aký máte názor že v ktorom veku je normálne spať s niekým prvý krát chcela by som vedieť názory aj báb aj chalanov,.,. A napíšte aj v ktorom veku vám to príde tak že to je len zo zvedavosti a že dotyční ešte ani nevedia aké to môže mať následky
to je dost individualne.. proste ked sa na to citia... ale ked uz sukaju 14 rocne decka tak to je chore... min 16-17rokov... ale fakt je to individualne
Tak zo zvedavosti tak mozno do 15- 16 rokov. Potom by uz doticni mohli mat tolko sudnosti, ze si uvedomuju, co robia. A vek, kedy je to vhodne? Tak to je asi u kazdeho ine. Neviem. Zijeme v dobe, kedy spolu spia uz aj 13-rocne deti. Svet je skazeny. Clovek sa uz hanbi za to, ze je este panic/panna. Ale taky idealny vek... co ja viem... mozno tak od 18-19 rokov.
u kazdeho individualne. hlavne je, aby si ti dvaja uvedomali, co robia.. aby pouzili ochranu a aby spolu chodili dlhsie. nie len sex na jednu noc. to je podla mna chore! a este ked to robia 14-rocne deti.. fuj hnus....:-!
@frez - no ja sa napríklad nehanbím za to, že som ešte panna, ani za to, že som ešte s nikým nechodila. Proste čakám na toho pravého . Aj keď v tomto svete je to už pomaly utópia .
A myslím, že najideálnejší vek na prvý sex je 17-18 rokov. Podľa mňa a mnohých odborníkov takisto . Ale tiež to zavisí od individuality a psychickej či fyzickej zrelosti človeka. Ale pozerám, že máš 16, tak čo ja viem, čo tak počkať ešte aspoň pár mesiacov? Ja by som tak určite urobila
Dnes som v autobuse cestou domov počula tri dievčatká, ktoré išli domov zo zš a jedna z nich vravela (čoby vravela, kvákala tak, že to počul určite aj šofér a to sedela v poslednom rade úplne vzadu hned" za mnou slight_smile: o tom, aký mala v predošlý deň sex s frajerom, vraj sa v nej ,,zasekol"" a potom ešte ohovárala, samozrejme tak, aby to počul celý autobus, jednu spolužiačku, ktorá je podľa nej k...a (slušnejšie radodajka)....
No nemohla som. A neprehlušila ju ani moja mp3... CO sa človek v autobuse nedozvie...
Ale naozaj, to čo robia dnešné malé deti je fakt na nepochopenie... Kam to spejeme?
ja som za to, že keď niečo chcem urobiť, tak to urobím, nepýtam sa... ale budem za to niesť zodpovednosť... a podľa priemerného veku sa vôbec riadiť nechcem, nemám rada priemer
ja mam 18 a som panna...a ešte aj budem kym nenajdem takeho ktory mi o to bude fakt stat....nesom kurva co sa rozdava kadzdemu druhemu...a neznasam nazory typu..ahojte mam 14 rokov a este som nemala pohlavny styk..ako na to?....jak som to minule citala v kamrate ci kde...ako fakt neorzumiem..
ja si mylsim ze enzalezi od veku..ale ..hlavne by to podla mna malo byt so spravnou osobou a nie po tyzdni chodenia spolu...
