nervy som mal na byvaleho spoluziaka, to bolo ciste decko/zena, furt nadaval, rozculoval sa krical, rozpraval, nadaval (aj pred ucitelmi) a som 3 roky pred nim sedel. To bolo hrozne proste chlap ma pouzivat len tie najdolezitejsie slova, ktore vystihnu myslienku a situaciu.
Nevadilo by mi to pokiaľ by to neboli hlúposti. Keby kecal inteligentne bola by som veľký teško.
Lepšie ako to čo mám po boku ja, k všetkému sa vyjadrí jednou vetou alebo ešte lepšie, nevyjadrí vôbec
@relieforsaddist hej, si to vystihol.. no zjednodusene sa to da povedat aj takto @igorv zena/decko.. ta diky ale som rada, ze nesom sa s tym nazorom a nelen chlap @laurikaaa ver, ze by si sa tesila chbilu a potom by ta to preslo ved kecat sa da aj s karatkami @alohomora nie on mi teraz nenapadol a v podstate suhlasim
@marleymt tak akoze zmysel to dava.. inac by sa to blizilo uz k nejakej psych. poruche ale taku vec co niekto dokaze povedat za minutu- dve on obkecava dobre ze nie pol hodinu a na mna to uz je veeela ja uz neviem co mam robit a tak sa len smejem a prikyvkavam vidis to mi pripomina, ze aj politici maju take prazdne reci.. a debater to je nejaka praca?
@milgamman nie, nie je to práca
je taká disciplína, volá sa to akademická debata. funguje to tak, že proti sebe stoja dva tímy, ktoré debatujú na kontroverznú tézu. Jeden tím tému obhajuje, druhý ju vyvracia. Tím, ktorého rečníci majú lepšie argumenty, debatu vyhráva.
No a ľudia, ktorí sa tejto aktivite venujú, sú zvyčajne ukecaní, radi sa "organizovane hádajú" a vedia sa donekonečna baviť o kadejakých somarinách
nevydržala by som ho počúvať dennodenne, raz za cas ok, ale celkove nemam rada ked niekto nevie presne vyjadrit co chce a zbytočne obkecáva a zamotáva sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Lepšie ako to čo mám po boku ja, k všetkému sa vyjadrí jednou vetou alebo ešte lepšie, nevyjadrí vôbec
@igorv zena/decko.. ta diky ale som rada, ze nesom sa s tym nazorom a nelen chlap
@laurikaaa ver, ze by si sa tesila chbilu a potom by ta to preslo ved kecat sa da aj s karatkami
@alohomora nie on mi teraz nenapadol a v podstate suhlasim
je taká disciplína, volá sa to akademická debata. funguje to tak, že proti sebe stoja dva tímy, ktoré debatujú na kontroverznú tézu. Jeden tím tému obhajuje, druhý ju vyvracia. Tím, ktorého rečníci majú lepšie argumenty, debatu vyhráva.
No a ľudia, ktorí sa tejto aktivite venujú, sú zvyčajne ukecaní, radi sa "organizovane hádajú" a vedia sa donekonečna baviť o kadejakých somarinách