Raz som si v škôlke dala do krabičky tik-takov zem a hovorila deťom že to tak lepšie chutí. Doniesla som domov kadečo čo sa hýbalo od chorého vrabca, ježka, nájdené mačky ...Stávala som si bunkre v snehu..všeličo
Topila som mravcov a tie kokotiny čo plávajú a potom sú z nich komáre, som zbierala do misky zo suda vonku na dvore a prilievala im fixinelu a sledovala, ako pomaly prestávajú plávať
A keď sme boli malý tak sme lepili šušne zboku o gauč v obývačke
Čo sa týka toho zvieracieho utrpenia: raz sa kvôli mne utopil vtáčik samozrejme, že som to nechcela..bolo to v podstate ešte vtáča a nevedelo poriadne lietať..a ja som ho chcela chytiť..ako sa predo mnou snažil újsť, chcel pristáť na tyčke nad studňou..no netrafil a padol do studne bolo to hrozné
Iba dodam..okraje z chlebika nechavam dodnes. A sice som sa nebala tmy, ale ten bubak co mi zil pod posteľou bol strasne strasny..preto som spavala v ponozkach a nikdy ani len nevytrcila nohu spod periny...ved by mi ju hned zozral! ..a tie ponozky som nevedela ozeliet az cca do 25rokov, ked ma frajer fakt ze velmi vysmial ake je to chore...no a kedze uz som velka a bubakov sa nebojim, ponozky som odlozila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Btw, zadržiavať dych ori nespokojnosti? Toto by mi nikdy nenapadlo
A keď sme boli malý tak sme lepili šušne zboku o gauč v obývačke
A (r) neviem povedať doteraz