Som si kedysi myslel , že babu zaujmem , očami, úsmevom, oblečením atď... , ale od kedy som na Birdzi tak som sa naučil , že potrebujem hodziny za 11000 € a holú hlavu !
Na prvý pohľad - úsmev, oči, ruky, hlas
Neskôr - inteligencia (aspoň trošičku, nech sa necítim ako s opicou) a ak je milý a často sa usmieva, tak má u mňa obrovské plusko
najviac si vsimam oblecenie of kors. nie ze by som hned zrusila cloveka ak sa mi nepaci oblecenie, ale vsimam si to, uz to mam v oku proste. potom vlasy to je u mna aj za sto bludistakov. potom si vsimam ako sa vyjadruje, ci nadava, sebavedomie, chodzu...
@silviaaa vieš o tom že modre oči su mutácia ? prirodzené sú hnede a zelené ale modré sú mutácia ... ale aj tak na tom neni nič zleho škoda modre oči nemám :/
@natyfuckingo ďakujem..! @yoshtixiang to kvitujem, je to pekné, ale keď jednoducho mne sa ten spôsob nepáči.. lebo fóra sú o diskusií (ehm, zväčša) a keď on si z toho spravil mám/nemám....
a nie je to iba pri tomto fóre pozor, aby som ho tu zase nezondila len tak @samuelkopecky123 bolo by blbé kebyže to nemáš. A ide najmä o to, že ten vzhľad musí byť mne atraktívny, nerozlišujem to iba že tento nie je mutant, beriem
podla mna u kazdeho to je individualne ...napriklad mne ten clovek moze prist sympaticky a dakomu ne
ale mna osobne asi tvár, oči, úsmev
ak sa vieš pekne usmievať mal by si zabodovať
Najlepšie keď dievčatá na otázku čo si najviac všimnú na chlapoch napíšu inteligenciu to akože on na nich ani neprehovorí len tak ide vedľa nich a jeho inteligencia ma asi takú silu že až to dievčatá normálne cítia že "uhm tento je inteligentný všimam si"
Inak čo čítam ostatné shity.. čo si dievčatá všímajú tak to už chápem prečo som sám a asi ešte dlho budem
@103
o mne to občas počujem, že pôsobím na pohľad inteligentne (samozrejme hlavne od ľudí, ktorí ma príliš dobre nepoznajú .
ale žeby to zároveň niekoho aj priťahovalo, tak to zase nie
@kittan No mňa najviac zarazilo to oblečenie niekedy to bývali vlasy ale aspoň vieme že holky sú maxipovrchné
Akože keď si mam všímať už oblečenie ďakujem pekne čo som zajebaný Mikloško? ...ja totalne serem na oblečenie pozerám na čistotu a upravenosť zovňajška a samozrejme či ma telesne priťahuje to dievča
ja nejak nechapem zakladatelovi, co si tu na vsetko nejaky checklist robi ... a pritom uz len take spravanie zeny odhana, aj keby mal first class model look,
zeny pritahuju rozne veci, ked mas basic hygienu, upravenost, normalne a viac oblecenie, mas dobry strat a potom uz len hladaju nieco specialne napr., co je ale! u kazdej ine (zaujimave ruky, dobry zadok, pekne oci, iskrivy pohlad, biceps, skvele oblecenie, pekne zuby, tunelove usi, tetovania atd. atd.)
a potom je velmi silna zbran kombinacia charizma/inteligencia/sebavedomie(take normalne), ktora funguje takpovediac "univerzalne" ...
ziadna jadrova fyzika toto (aj ked, aj tej zaklady by som vedel)
@peacexp určite ma to prvé viac zaujme, ale tiež určite by som to nedal medzi najpodstatnejšie veci. pre mňa je najdôležitejšie to, aké to dievča skutočne je, teda či je inteligentná, nie je egoistická a či nie je negatívna...a pri vonkajšej stránke stačí, keď nie je vyslovene škaredá alebo čo.
