podla toho ake su vysoke...mne nevadi, ak je zena vyssia ako ja o trosku, praveze vyssie ma pritahuju viac ako prilis male, ale zase meter 90 vysoke uz radsej obchadzam ako preskakujem
@momoglamorous tak napríklad ja mám 177 cm... + keď si zoberiem opätky...už trošku vytŕčam.. a neviem ako to ľudia berú.. mne osobne to je 3/15.. vyzerám dobre... nech si myslí kto chce a čo chce...
@smejo1312 ja mam tiez tak a osobne si myslim, ze taka vyska je najlepsia a kludne by som aj chcela byt este vyssia, podpatky nosim bezne, rada som najvyssia medzi zenami a niekedy aj vyssia nez muzi
nikdy sa mi nepacili nizke zeny pod 170cm., vzdy som dufala, ze narastiem nakolko som bola dlho krpec
proste ta vyska doda zene smrnc, hlavne ak je este k tomu stihla, posobi potom na mna ako gazela
o vysokych zenach si myslim, ze maju aj svoje vyhody, aj svoje nevyhody (asi tak ako vsetko). na jednej strane je super, ze su pekne aj bez vysokych topanok, na druhej strane vacsina z nich ma mohutnejsiu kostru, sirsie bedra, boky, ramena.. co sa mi uz az tak nepaci. uplne idealna kombinacia by bolo utle vysoke dievca.
ja osobne by som nechcela byt nejako vyrazne vysoka a vycnievat nad ostatnych, obzvlast nie byt vyssia ako moj priatel. chcela by som mat taku vysku, aby som si nemusela sustavne nicit chrbticu a nohy na vysokych topankach.
@smejo1312 musis pozerat po vysokych aj ked vysoki muzi tiez nie vzdy vyzeraju dobre, lebo su ako obri a niektori maju strasne obrovske nohy a aj ruky. aj vo vyske asi plati, ze najlepsie je byt taky stredny
@atropabelladona myslím že mám výšku taký trošku nadpriemer.. nie som zasa až taká vysoká... a chalan ktorý by merial toľľko ako ja, sa tu u nás nájde. a nejeden... problém je inde.. ale to neriešim.. nevadí...a el Ďakujem aj tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Bodka.
na tej fotke som ja :/ mam 168 a ona ma 192 moj drobec
nikdy sa mi nepacili nizke zeny pod 170cm., vzdy som dufala, ze narastiem nakolko som bola dlho krpec
proste ta vyska doda zene smrnc, hlavne ak je este k tomu stihla, posobi potom na mna ako gazela
Tých 177 cm je v pohode.
ja osobne by som nechcela byt nejako vyrazne vysoka a vycnievat nad ostatnych, obzvlast nie byt vyssia ako moj priatel. chcela by som mat taku vysku, aby som si nemusela sustavne nicit chrbticu a nohy na vysokych topankach.