Čo si myslíte o tom, že včera keď som bola s kamoškou v Eurovei v BA, tak nás takí chalani, Taliani, zastavili a po anglicky sa nás spýtali, či ich neodfotíme...tak ich kamoška šla fotiť...zrazu sa z ničoho nič rozbehli do jedného obchodu a nám ostal ich
Ak v okolí určite nie je nikto známy a zastaví ma turista/pouličný predavač/avonlady/človek s anketou, vybafnem na nich dlhý anglický monológ a idem preč.
Chcem to skúsiť aj s nemčinou, ale riskujem, že dotyčný ju bude na rozdiel odo mňa ovládať.
minimálne po oznámení, že to bol joke, ste sa mali rozbehnúť aspoň za roh a potom sa vrátiť s tým, že it was just a joke too. nabudúce by si dvakrát rozmysleli, či budú chcieť byť vtipní.
. . . @4 plny suhlas, ked joke tak poriadny ako od Yogiho :p
. . . akurat som si spomenul na great blbecka, ktory na Safaku presiel krizovatkou smerom k SNPaku a hned za krizovatkou sa chcel vratit cez elektrickove kolajisko a blbec zablokoval aj auta v pruhu za sebou aj kolajisko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ak v okolí určite nie je nikto známy a zastaví ma turista/pouličný predavač/avonlady/človek s anketou, vybafnem na nich dlhý anglický monológ a idem preč.
Chcem to skúsiť aj s nemčinou, ale riskujem, že dotyčný ju bude na rozdiel odo mňa ovládať.
a možno boli z nejakej zahraničnej telky a natačali vas na skrytu kameru...
. . . akurat som si spomenul na great blbecka, ktory na Safaku presiel krizovatkou smerom k SNPaku a hned za krizovatkou sa chcel vratit cez elektrickove kolajisko a blbec zablokoval aj auta v pruhu za sebou aj kolajisko.