Čo si pomyslíte, keď si vás na birdzi pridá niekto neznámy?
Vadí vám to? Čo urobíte?
Mne to strašne leze na nervy, keď si ma pridá niekto, koho ani nepoznám, nepíšem si s ním, ani mi nepríde známy z videnia.... To je.. ako zbieranie priateľov na fb.... čo myslíte?
nie len obcas sa stane ze omylom kliknes na to policko a hop je tam a ked si ho chces odobrat sa neda lebo akosi to nefunguje ale @tomas slubil ze sa na to kukne ze
@lacike90 lebo už pár úchylov si ma tak pridalo a odvtedy sa to spýtam vždy pri ďalšom človekovi ja viem, že som a čo Ale nie, prečo si myslíš, že som úchylná?
Zozaciatku som im zvykla pisat, ze preco smiley:, ale vacsinou ani neodpovedaju, tak uz to neriesim. Svoj kompletny nazor mam vyjadreny hned v profile, takze neviem, ci to vobec niektory z tychto cital, alebo to robi z trucu . Ale mam dojem, ze po tom, ako som to nap. to skor pokleslo, ako stuplo . Mozno nahoda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@pavlinkaa a preco by to mal byt hned uchyl? vies ze aj ty si uchylna?
ak sa ti paci nieco na tvojom priatelovi ak nejakeho mas tak to je uchylka...alebo ak sa ti lubia napr. modrooky tak aj to je uchylka chapes?
kazdy ma svoju uchylku a preto je kazdy nejakym sposobom uchyl
Heej, každý má nejakú úchylku, ale to bolo myslené na tých pravých úchylov, lebo takých si ma už dosť pridalo k priateľom..