a co sa tyka prilezitostneho sexu....nemam nic proti tym pe ktorych je to neoodeltelna sucast ich zivota ale..ja si seba na tolko vazim zeby som sa mala kade komu rozdavat,,
Spať s niekim je normálne v každom veku. Od 15 hore pravdaže. Pre mňa to bolo zo zvedavosti od 12 do 13, ale už vtedy som vedel aké to má následky, no predsa žiadne
@ghalantas po prve si precitaj este raz poriadne moj vek a po druhe si precitaj este raz moj nazor na vec a kde som tam prosim ta napisal ze to chcem co najskor? a klobuk dolu nad tvojim nazorom
@frez - veď máš osemnásť, či nie? . A ja som reagovala na to, ako si napísal, že ľudia sa v dnešnom svete hanbia za to, ak sú ešte pannami/panicmi. Ak som Ťa zle pochopila alebo urazila, prepáč. A ďakujem veľmi pekne, som rada, že si to myslíš
"Ale pozerám, že máš 16, tak čo ja viem, čo tak počkať ešte aspoň pár mesiacov? Ja by som tak určite urobila"- napisala si, ze 16 ale to nie je podstatne a napisala si, ze by si to ESTE nerobila, ako keby ja som niekde napisal, ze ja sa do toho uplne ze hrniem . Keby som to prvykrat robil v 16 tak sa hanbim sam pred sebou jak pes az doteraz... Ja som samozrejme teda este tiez panic a asi este veeeeeeeeeeelmi dlho budem ...
Neexistuje ten správny vek. A možno hej. Podľa väčšiny. Ale tak je to každého osobná vec. V dnešnej dobe sprepáčením trtkajú (inak sa to v ich veku nazvať nedá) aj 13 ročné decká... Nech si robia čo chcú, ich život, ich pohlavné orgány.. Ale mne je z toho na grc. Je to nechutné. Lebo decko v 13-tich určite ešte nie je dostatočne vyvinuné fyzicky a nieto ešte psychicky.. (psychicky nebývajú niektorí jedinci vyvinutí ani v 18.. ..)
Ak si niekto myslí, že je pripravený v 14., má stály vzťah (a nepatrí k väčšine rovesníkov) tak nech si s tým začne aj vtedy. A možno to neoľutuje.
Niekto s tým začne "náhodne" v 17. a oľutuje to.
Mne je to jedno. Ale pre mňa prvoradá podmienka = LÁSKA a pripravenosť (+ ochrana). Ak tí dvaja nie sú pripravení a nevedia nič, tak nech sa radšej len "olizujú"..
Mám to za sebou a neľutujem to. Bolo to pekné a nezabudnuteľné, a s čistým svedomím môžem povedať "Bola som pripravená"
No mohla si to vzadu z Frajerom na sedadle robno rozdávať keď o tom tak kecala a vyhodiť ste ich mohli až potom jak si po sexe zapália cigo... Hmmm a raj my chlapi sme svine a to skôr ženske sa o tom furt prerieknu....
@frez prečo myslíš že by sa zato mali 16-ročný hanbiť??
@cocca-colla máš určite pravdu je to pripravenosti a nie o veku ale aj tak si myslím že do 15-tich 16-tich je to blbina a sú to deti ktoré asi nevedia až tak zvážiť následky a všetko čo sa môže stať a potom to môžu lutovať do konca života
@trash tak to už hey ale tak je to na každom ked niekto v 16-tich ešte nechce tak nemusí až tak povinne
podla mna to zavisi od konkretneho cloveka.. ja som to prvy raz robil v 17tich a vysledny pocit je taky, ze to ma aj vyhody, aj nevyhody. dlho byt neskusenym neni dobre tak isto ako zacat priskoro.. ked sa citis, prosim, nic ti nebrani, v 16tich nie si pod zakonom. ked mas niekoho, koho lubis, nemusis sa zbytocne zdrziavat, len si bud ista. Mne by v podstate nevadilo, keby som bol doteraz panic, ale ma to istu vyhodu v podobe skusenosti som za vodou
@ghalantas "Ale pozerám, že máš 16, tak čo ja viem, čo tak počkať ešte aspoň pár mesiacov? Ja by som tak určite urobila"- napisala si, ze 16 ale to nie je podstatne(smajlík) a napisala si, ze by si to ESTE nerobila, ako keby ja som niekde napisal, ze ja sa do toho uplne ze hrniem(smajlík). Keby som to prvykrat robil v 16 tak sa hanbim sam pred sebou jak pes az doteraz...(smajlík) Ja som samozrejme teda este tiez panic a asi este veeeeeeeeeeelmi dlho budem(smajlík)...
