1.verite tomu ze v roku 2010 co je tento rok v novembri bude tretia svetova vojna??(predpovedala to jedna britska vestkina a 80% jej vestieb boli spravne(heh mame 20%percent xDDD)
a na čo ti to je??? keď to nastane, nikto ti už nepomôže, ani táto sprostá diskusia.. tak sa vykašli na to, čo bude a ži pre prítomnosť.. kokos..!!! samé sprostosti čítať.. možno to bolo zaujímave pred rokom, ale nie teraz. už je toho dosť!!
ze su to kraviny na entu... clovek nemoze mat urcenu buducnost preboha.... ved uz len to- ked ti to niekto dopredu "oznami" sa tomu mozes vyvarovat nemyslis?
v 2012 umru vsetci co v to veria este ze ostanem zit a vojna nebude ... ked bude boj tak to bude trvat dokopy 20 min a my o nicom nebudeme vediet ina zrazu zmizne zem njn jadrovky su svina
Malo by sa to vsetko strielat . . . za sirenie poplasnych sprav . . . lebo potom ludom prepina a vykupuju raketoplany a moc nad tym vsetkym rozmyslaju.
ja predpovedam, ze raz ludia budu zit na inej planete. A o 10 000 rokov si toto precita jeden vedec a bude to publikovat ako objav, ze uz vtedy ludia predpovedali, ze budeme obyvat inu planetu.
o 2010 vobec neviem.. ale niekedy s tym kalendarom museli skončiť však proste ho nemohli pisať donekonečna.. ale je šanca že by proste vedeli ze to bude koniec sveta. uvidím dočkáme sa. ale koniec sveta by bol zaujímavý pozerať sa ako sa všetko zničí
a o tom že 3. svetova to si važne nemyslim, to by sa musela situacia nejako velmi zvrtnut. pochybujem o tom
Určite to tu raz všetko skončí, ale či v 2012stom alebo už tento rok v Novembri, netuším
a tá predpoveď že to bude tento rok v Novembri, myslím že tá veštica sa pomýlila o pár rokov, keďže niečo čo malo byť v 2008, jeden bod pred týmto sa netalo
@chachachache , britska veštkina to nebola, ale bola to bulharská a volala sa Vanga, uz zomrela a mas pravdu ze predpovedala 3 svet. vojnu, záleži vsak na mocnostiach akY postoj zaujmu v takychto krizových veciach, ono vojny su aj teraz a ta tretia by sa týkala aj nas europanov, co by bola katastrofa,,,,,,
takze aby jej to nevyslo.....
a ten koniec sveta v 2012 nebude, je to len zkle chápane, bude to koniec veku a ude nasledovať dalsie obdobie zivota ludstva...filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
2.Nie
Mám vlastnú fantáziu
2. Nie
apropó Vanga nebola Britka
2.
pre menej chápavých NIE
Este vidim ze pojdeme mu spolu dat pohube tomu Hytlerovi a potom ma naucime gramatiku
Ale aj cisla na LOTO vidim
Myslim, ze som sa vyjadril dostatocne.
a o tom že 3. svetova to si važne nemyslim, to by sa musela situacia nejako velmi zvrtnut. pochybujem o tom
a tá predpoveď že to bude tento rok v Novembri, myslím že tá veštica sa pomýlila o pár rokov, keďže niečo čo malo byť v 2008, jeden bod pred týmto sa netalo
2. Tak preco si neuizt este skoro 3 roky zivota ? a ak nebude koniec, tak sa nemusis bat, ze to bolo zbytocne 8)
NO a nakoniec.. 21.12.2012..Nič!
takze aby jej to nevyslo.....
a ten koniec sveta v 2012 nebude, je to len zkle chápane, bude to koniec veku a ude nasledovať dalsie obdobie zivota ludstva...filip