@peacexp alebo teda nie najpodstatnejšie veci, ale kedže je tu takéto fórum, tak - inteligencia, atď ma viac zaujme. pekných báb je kopec, ale také, čo sú aj inteligentné a aj vyrovnané a otvorené, takých je oveľa menej.
pritahuju ma muzi, ktori nechcu deti. moze mat akykolvek uzasny vzhlad a skvelu dusu, ale ked povie, ze chce mat v buducnosti deti, tak moj zaujem o neho sa rozplynie ako dym.
@atropabelladona tolerancia? to je pekne slovo ale co ja viem pokial niekto vyslovene hlada partnera podla toho ze nechce mat deti, to uz musi byt patologicke
@husky vsetky moje vztahy stroskotali prave na rozdielnom nazore ohladom rodiny a deti, tak sa tymto sposobom snazim predist podobnym chybam. partnera by sme si mali hladat na zaklade podobnych hodnot a nie na zaklade ucesu, tvare, oblecenia.. mozno je moja strategia prepnuta, ale funguje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
156 komentov
magnety
mám srdce zo železa, takže magnety to istia
proste zlé zuby=zlý človek
:letim:
oblecenie
usmev
Neskôr - inteligencia (aspoň trošičku, nech sa necítim ako s opicou) a ak je milý a často sa usmieva, tak má u mňa obrovské plusko
ale nie najčastejšie používam metódu Sokratovskej irónie, aby som zistila, že čo a ako
@pyromaniak kolko máš ?
A ešte som zabudla na zmysel pre humor. Aj keď to je asi to, čo si všimnem, až keď chalan prehovorí.
this ruined my life.
Na mužov používaš príliš drastické metódy, nie je pekné druhých zosmiešňovať.
K veci- celkový vzhľad. A tvár.
A ja že som prehnane skromná. Chcela som tu napísať zadok, účes a tak, ale nechcela som ti kaziť náladu.
@yoshtixiang to kvitujem, je to pekné, ale keď jednoducho mne sa ten spôsob nepáči.. lebo fóra sú o diskusií (ehm, zväčša) a keď on si z toho spravil mám/nemám....
a nie je to iba pri tomto fóre pozor, aby som ho tu zase nezondila len tak
@samuelkopecky123 bolo by blbé kebyže to nemáš. A ide najmä o to, že ten vzhľad musí byť mne atraktívny, nerozlišujem to iba že tento nie je mutant, beriem
pupok keď ide okolo mňa chlap s veľkým pupkom ani do tváre sa mu nemusím pozerať viem že to je TEN MOJ
čo myslíš?
ale mna osobne asi tvár, oči, úsmev
ak sa vieš pekne usmievať mal by si zabodovať
Inak čo čítam ostatné shity.. čo si dievčatá všímajú tak to už chápem prečo som sám a asi ešte dlho budem
o mne to občas počujem, že pôsobím na pohľad inteligentne (samozrejme hlavne od ľudí, ktorí ma príliš dobre nepoznajú .
ale žeby to zároveň niekoho aj priťahovalo, tak to zase nie
Akože keď si mam všímať už oblečenie ďakujem pekne čo som zajebaný Mikloško? ...ja totalne serem na oblečenie pozerám na čistotu a upravenosť zovňajška a samozrejme či ma telesne priťahuje to dievča
Pre dievčatá, nie je dôležitý iba zovňajšok, ale aj vnútro...napríklad klíma, kožené sedadlá, elektrické okná...
ani dobré srdiečko potom nemusí mať
*gyrifikácia, tvrdé Y!
zeny pritahuju rozne veci, ked mas basic hygienu, upravenost, normalne a viac oblecenie, mas dobry strat a potom uz len hladaju nieco specialne napr., co je ale! u kazdej ine (zaujimave ruky, dobry zadok, pekne oci, iskrivy pohlad, biceps, skvele oblecenie, pekne zuby, tunelove usi, tetovania atd. atd.)
a potom je velmi silna zbran kombinacia charizma/inteligencia/sebavedomie(take normalne), ktora funguje takpovediac "univerzalne" ...
ziadna jadrova fyzika toto (aj ked, aj tej zaklady by som vedel)
pohľad,ruky,úsmev