a pýtam sa aj preto že by som chcel si dať aj nejaký piercing a k tomu si ymslím že potrbujem mať aspon ako tak zosuladený uces s ksichtom ... takze ...
a vlasy poplecia ? enbudem vyzerat jak metalistA ? ....
hm, mne to k tvaru hlavy pripadá pomerne estetické tak, ako to je teraz....(teda na tých dolných fotkách, na tej hornej sa to pri tom uhle pohľadu dá fakt ťažko posúdiť), čiže neviem...ja ako chalan by som asi oveľa viac zohľadnila nutnú každodennú úpravu a snažila sa ju minimalizovať
... ako na tje prvej dolenj vidno ze na nejaku extra upravu si moc nepotrpim..
@Belzeboss to vies ... tazke casy... mam problem enikedy najst si hlavu enit o este si na nu vymysliet uces plus moje pokusy endopadli ... ehm ... najlepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
1nmm44344mn0h113123.jpg" target="_blank"> 1nmm44344mn0h113123.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
][IMG]
[/IMG][/URL]
a inak podla mňa by si si ich mal nechať narásť!
zalezi ale od 1. teba-ci ich chces a 2. mas huste ?lebo riedke dlhe vlasy niesu moc dobre
a že sú riedke to nevadí, stačí umyť každý deň + trocha gélu na objem+dobrý strih a bude to vyzerať fajn
ak chces vyzerat ako normalny chlalp nie ako metrosexual ..
poriadny chlap ma byt chlpaty a smrdiet !
ale ak chces dievca musis byt oholeny a vonavy..ale to vsak neznamena,ze musis mat skurvenu emo ofinku a podobne "moderne" kurvoviny =P
Som za dlhé, ale vzadu si ch zatiaľ skráť, tie plantajúce sa chvostíky deformujú tvar hlavy a osobne sa mi vôôbec nepáčia.
[url= » www.imagehosting.com/... ][img]
[/img][/url]
[url= » www.imagehosting.com/... ][img]
[/img][/url]
a pýtam sa aj preto že by som chcel si dať aj nejaký piercing a k tomu si ymslím že potrbujem mať aspon ako tak zosuladený uces s ksichtom ... takze ...
a vlasy poplecia ? enbudem vyzerat jak metalistA ? ....
@Belzeboss to vies ... tazke casy... mam problem enikedy najst si hlavu enit o este si na nu vymysliet uces plus moje pokusy endopadli ... ehm ... najlepsie