@wampirekiss no strasie ma z toho, akú majú veľkú charizmu. som totižto jedna veľká anténa na charizmu a ľudia bez charizmy pre mňa mnohokrát akoby ani neexistovali. a ak ju má niekto až príliš veľkú, tak mnou naozaj prebehne triaška.
ak je niekto ďaleko, tak približne si všímam tvár (ak ju vidno), vlasy a potom celú siluetu a keď je bližšie, tak oči, výraz tváre a potom ostatné veci
asi vlasy to sa dá všimnúť aj spredu aj zozadu...a potom si veľmi všímam veci ako náramky alebo kapsy, ak sú do očí bijúce lebo som maniak na náramky a kapsy. Asi všetci si všímajú to čo sa im páči
@grietusha no ok ale tak napriklad v nejakom obchode,alebo napriklad v autobuse to co urobis ahoj mas velku charizmu chcem sa stebou zoznamit?? D..mne sa to dost casto stava..
@wampirekiss neviem ako ty, ale snažím sa zoznamovať iným spôsobom a okrem toho je normálne, že na niektorých ľudí proste len čumím. neviem. čo chceš dosiahnuť tými otázkami
to je dost tazke..tiez som nad tym nikdy neuvazovala ..asi skor tu osobu ako celok..to co vyzaruje zvnutra a ako asi na mna posobi zvonku ...ked na mna osobnost posobi matuco,alebo ma slabu charizmu,zapamatam si nieco z vyzoru,co ma zaujme..napriklad ked su rysave kucerave vlasy alebo tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Pekne odhora smerom dole
potom tvár, črty. milujem výrazné črty.
a potom také maličkosti ako zadok
zblízka vlasy a topánky.
2.Oči -čokoládové oči ou šit 8)