Čo očakávate od toho ked idete na diskotéku? napr. idete sa zabavit, zbalit niekoho, ožrať sa atd...a ešte dokedy bývate na diskotékach a ako často chodievate?
Na diskoteky chodim len s mojim chalanom(ked robi DJa) ale mam prisnych rodicov tak byvam doma okolo pol 12. a necitim potrebu tam chodit niekoho balit alebo sa ozrat..skor sa zabavit s kamosmi, zatancovat si a tak
raz som sa tam náhodou ocitla, a odvtedy by ma tam nikto nedostal, to už je príjemnejšia návšteva zubára ako podnapitých pubertiakov čo sa na teba lepia z každej strany a nemáš sa ani kam pohnúť, a to nehovorím o smrade a hluku.
že si dobre zatancujem a popritom sa vyhnem úchylom, poväčšine to končí fiaskom, proste nemám rada terajšiu hudbu, tak odchádzam znechutená pýtajúc sa prečo som sa nemohla narodiť o takých 50 rokov skôr a inde
nemám rád diskotéky, nepúšťajú tam môj žáner hudby, to skôr koncerty a festivaly. A navyše čo je na tých diskotékach? zabaviť sa môžem aj na nejakej bytovici
prezentovat sam seba a svoj styl : D a si zatrsat na dobru mjuzik ale chodim len na akcie co neni hudba pre vas, deti, ale pre dospelych takze neviem jak to je na lacnych diskotekach pre patnastrocnych (chvalabohu : )
väčšinou tam idem kvôli kamarátom a nie kvôli sebe, aspoň som sa konečne dokázal uvolniť a začať tancovať, niekedy si tak aspoň prevetrám hlavu a mierne sa opijem, ako včera , oslovovať cudzie baby, alebo tancovať s cudzou u mňa nehrozí, na disko zostávam až pokiaľ nás nevyhodia a chodím asi tak raz za 2 týždne
ja tam idem väčšinou len kvôli kamarátkam aby som nebola "ten domased" ako sedemásťročná, musím smutne priznať, že väčšina ľudí čo tam chodí je odo mňa mladšia (!!!)
No nemám rada žáner hudby čo tam hrajú, nemám rada ten cigaretový zápach, a neznášam keď tam z niekoho cítiť pot ešte aj cez celú tú nafajčenú sálu.
No s jednou kamoškou máme taký zvyk že vždy tam nabehneme urobíme si hanbu lebo poskakujeme ako opice (aspoň teda ja , ale tak koniec koncov aspoň sa na tom zasmejeme.
Čo sa týka alkoholu, čestne priznávam že som ešte ani raz nemala na diskotéke vypité.
Rozhodne tam nebalím nikoho. Česť výnimkám, no chodia tam také deti s nízkym intelektuálom že pochybujem že by som si s nimi mala čo povedať len tak na ulici alebo v autobuse. A asi si ani nepredstavujem takú historku že bduem hovoriť mojím deťom že ich otca som spoznala na diskotéke, ešte k tomu opitého. To fakt nie.
Väčšinou tam prichádzam okolo polnoci, a odhcádzam okolo tretej/ pol štvrtej ráno. Postretávam pár starých známych, zasmejem sa an tom ako tancujú ostatní ľudia, ale že by som z toho mala zážitok o ktorom rozprávam celý týždeň.... to asi nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ožierať sa do nemoty som za potrebu nikdy nemala
je tam smrad a mokrí spotení ľudia
to už si radšej zapogujem niekde na koncerte
a odídem (aj to je úspech
Čo som si sľubovala?
1.Dobrú hudbu - nekonalo sa.
2.Stretnúť nových ľudí - konalo sa, ale neboli moja krvná skupina.
3. Zatancovať si - keďže hudba bola o ničom, veľmi som sa premáhala, aby som ostala na tanečnom parkete.
4. Opiť sa - po tých cenách v klube, ostanem verná popíjaniu na byte.
Zhrnuté: Ak mi ešte niekedy šibne a budem chcieť ísť na diskotéku, dvakrát si to rozmyslím, dovtedy ostávam verná koncertom a festivalom.
No nemám rada žáner hudby čo tam hrajú, nemám rada ten cigaretový zápach, a neznášam keď tam z niekoho cítiť pot ešte aj cez celú tú nafajčenú sálu.
No s jednou kamoškou máme taký zvyk že vždy tam nabehneme urobíme si hanbu lebo poskakujeme ako opice (aspoň teda ja , ale tak koniec koncov aspoň sa na tom zasmejeme.
Čo sa týka alkoholu, čestne priznávam že som ešte ani raz nemala na diskotéke vypité.
Rozhodne tam nebalím nikoho. Česť výnimkám, no chodia tam také deti s nízkym intelektuálom že pochybujem že by som si s nimi mala čo povedať len tak na ulici alebo v autobuse. A asi si ani nepredstavujem takú historku že bduem hovoriť mojím deťom že ich otca som spoznala na diskotéke, ešte k tomu opitého. To fakt nie.
Väčšinou tam prichádzam okolo polnoci, a odhcádzam okolo tretej/ pol štvrtej ráno. Postretávam pár starých známych, zasmejem sa an tom ako tancujú ostatní ľudia, ale že by som z toho mala zážitok o ktorom rozprávam celý týždeň.... to asi nie