Ale zas, fakt sú dievčatá aj v mojej triede, ktoré nemajú zrovna pozitívny názor na sex a nie sú ani znásilňované ani nič podobné. Možno je to vyslovene pocit a dojem... z tej... činnosti
toto má napísané v profile "Nemyslite si, že ma dľa nejakého šialeného netového profilu naozaj spoznáte. Ja to nedovolím len tak hockomu a aj tak to môže byť dosť skreslené." si myslíte že ju poznáte? možno si z nás robí srandu a v skutočnosti je úplne iná. Myslím že tá veta z profilu vraví za všetko
nechápem prečo to tu riešite..vám je hovno do toh či má niekto rád sex alebo ho nemá rád..je to osobná vec..ja tiež nemám rada jej občas "veľmi inteligentné" názory ale to nieje dôvod na to aby sa tu o nej klebetilo
@wera55555 počuj tebe by bolo príjemné keby niekto založil takú anketu o tebe? Tvoju sexualitu tu nik nerozoberá tak prečo ty rozoberáš sexualitu ostatných? Máš s ňou nejaký problém? Vyrieš si ho s ňou cez TS-ky. Nečudovala by som sa kby teraz ona vytvorila fórum o tebe.
Transexualizmus - trvalý nesúlad medzi anatomickým pohlavím a pohlavným cítením (identitou) jedinca. Jedná sa o dušu jedného pohlavia uväznenú v tele druhého pohlavia.
nie je to ono? a inak, podla mna na tom nie je nic zle.
Toto mi vyšlo. Pobúriť Birdz, zapísať sa do jeho histórie a byť spomenutá v niekoľkátich anketách, ktoré sú len o mne a o všetkých týchto kravinách a navyše ešte s toľkátimi príspevkami! Yes!
ani ja to nejak nemusim ale ked je toho plny birdz pokec a neviemco este tak prepacte ale myslim ze sa toi znechuti kazdemu ked kazda druha ankete je o sexe podla mna je to trapne morbidne
Ale ajtak táto téma...riešiť niekoho iného za chrbát je zlé a nie to ešte v takejto forme tématu. Je to jej osobná vec prečo má takýto postoj. A ak to Wera tak strašne chceš vedieť opýtaj sa jej...XD
zakladateľka v nejakých diskusiách tušim písala, že je BI... podla mňa je táto diskusia výplod jej trucu, keďže vie, že @krutafunebracka by s ňou nikdy nič nemala
trápna anketa...sa správaš jak malé decko...čo je teba kurva do teho či má dakdo rád sex?to je jeho osobná vec...ach jo sprosté trápne deti,ktoré už nevedia čo majú od nudy robiť...no čo dodať,si ešte trápnejšia než osoba o ktorej je táto anketa...a keď už to tak strašne chceš vedieť, tak jej to napíš v TS-ke a nie rovno forum zakladať...to je len detinské ohováranie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
mozno preto ze ho este nikdy neskusila,mozno sa z nej stane nymfomanka
neviem prečo nemá rada sex a nejako ma to ani nezaujíma
ked vsetci sexuju tak ona just musi byt ta co nesexuje
je to len moja domienka, nevravím, že to tak je, len si to tak myslím, že chce byť zaujímavá, tak to robí takto
podľa mňa preto,lebo zo sexu "hrozia" deti a tie ona nenávidí
aj keď myslím,že diskusia o ničom,lebo toto je každého vec,či sex má,alebo nemá rád...
je to jej vec nerieste to
nikto tu neohovára skôr ju tu vlastne chválime aká je geniálna a zábavná :p
btw je to jej nazor.. moze ho mat aky chce
asexualita??
zhrozenie??
Každopadne by si spravila lepsie ,keby si sa spytala jej.
Pretoze tato anketa je ciste ohovaranie a nic neriesi.
howgh. fajka zhasla.
ale ved to je jedno. ale este sa. nevyjadrila a ASi sa dobre bavi
nie je to ono? a inak, podla mna na tom nie je nic zle.
No pekne, ľudia.
a @krutufunebracku nestve ze ju tu ohovaraju az po ciernu zem?
chcel som dat koment ci nahodou neni lesba ale ako sa ukazalo zakladatelka ovsetkom vedela....
Ale pozrite sa, aká je z nej lokálna hviezda
Akurát si z vás robí dobrú piču a vy jej to žeriete... ale občas sa pobavím aj ja..
ne jak iní zakomplexovanci, viď zakladatelku tejto diskusie
tak si si ho znecitlivela =D
aha! takze kontrolujes jeho funkcnost! a ze asexual! plujem na teba =D
v tom pripade tvoj prispevok Nedeľa 28. júna 2009 23:22 je irelevantny
Preco si myslis ze je v poriadku ked tvrdis ze si ho neskusala?
Robim sa dolezita ked niesom.
Nic osobneho.