To prave podla mna zavisi od toho, na com je vas vztah zalozeny. Ak spolu zacali spavat prilis skoro a pilierom ich vztahu je prave sex, tak sa moze stat, ze to nevydrzi. Ak spolu zacali spavat az po dlhej dobe a vztah ma pevne zaklady, tak to vydrzi aj dlhsie ako 3 mesiace Samozrejme mam na mysli, ze vydrzi bez sexu. Neviem, preco sem Angel a Fidorka zacali pliest "samoobsluhu", ked na to si sa nepytala a je jasne, ze ta tam bude...
vydrzí aj nevydrží.to vie len Boh.ani ten chalan to dokonca nemusí vedieť, lebo príde nieco co ho prekvapí a nebude si istý, co má spraviť.takze je nevyspytateľný a keď ho dobre nepoznáš, tak ti on nechce dať najavo aký je po tejto stránke.uvidí sa.ak ťa bude lúbiť, tak ti povie čokoľvek.
hm. je to o človeku. o morálke a HLAVNE o tom, na čom bol založený vzťah. súhlasím teda s Ondym .
človek sa môže správať živočíšne, keď to na neho príde a prefiknúť (prepáčte za výraz ,ale žiaden iný sa mi sem nehodí) kohokoľvek, keď má na to chuť. lenže my nie sme zvieratká, máme trošku viac mozgovej hmoty a hlavne, máme emócie. takže, ono chtíč bude vždy, spôsobený tým, že moja láska je preč a nie tu so mnou, ale je len na človeku, či to zvládne alebo podľahne pri pohľade na krátku dievčenskú sukňu. osobne si myslím, že sa to vydržať dá, s využitím prípadnej "samoobsluhy"
Ondy to fakt vystihol, zalezi na com je ten vztah vybudovany, ak je na laske, tak za 3 mesiace na nu 100% nezabudnes, (otazne je, ze ak by si to nahodou nevydrzal, ci by si sa jej dokazl potom pozriet do oci) ak na sexe, tak staci ist na nejaku diskoteku a mas hned novy objekt svojich sexualnych tuzob.
Ale tiez je pravda, ze sme len ludia a niekedy si to vyzaduje fakt obrovske sebaovladanie hlavne u chalanov... Ak ju naozaj milujes, tak by to nemal byt velky problem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
radsej nech sa urobi sam ako keby ju mal s niekym podviest.
človek sa môže správať živočíšne, keď to na neho príde a prefiknúť (prepáčte za výraz ,ale žiaden iný sa mi sem nehodí) kohokoľvek, keď má na to chuť. lenže my nie sme zvieratká, máme trošku viac mozgovej hmoty a hlavne, máme emócie. takže, ono chtíč bude vždy, spôsobený tým, že moja láska je preč a nie tu so mnou, ale je len na človeku, či to zvládne alebo podľahne pri pohľade na krátku dievčenskú sukňu. osobne si myslím, že sa to vydržať dá, s využitím prípadnej "samoobsluhy"
Ondy to fakt vystihol, zalezi na com je ten vztah vybudovany, ak je na laske, tak za 3 mesiace na nu 100% nezabudnes, (otazne je, ze ak by si to nahodou nevydrzal, ci by si sa jej dokazl potom pozriet do oci) ak na sexe, tak staci ist na nejaku diskoteku a mas hned novy objekt svojich sexualnych tuzob.
Ale tiez je pravda, ze sme len ludia a niekedy si to vyzaduje fakt obrovske sebaovladanie hlavne u chalanov... Ak ju naozaj milujes, tak by to nemal byt velky problem!
Takže ja by som bol rád keby tá moja zmizla. HA
a inak opat ma neberte príliš vážne..
see you later..