Čo si najčastejšie kupujete?Chodíte nakupovať do zahraničia?
Existuju veci na ktorých si potrpíte a ktoré si proste musíte kúpiť?Kde najčastejšie chodíte nakupovať? Hlavne kvôli čomu? My bývame blízko poľska, takže do poľska. Väčšinou na potraviny, ale aj oblečenie, vychádzaju niektoré veci o polovicu lacnejšie. Ke
KeĎ som mala peniaze, tak som chcela ísť do zahraničia kvôli oblečeniu, ale nebol čas, potom by som aj čas mala, ale zase neboli dlho peniaze, teraz by bolo trochu peňazí aj trochu času, ale už sa mi to ani neoplatí.
Myslím značkové oblečenie.
Potraviny-blízko hraníc nebývam, takže sa mi to neoplatí a iné veci z trhu napríklad v Poľsku by som nechcela.
No ja chodim dvakrat rocne do anglicka, nakolko tam handry stoja o polovicu menej, jedlo ktore odtial nosim su vacsinou sladkosti, alebo take co sa u nas neda zohnat za lacne prachy(napr. ingrdiencie na sushi, alebo podobne hluposti...)
chodime nakupovat do polska dost casto, hlavne maso a ostiepky, a potom samozrejme nejake tie handricky... uz sme tam kupili aj nabytok a mama si kupila spolocenske saty.
v pardorfe som bola na nakupy, aj som tam cosi nakupila, napriklad botasky s podopretou patou - tu somto nikde nemohla zohnat.
Ale hej niektore veci jednoducho u nas v obchodoch tazko najst. Ale napr v CR to uz problem nieje. Normalne ze za socializmu to nebol taky problem, ako dnes :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Myslím značkové oblečenie.
Potraviny-blízko hraníc nebývam, takže sa mi to neoplatí a iné veci z trhu napríklad v Poľsku by som nechcela.
v pardorfe som bola na nakupy, aj som tam cosi nakupila, napriklad botasky s podopretou patou - tu somto nikde nemohla zohnat.
co maju v madarsku a u nas nie..? ja ked som nakupoval tak sa mi porad zakrutila hlava ze co vsetko maju
ja nakupujem vacsinou u nas ale tak ked chcem nieco specialne tak idem do viedne a tam sa uz da vybrat..
Najviac som zatial sklamany z Milana..