@1@5 neviem co si predstavujete pod pojmom Dievcata (nazov rubriky ci jak sa to vola) ale rozhodne to nieste vy a @6 podobne...len dotycna sa chova nejak zvlastne tak sa snazim odhadnut co si predstavuje ze sa bude diat
Že si urobíme pohodlie a pozrieme si nejaké filmy? 0_o
Akurát včera som tak bola u kamaráta...
Ono, chápem prečo táto otázka, ale...
Mám kamarátov, ktorí ma poznajú a vedia, že nie som zástanca teórie friends with benefits. Druhí nech si kľudne prevádzkujú, ale ja nechcem. Vlastne keď sa nad tým tak zamyslím... kamarát ma takto k sebe pozýva len jeden, na filmy a viem naisto, že tým myslí len filmy...
keby ma tak pozval niekto relativne neznamy tak si pomyslim ze chce sex. keby kamos co poznam cely zivot a viem ze ma ani nechce tak by som si to prirodzene nemyslela O_________________o
Veľa krát som bol u kamaráta že sme boli u kamaráta sami dvaja a neznamená to, že je gay Aj keď, vlastne aj také nejaké ponuky som už zažil po príchode k jednému..
Ide o to, že babu, ktorú dlhšie nepoznám by som ani nevolal, lebo logicky ona nevie, či som psycho a bude sa báť , odmietne ,ale ani ja neviem či je ona psycho (ale to už by som skôr riskol xD ) , nevieme či nemá ten druhý hiv a celkovo je toto tak neuveritelne pokecové, že nechápem, čo to robí na birdzi
A okrem toho, nikto pri zmysloch nepotrebuje mat phdr na to, aby vedel, ako je táto otázka myslená a ono to na tom druhom proste vidíš, ak po tebe ide ....
To sa mi stalo a nemusela som hádať - normálne povedal, že mi uvarí čaj, zarecitujeme si cestou v električke slovenských básnikov a potom si pozrieme nejaký divný, známy film, ktorý proste musím vidieť, lebo bez neho som kultúrny barbar.
A tak sme išli električkou, recitovali Botta a Martákovú a Poe-ho, potom mi uvaril čaj, pozreli sme si film, prišla ma vyzdvihnúť mama, donútili sme ju spoločnými silami na čaj a film a išla som domov. Mám rada priamočiarosť.
@22 kvitujem ... ja osobne nechapem, co je na tom zle, pokial aspon toho cloveka trochu poznas a povazujes za rozumneho, ja som na private mal posedenia rozne, aj take minizurky (na mojej "kvazi dvojposteli" spali baby co som nepoznal tak uplne viackrat, ja som bol na gauci, alebo bol celu noc hore v kuchyni zakopany na nb, aby si pospali) ... dymku mam tiez, ale priamo som nepozyval na nu ludi, to je len taky doplnok, ako stolne hry, twister, vino a pod.
film no, mozu byt uchylaci co to myslia rozne, .. a tak ja osobne som kukal aj horor s dvomi znamymi (jedna sa sice na mna nacapila od strachu), ale inak pohodicka
Pokiaľ je to chalan, ktorého poznám iba krátko, beriem ako samozrejmosť, že si od toho bude dačo sľubovať a nešla by som k nemu, pokiaľ by som to nechcela tiež. Pokiaľ je to kamarát, ktorého už poznám dlhšie a čo sa vzťahov a sexu týka máme obaja jasno vo svojich názoroch na to, tak úplne v pohode a neočakávam nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
sme kamarati ale nie zas tak dobri (nestretavame sa tak casto spolu)...
Akurát včera som tak bola u kamaráta...
Ono, chápem prečo táto otázka, ale...
Mám kamarátov, ktorí ma poznajú a vedia, že nie som zástanca teórie friends with benefits. Druhí nech si kľudne prevádzkujú, ale ja nechcem. Vlastne keď sa nad tým tak zamyslím... kamarát ma takto k sebe pozýva len jeden, na filmy a viem naisto, že tým myslí len filmy...
keby ma tak pozval niekto relativne neznamy tak si pomyslim ze chce sex. keby kamos co poznam cely zivot a viem ze ma ani nechce tak by som si to prirodzene nemyslela O_________________o
ale celkovo ja rada chodim ku kamaratkam/kamaratom, len tak si pozreť film, pokecať si.. aj ekd je pravda že väčšinou sa pozyvam sama
A tak sme išli električkou, recitovali Botta a Martákovú a Poe-ho, potom mi uvaril čaj, pozreli sme si film, prišla ma vyzdvihnúť mama, donútili sme ju spoločnými silami na čaj a film a išla som domov. Mám rada priamočiarosť.
film no, mozu byt uchylaci co to myslia rozne, .. a tak ja osobne som kukal aj horor s dvomi znamymi (jedna sa sice na mna nacapila od strachu), ale inak pohodicka