mnoo rozisiel som sa s priatelkou....jednoducho mi povedala ze ma bere stale len ako kamarata ....ked som sa jej spytal ze ci je to vazne len v tom ,odpovedala mi ze ano!ale ja tomu neverim,som taky!myslim ze sa jej nieco na mne nepacilo,alebo som nesplna
Tiež si nemyslím že v tom musí byť niečo viac... Ja som tak včera bratranca o niečom presviedčala a môj dôvod že jednoducho to tak cítim nevedel prijať... ale iný dôvod som naozaj nemala...
no ja som asi moc dobre nepochopila ze co ces vsak ked s niekym zacnem chodit je to preto lebo ho milujem a nechyba mi nic je pr mna dokonaly ten chlapec nie a nechapem preco dievcata (ale aj chlapca) zacnu s dakym chodit ked aj k nej/nemu nic necitia iba priatelstvo preco si potom do kelu s tebou zacinala???? podla mna jej nic nechybalo len si s tebou zacala lebo si myslela ze sa po case do teba zamiluje .. davaj si pozor na baby kere si vyberas a zacni si s nejakou az ked budes presvedceny o svojich citoch ale aj o jej citoch
Cr17...nehľadaj v tom dáku hlbšiu pointu..ten dôvod, čo povedala myslím, že myslela vážne..a isto bol tým podstatným, prečo ťa zresetla..
Ja mám kamku, čo takto už zresetla troch..skoro po sebe..a páčili sa jej aj šecko s nimi bolo super..ale proste sa pozastavila nejak nad tým, že tam chýba..love..a že keď sa nedostavilo po nekoľkých mesácoch..tak sa už zrejme nedostaví..
Treba si zaréšiť známosť starým osvedčením spôsobom..
Michellka..tera letia nové trendy.. Najskôr de len čisto o sympatie..čo prejde až do zájebky a nekdy až k chodeniu..a tam tí dotyční naivne dúfajú a čakajú, že to prerastie v love..čo sa stáva málokedy...
no tak asi to jej prvotne ocarenie a poblaznenie opadlo a zistila ze to nie je to prave orechove...nemali ste si spolu zacinat ked ste sa este tak dobre nepoznali....
hlavne nemá cenu na ňu tlačiť, pokým je to jej názor na vec a chce zostať v kamarátstkom vzťahu,mal by si to rešpektovať...možno takéto čiastočné odlúčenie jej ukáže že ťa má rada, a možno si počas tej doby vybuduješ nové vrelé city z jej strany,možno ju znovu oslníš a ona prepadne tvojmu čaru.ktovie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Things just happen- so screw it
Ja mám kamku, čo takto už zresetla troch..skoro po sebe..a páčili sa jej aj šecko s nimi bolo super..ale proste sa pozastavila nejak nad tým, že tam chýba..love..a že keď sa nedostavilo po nekoľkých mesácoch..tak sa už zrejme nedostaví..
Treba si zaréšiť známosť starým osvedčením spôsobom..
Michellka..tera letia nové trendy.. Najskôr de len čisto o sympatie..čo prejde až do zájebky a nekdy až k chodeniu..a tam tí dotyční naivne dúfajú a čakajú, že to prerastie v love..čo sa stáva málokedy...
a co treba na zaciatku? ak je to naozaj to prave, porozumiete si sami, takze o ziadnej rychlosti to podla mna nebude. len si treba sadnut