Pri hmotnosti na výške nezáleží, ide o to akú máš celkovú postavu. Si zober mňa, mam 192 a 70, normálne by som mal mať o 15-20viac, lenže ja som "úzky"
@bufferom nj takým feťákom je lepšie nestavať sa do cesty keď sú naťahaný ... niekedy keď sledujem tie fighty tak mám pocit že by to dokázalo rozhasiť pol francúzskej légie
Kamarát má toľko a keď mal 70 kíl tak bol taky... dosť útly... A keď ja som o 30 centi nižšia a mám o 6 kíl menej a som štíhla, tak toto čo musí byť za vyžla...
@semhamforas vlastna skusenosť ... teleskop naťahaneho nepoloži keď je mohutnejšej postavy ... a su dosť energicky tak dostať sa k priležitosti dosť ťažke .... anakonda alebo gilotina ich ale ukľudniť vie, ako som spominal kyslik mu treba hoci je naťahany
ak je v puberte tak by som to nebrala moc tragicky, samozrejme ani na ľahkú váhu.. určite časom priberie, alebo ako spomínali, nech si zájde k lekárovi, možno má rýchly metabolizmus alebo nejakú vážnejšiu poruchu..
@minoml tak ale ked mas 14 rokov to este nic neznamena mozno za nejaky cas priberies a bude to ok , ja by som ti velmi rad pozical takych 15 kilo lebo mam opacny problem
Podľa mna to nie je úplne normálne, aj ked sa hovorí že vysoký ľudia sú chudí, a tí menší sú tučnejší, či je to tak aj v tomto prípade neviem. Može tu íst o nejakú poruchu anorexia, bulímia. Určite by takýto človek mal s tým niečo robit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Poznám 90 kilových nabratých feťákov a sú to chlapci čo keď dajú človeku facku tak padne...
a k veci čo si pomyslim hmmm "rebrííík"
@buffer ale kde sa nabrali tie posledné písmená čo som ti pridal do nicku sa nepýtaj..
Netuším.
Keď si dám linku tak mi môžeš na tvár nakladať koľko chceš, sánku mám tak zaseknutú že si maximálne zlomíš ruku
@schizoofrenik myslím že taký dobre mierený zdvihák by položil na zem i nafetovaneho
To ako Bale v Mechanikovi...
A nemusí byť až taký chudý.
hoci on má 183cm a 60kg
ale nemá to ďaleko od týchto parametrov..