Budem bývať pri mori. Ráno si pôjdem vypiť kávu a prečítať noviny do kaviarne, pokecám s čašníkmi a so štamgastmi, potom pôjdem domov navariť obed (alebo tak dačo), potom si možno pozriem telku (uvidíme, čo tam o 50 rokov budú dávať) alebo sa pôjdem okúpať a slniť a večer budem čítať to množstvo kníh, ktoré som neprečítala zamladi. Samozrejme, budem veľmi zdravá na dôchodcu, lebo sa v 23 uvedomím a začnem zdravo jesť a hádam aj trocha športovať. A bude mi dobre.
nikto sa nechcete s ostatnými geronťákmi pretekať v Lidi s košíkmi? Alebo chodiť kŕmiť holuby chlebom napusteným nejakou omamnou látkou a potom pozerať ako im to pôjde s lietaním?....čo tak babke/dedovi schovávať veci a zvalovať to na Alzheimera?.....bože, ja budem asi strašný troll-dedo
@flyleaf kľudne môžeš.....len musíme dúfať že nám ich dovtedy nezrušia
Vidíš?!....na to by som aj bol zabudol.......tak presne tie si budem užívať a kúpim si všetko čo mi ponúknu - aspoń budem mať darčeky pre známych ...nerozbitné hrnce, nožíky čo sa nikdy neotupia, prikrývky z vysokohorských kôz a iné lahôdky od Horsta Fuchsa
Musím ako 60 ročný, ešte nie úplne rozpadnutý ujo, nabehnúť do nejakej krčmy a zrevať, kto si so mnou pôjde zaliezť na strom, nech si zablbneme, kým sme mladí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
tak ale..
TV,počítač,dobré žrádlo a niečo na ubalenie
stačí?
nikto sa nechcete s ostatnými geronťákmi pretekať v Lidi s košíkmi? Alebo chodiť kŕmiť holuby chlebom napusteným nejakou omamnou látkou a potom pozerať ako im to pôjde s lietaním?....čo tak babke/dedovi schovávať veci a zvalovať to na Alzheimera?.....bože, ja budem asi strašný troll-dedo
a ešte si zabudol na tie vynikajúce zájazdy
Vidíš?!....na to by som aj bol zabudol.......tak presne tie si budem užívať a kúpim si všetko čo mi ponúknu - aspoń budem mať darčeky pre známych ...nerozbitné hrnce, nožíky čo sa nikdy neotupia, prikrývky z vysokohorských kôz a iné lahôdky od Horsta Fuchsa
ale skutočne si predstav že by sme boli taký uhnutí dôchodci...už sa teším aj ja
A spúšťať sa na invalidnom vozíku dolu kopcom ako v jackass