@ghalantas Ale ja sa nehnevam a ani som sa nehneval . A ze klobuk dolu? Aj keby som ako chcel, tak o to prist nemam s kym . Teda nie ze by som sa do toho hnal .
diskutujete tu o tom, akoby mal každý možnosť trtkať už 13 rokoch, ale len tí múdrejší si to odložia na neskôr (18+). to je samozrejme smiešne. poznám 23 ročných a aj starších panicov. jediný dôvod prečo ešte netrtkali je ten, že im ešte žiadna nedala. tak tu nerobte z núdze cnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale, tak zo zvedavosti 17 a viac je celkom fajn.
myslim,ze to u kazdeho jedinca prichadza v inom veku...
A myslím, že najideálnejší vek na prvý sex je 17-18 rokov. Podľa mňa a mnohých odborníkov takisto . Ale tiež to zavisí od individuality a psychickej či fyzickej zrelosti človeka. Ale pozerám, že máš 16, tak čo ja viem, čo tak počkať ešte aspoň pár mesiacov? Ja by som tak určite urobila
No nemohla som. A neprehlušila ju ani moja mp3... CO sa človek v autobuse nedozvie...
Ale naozaj, to čo robia dnešné malé deti je fakt na nepochopenie... Kam to spejeme?
ja si mylsim ze enzalezi od veku..ale ..hlavne by to podla mna malo byt so spravnou osobou a nie po tyzdni chodenia spolu...
a co sa tyka prilezitostneho sexu....nemam nic proti tym pe ktorych je to neoodeltelna sucast ich zivota ale..ja si seba na tolko vazim zeby som sa mala kade komu rozdavat,,
Pravdaže ak sa všetko robí ako sa má...
Neexistuje ten správny vek. A možno hej. Podľa väčšiny. Ale tak je to každého osobná vec. V dnešnej dobe sprepáčením trtkajú (inak sa to v ich veku nazvať nedá) aj 13 ročné decká... Nech si robia čo chcú, ich život, ich pohlavné orgány.. Ale mne je z toho na grc. Je to nechutné. Lebo decko v 13-tich určite ešte nie je dostatočne vyvinuné fyzicky a nieto ešte psychicky.. (psychicky nebývajú niektorí jedinci vyvinutí ani v 18.. ..)
Ak si niekto myslí, že je pripravený v 14., má stály vzťah (a nepatrí k väčšine rovesníkov) tak nech si s tým začne aj vtedy. A možno to neoľutuje.
Niekto s tým začne "náhodne" v 17. a oľutuje to.
Mne je to jedno. Ale pre mňa prvoradá podmienka = LÁSKA a pripravenosť (+ ochrana). Ak tí dvaja nie sú pripravení a nevedia nič, tak nech sa radšej len "olizujú"..
Mám to za sebou a neľutujem to. Bolo to pekné a nezabudnuteľné, a s čistým svedomím môžem povedať "Bola som pripravená"
Holka takto môj názor... Od 15. rokov môžeš od 16. rokov musíš...
No mohla si to vzadu z Frajerom na sedadle robno rozdávať keď o tom tak kecala a vyhodiť ste ich mohli až potom jak si po sexe zapália cigo... Hmmm a raj my chlapi sme svine a to skôr ženske sa o tom furt prerieknu....
@cocca-colla máš určite pravdu je to pripravenosti a nie o veku ale aj tak si myslím že do 15-tich 16-tich je to blbina a sú to deti ktoré asi nevedia až tak zvážiť následky a všetko čo sa môže stať a potom to môžu lutovať do konca života
@trash tak to už hey ale tak je to na každom ked niekto v 16-tich ešte nechce tak nemusí až tak povinne
No a k tomu, že máš osemnásť a si ešte panic - klobúk dolu a parádny úklon pred tebou