Pred mesiacmi som skoncil 4rocný vztah no z jeho strany!bola v tom ina a klamal ma!teraza ho stretavam no nezdravim ho bo mi ublizil a moja hrdost to nedovoluje!no neviem ci robim dobre!bola to moja prva laska a clovek ktoreho mozno ani nedokazem nenavid
Super fotka v profile. No 4 rocny vztah je celkom dost na dnesne pomery. Priam rekord!
Psychologicka poradna birdz ra(n)di: Zaklad je co bolo bolo, a co bude si premysli. Ci mu dokazes/chces odpustit a ci mozete byt dakedy spolu, ako za starych cias. Ak Ti zasadne ublizil si zranena tak sa tak spravaj. Je fajn ze mas tu hrdost lebo on si asi tazko sam od seba uvedomil co spravil. Ale zasa odpustanie je znak dobrej vole a sirokeho srdca. pokial horzi ze By Ti mohol rovnak ublizit este raz, ignoruj ho, alebo sa "pomerte" ale rozidte.
je to všetko take diskutabilne!ono to bolo ze posledne 3 mesiace sme spolu skoro vobec neboli mala som rodinne problemy a nemohla som sa mu az tak otvorene venovat on s tu dotycnu este aj robil a robi a najhorsie je ze ho stretavam stale lebo byva len 300 metrou odomna!a robim privyrabam si tam kde on!tak,ze sanca ze zide z oci zide z mysle nula bodov!a ked sa mu aj snnazim vyhybat ako naschvla ho stretnem!bola to pre mna najhorsia skusenost tento rozchod mesiac som bola uplne mimo no zmenilo ma to ale k lepsiemu no je mi to luto a ahlavne to ze sna to ako dobre sme sa poznali to takto skoncilo!
Nedaj sa. Musi vediet ze Ta tym ranil, sklamal. Zasa na druhej strane nie je dobre ani sa pretvarovat. Idealne je otovrene si o otm pohovorit s nim aby si mu povedala do oci ze je svina. Ked sa poznate moc dlho a ste chitac nechtiac spolu kazdy den je to tazke a este ked je v tom srdce... Ale skus, nacvicuj si to, ako keby bol vzduch, alebo bezny clovek z ulice, ktoreho nepoznas. Nic viac, nic menej, nejaky nahodny typek. To je velmi takze, viem, ale ked budes chcist moze to uplne ochladnut
M1k3- hm tak toto mi radila i mamina neviem od nej sa bojim nechat si poradit bo aj ona trosku prispela k tomu e sme sa rozisli i ked ho mala rada!tak to robim ako si napisal!presne tak !hm ale je to naozaj tazke uf co som nikdy necakala!bola som si vzdy vo vsetkom ista!a tak na kazdeho snad dojde!minca ma dve strany!teraz mam momentalne noveho priatela nechcela som byt sama a tento dotycný mi moc pomaha je fajna pri nom nemyslim na byvaleho!ale v kutku srca je tam este stale!a myslis si ze ten byvali este na mna niekedy mysli?
Fuu no ked robis ako som napisal po case by vsetko malo byt OK. Zial to patri k laske rozochody sklamania, rany a podrazy od toho druheho. Urcite si na Teba obcas spomenie a zvlast ked sa este vidavate. Ci na Teba mysli casto a v akych chvilach netusim, ale v kutiku jeho srdca si tiez podla mna. Drzim Ti palce s novym priatelom nech vam to vyjde a je super ked Ti pomaha v tom najtazsom, snad tento uz nema zmysel pre podrazy. Nech sa dari
m1k3-dakujem ti za radu usvedcil si ma akurat v tom ze mam byt sama sebou a spravat sa k druhemu tak ako si kazdy zaluzi!dufam aj ja ze sa tento vztah vydari!
Boxer161-hm on ochladol tiez ano to mas pravdu len on hral na dve strany stale mi vravel ze ma ma rad a ze chce byt kamarat so mnou a vselijake bludi a tiez aka som pekna a tak !zide z oci zide z mysle 0 bodov byvame oproti sebe a stretavam ho asi vsade!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Psychologicka poradna birdz ra(n)di: Zaklad je co bolo bolo, a co bude si premysli. Ci mu dokazes/chces odpustit a ci mozete byt dakedy spolu, ako za starych cias. Ak Ti zasadne ublizil si zranena tak sa tak spravaj. Je fajn ze mas tu hrdost lebo on si asi tazko sam od seba uvedomil co spravil. Ale zasa odpustanie je znak dobrej vole a sirokeho srdca. pokial horzi ze By Ti mohol rovnak ublizit este raz, ignoruj ho, alebo sa "pomerte" ale rozidte.
Nech vie,ze si nahnevana!