aby som sı nıekoh6o vazıla nestacı aby bol obdareny jednou cnostou, ale najvıac sı cenım uprımnost, pozıtıvne myslenıe, schopnost nevyzradıt tajomstvo a och6otu ma vypocut a vyjadrıt ı svoj nazor samozrejme
som si predstavila človeka, ktorého si vážim...pozerám a odškrtávam, toto spĺňa, toto tiež, aj tamto, toto toto toto...všetko okrem poslednej možnosti, cool 8)
určite to, keď majú proste chrbtovú kosť a to sa pozná dosť skoro.. to, keď sa správajú pekne k ľuďom aj vtedy, keď od nich nič nečakajú.. takže žiadna vypočítavosť atď
s uprimnostou je to tak, ze ak je jej privela, tak by mala byt servirovana aj s citom....zial, "najuspesnejsi" ludia, ktorych vidim su totalne neuprimni, s falosnymi usmevmi, a pchaju sa "spravnym" ludom do zadku..preto si uprimnu uprimnost cenim, ale nejak malo ju vidim,....a s tou zabavou, no ziaden clovek mi neprisiel nonstop super zabavny, ako viac si cenim dobru naladu, elan v ludoch.....
v tomto období je ťažké ceniť si ľudí, keďže z nich sála predovšetkým Zlo, neprajnosť, závisť a nenávisť. Tie emócie, čo idú z ľudí von...sú podobné ako emócie cez vojnu. Aj vtedy sa ZLO cyklí, až do absurdných rozmerov a ľudia páchajú jednu zrúdnosť za druhou.
Preto sa najlepšie cítim v prírode alebo so zvieratami a som vďačná za zopár dobrých ľudí okolo seba, čo si ošetrujú svoje duševné zdravie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no, pretože z mojich kamarátov nemá nikto žiadnu z týchto vlastností, tak nič z tohoto.
ale najviac uprimnost a dobre umysly toho druheho voci mne..
vzdy nejake tie dobre vlastnosti su fajn, ale v poslednej dobe dokazem uplne ocenit na hlavne na babach ze niesu totalne p* niektore
a u niektorych jedincov mi vadi slovenska mentalita, mozno to je tim ze by som chcel skusit sveta inde...
ale tak narychlo asi uprimnost, zhovorcivosť a podobne tomu naj..ale je toho viac...
Preto sa najlepšie cítim v prírode alebo so zvieratami a som vďačná za zopár dobrých ľudí okolo seba, čo si ošetrujú svoje duševné zdravie.