydlo.... mam perfektnu plet.... nejako mi to ale nafunfovalo vzadu na rukach.... ta cast tela nie je mastna takze sa ani necudujem preco... tam si davam Clean&Cleara je to fakt ulpne super...... je to ozaj zlozite sa dostatocne starat o pleť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a Garnier taktiež, božský vynález
Napísal som zinok, myslel som zinok, používal som zinok a pozitívne výsledky boli vidieť už po druhom-treťom dni.
Ale pravdepodobne to bude niečo podobné, keďže to má aj podobný slovný základ (existuje viacero druhov "liečiv" (alebo ako to nazvať), ktoré kožní predpisujú).
V každom prípade s nimi mám dobrú skúsenosť a aj známi, ktorí to používali, s tým boli spokojní.
vlastne tak mierne pomáha žihľavový čaj. na pitie aj na umývanie tváre. mierne.
ale tak ked nechcem vzhodit mailant na kozmetiku postaci antibakterialne mzdlo, peeling, extra silna pletova voda a vyzijem >|
» www.zdravie.sk/sz/510/t894138/...
............. ................ ..................
po samocenzúre
na margo Zineritu, Garnier a Clean&Clear